Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosząca o Pomoc

Moje Krzywe zęby - ZDJĘCIE !!!!!

Polecane posty

Gość Prosząca o Pomoc

Wiem że mam brzydkie i krzywe zęby dlatego proszę sobie darować komentarze typu " skończ ze sobą" " lepiej sie nie uśmiechaj bo straszysz" Właśnie tego nie robie nie uśmiecham sie prawie w ogóle a jak już to robie to tak aby nie odsłaniać zębów. W dzisiejszych czasach jest bardzo rozwinięte dentystyka , zastanawiam się czy ktoś z was miał podobny problem i udało mu się zlikwidować taką wadę , oczywiście nie zakładając aparatu stałego . Nigdy nie żałoże aparatu wstydzę sie wiec to odpada , zastanawiałam sie nad porcelanowymi licówkami ?? Ale czy zakłada je sie na tylne zęby zeby rozszerzyć uśmiech , zęby tak jak widać są wbite do środka. http://karolina86kasia.w.interii.pl/zzz.JPG

Gość przesadzasz chyba
brzydkich zebow nie widziałas

Gość Prosząca o Pomoc
są krzywe byłam u ortodąty powiedziała ze prawo zgięcie i w moim wypadku założyła by aparat stały na ok 2 lata . Byłam juz umuwiona na wizyte ale zrezygnowałam 2 lata z aparatem to koszmar;/

Gość Prosząca o Pomoc
to na zdjęciu po prawej stronie

Gość Prosząca o Pomoc
widać to na zdjędciu po prawej stronie miało być . Coś mi ucieło litery :P

Gość Prosząca o Pomoc
no niestety , sądze że wtedy każdy myśli " Boże jakie ona ma okropne zęby !!" Dodam że chodze ze swoim chłopakiem juz 5 lat i przy nim nigdy nie odważyłam się szeroko uśmiechnąć :(

Gość kacapoły
nie da sie inaczej niż aparatem Ja ci powiem, że masz bardzo ładne zęby i głupia jestes, ze sie nie uśmiechasz. Kiedy sie bedziesz usmiechać, jak będziesz miała 70 lat i połowy juz nie bedziesz miała ? A jak tak cie to meczy, to załóż ten cholerny aparat. Jakbyś załozyła 5 lat tenu, to już byś 3 lata mogła się usmiechać do chłopaka. A tak 5 lat sie nie usmiechasz i nie wiadomo, czy w ogóle bedziesz. Problem masz wyjety z dupy, to fakt, ale jak ci to nie daje spac - załóż aparat

Gość Prosząca o Pomoc
zastanawiam się nad aparatem takim ściąganym na noc , stały w ogole nie wchodzi w gre ;/ wtedy to dopiero bede się wstydziła chyba nawet mówić bo bedzie go widac:(

Gość Prosząca o Pomoc
Może na tym zdjeciu jeszcze jakoś wyszły ale realnie naprawde są tragiczne;/

Gość Prosząca o Pomoc
Ide do sklepu a potem musze gdzieś jechac wieczorem przeglądne wasze komentarze mam nadzieje że coś mi poradzicie .

ten topik jest najlepszym dowodem na to, że kobiety naprawdę lubią sobie wkręcać bezpodstawnie różne dziwne historie :O masz ładne zęby, każdy Ci tutaj to powie więc przestań się nad sobą użalać, nie masz powodu.

Gość Prosząca o Pomoc
Spoko dziewczynki, już nie piszcie, temat nieaktualny albowiem dziś stary wybił mi zęby :O Za to wstawię sobie nowe, prościuteńkie jak stó, jestem taka szczęśliwa 🌼 ❤️

Gość załamana_ania_1234
aparat stały to nie jest żaden dramat, że tak powiem. bardziej bym sie wstydzila krzywych zebow niz tego, ze o nie dbam. nosilam aparat 1,5 roku i usmiechalam sie z nim czesciej niz bez niego, a teraz też ciagle sie usmiecham..:)

Gość załamana_ania_1234
chociaż szczerze musze wyznać, że przez to moje ciągłe uśmiechanie się ludzie myślą, że jakaś yebnięta jestem :P

Gość Prosząca o Pomoc
ania zazdroszcze że masz to już za sobą , a ja sie musze męczyć z tym tragicznym uśmiechem , Też miałaś taką wade jak ja?

Gość Prosząca o Pomoc
Halina mysle że te w aparacie są prostsze niz moje

Gość Prosząca o Pomoc
Halina mam własnie taki uśmiech że nie widać mi dolnych zębów jak sie smieje chyba ze otowrzyłabym usta i sie smiała . Ale mi dolne zęby nie przeszkadzają tylko własnie te górne;/

Gość no nie tak nie jest
krzywe zeby to co innego, ty masz jeszcze calkiem w normie

Gość Prosząca o Pomoc
jestem zaskoczona bo na kafe przeważnie spotykam się z krytyką różnych zdjęć , sądziłam że mój uśmiech również zostanie skrytykowany , może w rzeczywistości spotykacie się z krzywszymi zębami ale one są moją największą wadą którą najbardziej chciałabym w sobie wymienić. Ciągle spotykam się ze zdjęciami aktorek piosentakrek z pięknymi prostymi i równiutkimi zębami a napewno niektóre to dzieło dentysty , może z moimi też dało by się coś zrobić ???? CZy Ktoś miał podobny problem???

Gość Prosząca o Pomoc
CZy Naprawde wszyscy kafeterianie mają piekne uśmiechy ??? NIkt naprawde niema podobnego problemu do mnie ?:( i nie chce sie pochwalić co zrobił żeby uśmiech był ładniejszy ?

Gość Prosząca o Pomoc
:(:(

Gość SUPER USMIECH AUTORKO
MASZ PRZEśLICZNE TE ZABKI SWOJE. NAPRAWDE.

Gość ja ma krzywe zeby i to
bardziej niz Twoje. dlatego za kilka dni zakladam krysztalowyy aparat staly. do tej decyzji dorastalam cale lata rezygnujac z pelnego pieknego usmiechu. podjelam decyzje ze bede sie leczyc, ale tylko aparatem kosmetycznym. uwazam ze lepiej miec wade i ja leczyc, pokazac ludziom, ze cos sie z tym robi, niz chodzic z krzywymi zebami. krysztalowego aparatu praktycznie nie widac, wiem gdyz sama ledwo zauwazylam go u kolezanki. bardzo sie ciesze, ze w koncu sie zdecydowalam.

Gość Prosząca o Pomoc
kryształowy aparat ? a ile bedziesz za niego płacić ? z tego co wiem drucik jest widoczny bo jest srebny

Gość glukoza
mnie się wydaje że są nie umyte

Gość ja ma krzywe zeby i to
sa tez biale druty, ale salbej mocy wiec nosi sie je chyba tylko na poczatku. zaplace za niego ok 2 tys. nie jest to malo, ale inwestycja na cale zycie. wiem, ze Cie nie przekonam bo sama poczatkowo nie chcialam o tym slyszec, ale kiedy zobaczylam jak ladnie mozna aygladac w aparacie zmienilam zdanie.

Gość Prosząca o Pomoc
a widziałas na interencie jakieś zdjecie zębów z takim aparatem ? wlasnie suzkam ale nie mogle znaleźć a w jakim mieście zakładasz?