Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie kto odpowie

Dlaczego tutaj nikt nie odpowiada na powazne tematy???????? Piszecie tylko o

Polecane posty

pierdołach. Tylko dzis widzialam wiele tematow ktore pozostaly bez odpowiedzi a tematy powazne. Np czy podawac taki lek dziecku, albo temat babki ktora prosi o pomoc w zucaniu palenia, inny temat o poceniu dziecka, inny grypa jelitowa. Mnostwo tutaj powaznych tematow w ktorych nikt sie nie wypowiada dlaczego? Ja teraz podalam tylko przyklady ale wiele jest chocby z dzis i wczoraj gdzie nikt nie zwracal na nie tematy, natomiast dyskusja o kolorze wozka badz tez pochwaly za zdjecia dzieci to wam wychodzą,. Po co tutaj siedzicie skoro wiekszosc nie potrafi udzielic konkretnej rady? Ja nigdy tutaj o nic nie pytalam bo i tak bym sie odpowiedzi nie doczekala ale teraz postanowilam zapytac co z wami? Czy naprawde interesują was tylko rodzaje mlek i foty innych uzytkownikow?

Gość olka kreolka
bo w sprawie lekow niech zaczerpna mamy wiedzy u lekarzy,a nie potem mi napisze ze wykonczylam jej dziecko nie udziele pomocy w zucaniu palenia w ciazy bo sama juz 2 razy musialam zucic i jakos mi sie do fajek nie chce wracac jak pomysle o dzieciatku --wolny wybor i o potliwosci dziecka tez dobrze skonsultowac z lekarzem nie wspominajac juz o grypie jelitowej no to by bylo na tyle

czy podawać lek czy nie to mama powinna lekarza a nie na forum... a na kafeterie wpadam jak mam czas usiąśc z kawą przy laptopie i poczytać - traktuj to jak "kosmopopytam" - taki luzik :)

Gość olka kreolka
rzucac ......mialo byc

ja uzyskalam odpowiedz na kafe, chodz oczywiscie wczesniej musialam przeczytam pare docinkow... łatwiej jest sie pozbijac niz wyterzyc umysl - tak mi sie wydaje

Na powazne tematy dotyczace leków czy chorób rozmawia sie z lekarzem a nie na forum

co do tych lekow to ok ale tam mama pisala ze lekarz to przepisal dziecku a ona uwaza ze to zbyt silny lek i czy ktoras z mam go podawala i nic sie nie stalo. Chciala tylko zapytac czy wy tez mialyscie podobne obawy itd. Co do grypy jelitowej to dziewczyna pisze ze nie pojdzie juz dzis do lekarza no bo niby gdzie? A chce wiedziec co brac za nim z lekarzem sie skontaktuje. Ja tylko podalam przyklady. Nie wzorujcie sie na tym bo tematow bez odpowiedzi jest w cholere i jeszcze troche. Kobiety tutaj piszą bo liczą na wsparcie i jakąś porade od innych mam a okazuje sie ze wy mamy macie to w dupie.

A chce wiedziec co brac za nim z lekarzem sie skontaktuje. I sadzisz ze wezmie to ,co ktos z forum jej podpowie??? to byłby szczyt idiotyzmu

Gość olka kreolka
ale wydaje mi sie ze ostre dyzury tez sa a piszesz ze nie pojdzie do lekarza bo gdzie.........co mam napisac wezwij karetke

zanim sie skontaktujesz z lekarzem mozesz wziac...łyk wody Raczej nie zaszkodzi hahhaha