Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość a z kim teraz m
no to nikt nie pójdzie ze mną na podryw? ale jesteście :(

Gość warszawianka z bemowa
mozemy isc ale gdzie? ja nie mam 20 lat i nie mam ochoty latac po dyskotekach z małolatami

Gość wanillliowa
Fotki czasami troche zakłamane to fakt, ale rozczarowanie jest na ogół rozmową i oczekiwaniami a nie wyglądem.

Gość wanillliowa
Poza tym zapomniałyscie że ja mam juz po 40 a kobieta nawet nieźle utrzymana w tym wieku raczej nie jest zaczepiana na ulicy albo w knajpach. Po prostu to juz nie wypada, nie przystoi :P

Pani Cenzor - oczywiscie sciemiam ale ładnie to tak wkręcać ludzi ze niby taka biedna atrakcyjna szuka faceta? 😠

tak ale jak sie pozna kogos np w sklepie czy u znajomych od razu widac czy sie chce kontunuowac znajomosc, a ci netowi nawet jak sa przystojni mogą sie okazac idiotami a mi sie nie chce marnowac czasu na kolejne spotkania z kretynami :D

Gość a z kim teraz m
a ile masz lat warszawianka? ja 36 :( moznaby pójść do jakiejś fajnej knajpy, gdzie dużo facetow przychodzi

Gość trele mele dudtki
autorko, strasznie powierzchownie opisujesz tego potencjalnego kandydata na dluzszy zwiazek...moze Ci faceci wlasnie od tego uciekaja a nie od Twojej urody...sluchaj, moze nie zrzucaj "winy na urode" a spojrz na siebie bardziej krytycznym okiem...tak samo jak te "brzydkie"? Powodzenia

Gość nie odpowiedziałaś jak i gdzie
Kwiatek, możesz powiedzieć po czym wnosisz że ona kręciła?

Gość wanillliowa
Tak tylko jaka jest szansa na zaczepke w sklepie? Ja przez rok miałam 2. A w necie przez miesiąc miałam sporo maili i kilka randek. 3 lata temu tak szukałam i nawet musze powiedzieć że znalazłam no ale niestety po roku sie rozpadło

po tym " 14:39 atrakcyjna zdesperowana Pisałam jak jest mnóstwo randek kilka romansów i napaleni małolaci na sex - tak jest od 3 miesięcy. No łoź troche daleko. Ale to chyba nie jest miejsce na poznawanie ludzi w realu - hehehehe" konkretnie to po wypowiedzi ze "łódź to nie miejsce na poznawanie ludzi" - ktos kto by na serio byl zainteresowany zawarciem znajomosci nie zazartowalby z tego

Gość wanillliowa
Kwiatek nie ważne czy autorka pisłą prawdę - faktem jest że jest to problem wielu kobiet atrakcyjnych i jreszcze ze zbyt powiedzmy wyzywającym bądż odwaznym wyglądem. Choćby mój. Nie jestem wyzywająca ani wulgarna ale mam styl który przyciąga facetów tez tylko na romanse.

Gość wanillliowa
kwiatek z tego cytatu wnioskuje że kafe nie jest dobrym miejscem, a co ma z tym wspólnego fakt czy to podszyw czy nie? bo juz nie rozumiem teraz

waniliowa, to wazne bo ktos taki to bawi sie cudzymi uczuciami ktore moze wywolac i sie potem zlewa z tego szanse ze to autentyk znikome

waniliowa to po co sie spotykasz z prostakami?

Gość wanillliowa
Ja też tak to widzę, że Łódź za daleko. Co w tym dziwnego? Nie dziwię sie jak też nie szukam facetów z innych miast po co mi zwiazki na odległość.

Gość nie odpowiedziałaś jak i gdzie
Kwiatek , jej chodziło raczej o to, ze forum nie jest dobrym miejscem na poznawanie ludzi, przynajmniej ja tak to odbieram:P

mam 36 lat

Gość wanillliowa
Ja się spotykam z prostakami? Po czym tak wnioskujesz? Co uważasz za prostaka?

no moze. ja jestem z natury nieufny i musze sie przekonac najpierw, zreszta nie traktuje na powaznie gadek tutaj, tylko na zasadzie a nuż cos wyniknie ;)

po tym ze piszesz o rozczarowaniu co do rozmowy i oczekiwan

złośliwa, jezeli to byla prowokacja to postraszylem małolata bo sie należy :P a jak nie to nikogo nie uraziło chyba