Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcie i odpiszcie

POMÓŻCIE!!ZA ILE POWINNAM SPRZEDAĆ TAKĄ SUKIENKĘ??DAJCIE PROPOZYCJE!!PLISSSSS

Polecane posty

Chciałabym sprzedać moją sukienkę z studniówki, ktora odbyla sie w tym roku w styczniu. Miałąm ją na sobie tylko raz. Jest długa, satynowa w kolorze cimnego głebokiego granatu. Jest uszyta w ten sposob, ze ma taką jakby częsc staniczkową i od tego puszczony materiał w dól. Jest śliczna, ale ja sie w nią niestety już nie mieszcze;( Dałam za nią 195 zł. Za ile Wy byscie chciały ją kupic? Nie wiem jaką cene dla niej wystawić,aby zarobic i zadowolic klientke. Doradzcie błagam!!!!!!!

już zakładałaś taki temat!!!:) przecież wszyscy napisali ci najpierw pokaż jak ktoś ma ocenić skoro nie widzi!!

Gość uauiafihiofeoiopqa
upupup

Gość oby oby
udało ci się ją sprzedać za 100zł

Gość aaaaaaaaaaffgd
jak mozesz w rzuc zdjecie bo ja akurat sie rozgladam bo mam w styczniu stodniowke ;]

ile byście dały za moją sukienke??=)

Gość krem bambino po
eeeeeee dałabyś lepiej swoje zdjęcie w niej. zamaluj twarz czy coś i wklej do aukcji. cholera wie jak to sie układa. sukienka może i ładna, ale ja bym jej na podstawie zdjęcia nie kupiła

Odpuść sobie na razie sprzedaż tego typu sukienki. Wystaw ją w połowie grudnia, przed Sylwestrem. Ewentualnie na początku roku, kiedy są Studniówki. Małe jest prawdopodobieństwo, że jakaś laska wywali teraz (koniec lata, początek jesieni) 100 zł. na zakup wieczorowej kreacji. Ale sukienka ładna... :)

Gość sdw
gdybym miała studniówke albo półmetek to bym dałą za nią 120zł spokojnie jak ktos ma kase i potrzebe to zapłaci jak mu sie spodoba, daj lepiej swoje zdjęcie w kiecce bo na wieszaku wygląda bidnie.... a widać że ma ciekawy fason :)

Gość peppe-roni
no, lepsza fotka by sie przydala. choc troche rozjasnic w photoshopie albo wlasnie dodac zdjecie ze studniowki jak sie prezentuje na danej osobie. Ja akurat sukienki nie szukam, ale mysle ze ktos sie skusi. no i nie teraz ale wlasnie przed grudniem. bo teraz to szkola, wspomnienie wakacji. kazdy patrzy kupic sweterek na jesien. a szkoda ja sprzedac za male pieniadze, lepiej poczekac. no i te fotki ladniejsze zrobic ;) pozdrawiam.!

takze polecam zrobienie sobie fotki w tej sukience bo to co masz teraz na allegro jest kiepskie np ja bym sie nie skusiala na kupienie sukienki na podstawie takiego zdjecia zycze powowdzenia w sprzedazy:)

A jak dam zdjęcie "w sukience" to ktoś ją kupi teraz?

Gość taka jedna zzz
30-40zl - moze ktos by ja kupil.. max 60

haha! sukinke za prawie 200 zł, ktora jest jak nowa mam zprzedać za 40 zł?? kpisz sobie ze mnie?? Wolałabym już się spiąć i schudnąć do niej,aby jeszcze ją wynosić:P

Teraz jej nie sprzedasz za wiecej niz 60,00zł. Widze, ze masz ustawiona cene minimalna, wiec poczekaj i sie okaze, moze akurat sie uda. Ale nie licz na wiele

Dzięki wszystkim za rady i propozycje,ale nadal czekam na więcej opinii=)

Gość za 100 zł są nowe extra
sukienki, a tej nie sprzedaż i za 60. Taka prawda

Gość ewelina200
to zdjęcie na wieszaku nie jest zbyt efektowne... lepsze byłoby na manekinie albo na tobie.. serio ci mowie !

takie sukienki to idą za 20-40zł na allegro... Musisz ją lepiej wykesponować i nie na wieszaku, a na sobie, ja szczerze mówiąc nie kupiłabym jej, na tym zdjęciu prezentuje się marnie, a w sklepach pełno sukienek - tańszych i nowych...

Gość upupuuuu
upupup

Gość klawiatura jest
sukienka niebrzydka ale daj lepsze zdjecie. i jak ktos słusznie zauwazył lepiej wystaw ją listopad/grudzień, wiecej kasy wyciagniesz

mysle, ze powinnas dac zdjecie sukienki nie na wieszaku ale na Tobie, czy tam kolezance. zdjęcie moze byc tylko od szyi w dol, bedzie duzo lepiej sie prezentowała.