Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość wanillliowa
Jestem wdową

Gość wanillliowa
36 letni każdy wiek ma swoje prawa ja bardzo pragnęłam dzieci i bardzo je kocham ale teraz juz bym nie miała cierpliwiości zajmować sie maluchami.

Gość pechowa panna
Masz chociaż dzieci a ja nie mam nikogo i na razie żadnych szans na związek i na macieżyństwo a bardzo juz pragnę

Gość nie ma juz sily do zycia
ja juz tez chcialabym meza, dziecko, zycie w samotnosci jest nieznosne, ktos tam sie mną interesuje ale co to za typki :O

waniliowa bylas juz na randce w klifie ? :D

Polaola Miś nie taki głupi, facet nie taki naiwny. Nadziei sobie nie robię :-), choć doszły do moich oczu wiersze Caps Lockiem pisane o Twych cnotach niepowszednich, rzadko kobiecie towarzyszących. Amantów masz tu na kafe bez liku, nie śmiałbym wychylać się przed szereg Jaśniepanienko w gronostajach na pośladkach (no musiałem to napisać, sorki \"informatorze\") :-) Przyjdzie i na mnie pora, by odwagą przed licem Twym mógł zabłysnąć i pokazać żem facet bystry i odważny w rządaniu Twej boskiej istoty, by w efekcie końcowym lico Twe radośnie rozpromienić, ciało onieśmielić, byś w końcu wykrzyknęła słowa upragnione dla mej skromnej osoby \"O piękny Panie, nie walcz już z moimi oporami, bo zmsły postradam od miłości Twej unikania, schowaj że więc ten Miecz swój do pochwy\". No to może ja już wrócę do ścigania kury na Kurczka z Kurry.

Gość AgatkaMarysia
czytam czasami ze ludzie poznają się w internecie i od razu wiadomo że to ten jedyny ta jedyna kiedyś w rozmowach w toku była taka para już na odległość się zaręczyli a tu czytam kilkadziesiąt randek romanse sex i nie możecie znaleźć moim zdaniem za wysokie macie wymagania. piszesz że masz prawie 40 lat pora spokornieć

Maryska nie przesadzaj , to ze ktos ma 40 lat to nie znaczy ze ma brac same ochłapy

Gość 36-letni
nie ma az tak glupich bab 36 letni a ska jestes i czym sie zajmujesz No własnie...czym sie zajmujesz? Po prostu wkur... mnie takie pytanie. W swoim życiu dwa razy utraciłem miłość z powodu kasy i mam dosc tego. Moze mialem tylko pecha, ale materializm kobiet jest czasem przerażający. To kolejny powód dla którego 40 latka jest fajniejsza od 25 latki. Ta pierwsza często już wszystko ma, albo przynajmiej wie, że kasa to nie jest najważniejsza w życiu. Prosty przykład z własnego życia: po 2 latach wspaniałego związku, kiedy mieliśmy już po 27 lat, moja ukochana zdradziła mnie dla kasy. I teraz po prawie 10 latach dostaje od niej maila, że nadal jest z tym facetem, ale kiedy jest jej źle, to myśli o mnie. I pisze mi, że niby jestem najwspanialszym facetem jakiego znała. Dlaczego wtedy tego nie widziała???? Kilka lat później miałem podobną sytuację. Zakochałem się w pewnej kobiecie, ale przegrałem z facetem, którego było stać na 200km taksówki i 100 róż. To dlatego własnie tak długo czekam na odpowiednią kobietę. A czym sie teraz zajmuje? Słodka tajemnica;) I mieszkam we Wrocławiu:)

Gość nie ma az tak głupich bab
ale spokojnie :D tak sie pytam bo jest to wazne dla mnie, nie zamierzam spotykac sie z cieciem, akwizytorem, magazynierem, taksiarzem i tym podobne :O, sama jestem wyksztalcona i tego żadam od partnera a jak Ty wszedzie widzisz kasę to juz Twoj problem po tym wpisie widac dlaczego znajdowales kobiety ktore polecialy na taksowke 200 km :O

