Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowiczka od lat paru

Zapalenie gardła-olewka lekarza

Polecane posty

Byłam dzis z moim 7 letnim synem w poradni gdyż czuł się kiepsko.Bolało go gardło itp....W poradni był lekarz do którego mam złozona deklaracje i chodziła do niego dopoki nie znalazłam o niebo lepszego specjaliste również w tej poradni.Nie bede sie rozpisywać ,ale chodzi mi o to ,że lekarz z deklaracji jest obrazony na mnie poniewaz przestałam do niego chodzić.Dzis nie miałam wyjścia i poszłam do niej,ona oczywiście z fochem,zbadała mi dziecko przez 3 sekundy i przepisała antybiotyk( zapalenie gardła).Po moim pyt jaka osłona i co na gardło powiedział nic...hmmm nie pierwszy raz jest chory i co nieco wiem o lekach.Ale chodzi mi o to czy przy antybiotyku,osłonie i tabletkach na gardło(które wykupiłam sama i po konsultacji z farmaceutką) moge tez mu dawać eurespal?Zawsze na niego działał bardzo dobrze ale brał go nie bedą na antybiotyku stad moje pytanie.Dziewczyny doradzcie.

ja mysle ze jezeli dostaje antybiotyk to musisz go podawac scisle z zaleceniami lekarza, nie podawalabym eurespalu. Moja córka jak go dostawala to nie miala w tym czasie antybiotyku. Czesto choruje wlasnei na gardlo i cale górne drogi oddechowe, kiedy byl antybiotyk to eurespalu nie bylo. teraz np miala Augmentin i cos do nosa w zawiesinie, to wszystko, zadnych nawet psikadl na gardlo. Takze ja bym sie posluchala nawet sfochowanej lekarki

Ale ja nie chce odstawić antybiotyku,tylko myślałam,że dodatkowo mogę dać eurespal.

no ale antybiotyk sobei z tym 100% poradzi, nie podawaj z tym innego leku, mogą zle wspólgrac, wystarczy ze antybiotykiem jest faszerowany. Tak mysle

No może masz racje......nigdy sama nie eksperymentuje ale dzisiaj doprowadziła mnie ta zołza do szału i juz sie obawiałam co by mi nie zrobiła po złości a mój lekarz jest na urlopie.