Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość wanillliowa
Faktem jest że kobieta ma więcej mozliwości. Ciuchy, makijaż, ze zwykłej szarej myszki może stać się super laską. Rysy twarzy nie są az takie ważne.

waniliowa, that's right ;). ale chyba styknie jak facet o sylwetke bedzie dbal, co? ;)

Gość ofe rma
"Kobiety po40 potrafia byc atrakcyjne a facet rzadko który." chyba ci się tak wydaje. wlazłem na sympatię i na pierwszą stronę. faktycznie trochę mniej jest "zoch" niż się spodziewałem ale i tak faceci chyba lepsi. kobiety, pierwsza strona rezultatów poszukiwań, kryterium jedynie wiek, od 37 do 45 lat: http://sympatia.onet.pl/0,1,1,5,szukaj.html?p2=m&pl=k&wi=5&kr=pol&wo[]=&fo=1 i faceci wg tych samych kryteriów: http://sympatia.onet.pl/0,1,1,5,szukaj.html?p2=k&pl=m&wi=5&kr=pol&wo[]=&fo=1

Gość ofe rma
charakter przede wszystkim :D

Gość a z kim teraz m
ja spadam, jak któraś Warszawianka będzie chciała umówić się na podryw, to jutro tu zajrzę :)

Gość wanillliowa
Ja tez spadam. Pozdrówka!

Gość 36-letni
Waniliowa, Jeszcze a propos tych dzieci. Niedawno odkryłem, ze gdybym juz mial kiedys dzieci, to byloby mi duzo latwiej znalezc wspaniała kobiete. Rety, jest tyle pięknych, mądrych i wolnych po przejsciach. Takie kobiety są wspaniałe, bo wiedzą czego chcą już od życia. Niestety prawie wszystkie juz nie chcą dzieci, bo je mają. Trochę szkoda i jestem zmuszony szukać jakichś młodszych, bez zobowiązań i "bagażu"..

Gość wanillliowa
Aha ale ja jednak na wygląd patrzę :O Nie może mnie odstarszac swoim wygląem, nie może być za niski, za chudy, musi miec wszystkie zęby i tp. :D:D takie podstawowe rzeczy.

Gość wanillliowa
No właśnie! przez to rozpadł sie mój związek. Dla faceta byłam wręcz ideałem ale on bardzi pragnął mieć dziecko swoje, nawet momentami chciał je miec ze mną

Gość wanillliowa
Takie teraz czasy że mężczyźni późno zakładaja rodziny i późno decyduja sie na ojcostwo. Ja nawet teraz wole juz młodszego kawalera niz starszego kawalera, bo taki młody ma jeszcze czas na dzieci a taki po 35 to juz sie z tym powinien spieszyć

Gość 36-letni
Późno zakładamy rodziny, bo kobiety chcą faceta z kasą i domem...:(

Gość uppupupupuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość HBOO
Jestem uważana jako atrakcyjna.mam dziecko.zaczęłam znajomość z trochę młodszym niedużo tylko 4 lata mężczyzną właśnie od seksu a jestem z nim 2 lata i planujemy ślub. Łamię wasze stereotypy.każdy ma szansę i nie ma znaczenia czy zjanomośc zaczyna sie na sexie czy na poznawaniu duszy

Gość ale czemu nie chcecie dzieci
jakbyscie znalazly dobrego meza to w czym problem

Gość kobiety po rozwodzie są mniej
wartościowe.Kazdy NORMALNY facet wybierze wolną bez bagażu doświadczeń .

heheh ale jełop

Gość wanillliowa
Ja nie jestem po rozwodzie. A dziecko po 40 to przesada. Chcemy odpocząć i zająć sie naszym zyciem i szczęściem a nie pieluchami.

Gość wanillliowa
Pisze za siebie, nie lubie małych krzyczących dzieci i całego tego zajmowania sie nimi. Chcę sie zając moim facetem jak takiego znajdę i dbać o niego a nie ładować się w pieluchy, nieorzespane noce itp. Spadam, Pa!

Topik rozrósł sie niemiłosiernie ;-) To moze ja tylko zapytam, czy doszliście do jakichś konstruktywnych wniosków lub czy ktoś z kimś sie umówił? :)

waniliowa to znaczy ze jestes panną? jesli tak to czy sama tak chcials czy nie wyszlo?

Gość 36-letni
Ja np. wiem, ze te pieluchy ito wszystko bedzie ciezkie, ale bardzo lubie dzieci. Uwielbiam je za bezposredniosc i nieskrepowana radosc poznawania swiata:) Wole często ich towarzystwo niz dorosłych:P A do facetów, którzy wolą młodsze, bez bagażu: tak niby jest łatwiej pozornie, ale często jest dużo trudniej. Mają rózne fochy i odjazdy. Myślą, że wszystko im wolno. Za to kobieta po przejściach, to prawdziwy skarb. WIE, CZEGO CHCE i wie, co jest ważne w życiu. Rozmowa z taką, codzienne życie to prawdziwa przyjemność. Żadna niedoświadczona 25 latka nie dorówna zmysłowości i mądrości kobiety 40 letniej. Dlatego po raz ostatni piszę, że żałuję, że z taką nie mogę się już związać.

Gość nie ma az tak glupich bab
36 letni a ska jestes i czym sie zajmujesz