Gość chłopcze 36 letni
przedstawiles sie wspaniale, ale jak widac nigdy nie ma tak ze takie cudo byłoby wolne bez przyczyny :D

Gość do głupiej waniliowej
waniliowa napisała "wanillliowa Pisze za siebie, nie lubie małych krzyczących dzieci i całego tego zajmowania sie nimi. Chcę sie zając moim facetem jak takiego znajdę i dbać o niego a nie ładować się w pieluchy, nieorzespane noce itp. Spadam, Pa!" Mi dziecko juz w 2 miesiacu zaczełu przesypiac całe noce-wiec nie mam nieprzespamnych nocy pieluchy??teraz nie trzeba prac, kupujesz pampersy i wyzucasz zużyte,,, a dziecko i tak to wszystko ci wybagrodzi, słodkim gurzeniem, usmiechem od ucha do ucha najszczerszym pod słoncem... głupia jestes, ze nie chcesz przezyc czegos do czego było warto dozyc...dziecko to cud

Gość do głupiej waniliowej
acha i dziecko jak mu nic nie dolega jest zdrowe i szczeliwe, nie krzyczy..tylko sie s mieje:)

Gość chłopcze 36 letni
hej mamuska, nie kazda ma ochote wysluchowac tego gurzenia :O

MisiuRuchatku Dzięki Ci za to kabaretowe uznanie, wyszło zabawnie :D Tylko o co na Jowisza chodzi z tym informatorem i gronostajami na pośladkach??? :D

Gość atrakcyjne mają te nieatrakcy
mają problemy :O

Gość wanillliowa
Do "do głupiej waniliowej" Konieto jak kogos krytykujesz to czytaj chociaż MAM JUŻ DZIECI!!!!!! I niewazne czy to pampersy czy normalne pieluchy, dzieckiem trzeba sie zajmować prawie 24 h na dobę, jak miałam 25 mnie to bawiło - teraz NIE!!!!!!

Gość wanillliowa
36-letni - kasa jest ważna, przeciez z czegos trzeba zyć. Mimo że mam 45 lat i jestem w miare ustawiona to na pewno nie wzięłabym na stałe "gołodupca" nawet gdyby był super przystojny, bo po protu psychicznie bym się źle przy kims takim czuła. Facet musi na tyle zarabiać, żeby normalnie żyć na poziomie.

Gość 36-letni
Oczywiście, że jesli facet ma 36 lata i jest sam, to musi być z nim coś nie tak:) Przepraszam Cię za ten ton, to nie miało być personalnie tylko ogólnie. Troszkę mnie poniosło. Z tymi pieniedzmi to jestem trochę przewrażliwiony, wiem o tym. Mam wyższe wykształcenie, także podyplomowe i zarabiam kilka tys. miesiecznie. Nawet to okazuje się za mało, bo dowiedziałem się niedawno od kobiety, ze jestem niemal jak biedak..:) Ja tylko chciałbym poczuć się w ramionach kobiety jako facet, a nie maszynka do robienia pieniędzy. Może tylko po prostu mam pecha. Tak sobie tłumaczę i jest mi lepiej:) W każdym razie, kiedy poznaję kobietę, to ukrywam swój stan majątkowy. Wiem, jestem głupim, niedojrzałym idealistą:) i będę sam do końca życia.

Gość a z kim teraz m
"głupia jestes, ze nie chcesz przezyc czegos do czego było warto dozyc" Kobieto, która napisała te słowa, jakim prawem obrażasz kogoś? nie możesz ZROZUMIEĆ, że ktoś ma inne zdanie, niż Ty? za trudne to dla Ciebie? za trudne do pojęcia? mnie osobiście też nie chciałoby się bawić teraz w pieluchy, nieprzespane noce, być uwiązaną, zależną od dziecka, nianiek, opiekunek, zwalniać się z pracy itp

Gość też samotna
Facet kilka tysięcy to dobra pensja.Z kim ty się zadajesz że im jeszcze mało.Znam dużo przypadków że ludzie sie pobierają i nie mają nic dopiero razem do czegoś dochodzą. A autorka nie może znaleźć faceta chyba nie dlatego że jest atrakcyjna tylko może przez dzieci bo nie każdy chce wychowywać cudze.Ładni mają na pewno lepiej i łatwiej.

Gość co za bzdura
Mają normalne szanse! Ciekawe czy byś się zamieniła z taką nieatrakcyjną?

Gość wanillliowa
Ja wcale nie uważam, że z facetem 36 letnim który jedt sam jest cos nie tak. Przeciez różnie się w życiu układa, ludzie sie rozstają. 36-letni prawiczek - o to to byłoby dziwne, ale 36 kawaler bezdzietny to w obecnych czasach normalka szczególnie w miastach. Zauważcie kto się szybko młodo żeni - ludzie na wsiach i prowincjach - tam jedynym celem kobiety jest zamążpójście, nie ważne że potem ten chłop chla, bije i zdradza - byleby był!!

Gość wanillliowa
Znałam 3 lata temu kawalera miał wtedy 38 lat i był ideałem mężczyzny. Rozstaliśmy sie po roku z powodu dzieci, z tego co wiem do nadal jest sam i nie ma dziecka własnego, a naprawde ideał faceta, po prostu nie może trafić na tą jedyną i bezdzietną. Mógł miec mnie z moimi dorosłymi dziećmi, teraz nie ma nic. teraz troche sie spotykam tez z bezdzietnym kawalerem 35. Niczego mu nie brakuje - ciacho tylko do schrupania do tego obrotny, wygadany, super facet ale tak mu sie ułożyło.

Gość 36-letni
Waniliowa, Dzieki wielkie za wsparcie:) Mnie też tak jakoś sie ułożyło, tu coś było nie tak, potem tam, a latka leciały coraz szybciej. Sam się zastanawiałem, czy nie jest to zbyt egoistyczne odrzucać kobietę z powodu dzieci (nie tych co ma, tylko chciałbym z nią mieć). Ale to chyba naturalne? Nie wiem... Mi osobiście sie wydaje, że żyłbym w takim związku niespełniony, i to na pewno kiedyś mogłoby się odbić na relacjach. Ale jest jeszcze inny ważniejszy powód, który sobie uświadomiłem spotykając się z 41-letnią kobietą, mająca 20-letnią córkę. Pewnego dnia pokłociliśmy się i powiedziała, że w kazdej chwili może zakończyć ten związek. Wtedy wyobraziłem sobie co by było, gdybym już miał np. 50 lat, a ona nagle odeszłaby. Ona miałaby wciąż swoją córkę, pewnie już wnuki, a ja sam jak palec...:( Oczywiście to głupie, tak zakładać, ale sami dobrze wiecie jak sie układa w życiu. Kazdy myśli na początku, że to już na całe życie...

Gość wanillliowa
Kazdy ma jakieś marzenia do których dąży, jesli posiadanie własnego dziecka jest dla mężczyzny priorytetem to nie powinien wiązać się z kobietami które tych dzieci już rodzić nie będą, ale może tez tak być, że nie spotka tej jedynej bezdzietnej i w końcu zostanie sam - bez kobiety i bez dziecka.

Gość jestem facetem30
skąd takie wnioski?może jakis dupek boi się wiązać z atrakcyjną.ja zawsze sie wiązałem z atrakcyjnymi babkami i wręcz kręci mnie jak moja kobieta podoba się innym jak się ślinią na jej widok a ona jest ze mną.dzieci mi nie przeszkadzają byłem z kobietą z dzieckiem