Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość wanillliowa
Ostatnio chciał sie ze mna umówić facet po zawodówce ale o złotym sercu i uczciwy tak twierdził. Dojeżdża cdziennie 40 km do pracy w Warszawie pociągiem. Nie umówiłam się bo właśnie wyczułam w nim prostaka. Zawodówka i pociąg, bleeeee!!! nie mój poziom

a odeslesz mailem swoje zdjecie? poza tym nie jestem towarem ze sklepu zeby ci od razu fote wysylac :P

Gość a z kim teraz m
zawodowka to też nie mój ppoziom ja muszę mieć bogatego, na stanowisku Warszawianka, w którym miejscu na tym bemoweie mieszkasz? ja mieszkam w okolicy ul. Księżycowej, obok samego lotniska

Gość ofe rma
co jest z tą łodzią do ciężkiej cholery???!!!!! ja tu widzę że 3/4 frajerstwa z kafeterii to z łodzi!!!!!!

Gość wanillliowa
Różne oczekiwania to dla mnie np. chęć posiadania dzieci, chęć stałego związku lub czystego układu, bądź romansu. Rozczarowanie rozmową tez bardzo proste - nie klei sie rozmowa, nie mamy o czym rozmawiać, dobrze jest przed randka pogadac przez telefon, ale często jest to tylko gg lub sms - generalnie jednak twierdzę że nie jest źle na tym necie jeśli chodzi o wygląd i ogólne obycie facetów. Gorzej ze wspólnymi oczekiwaniami i uczciwością. Przyznaję racje też atrakcyjnej że 95% to młodzi napaleńcy na bzykanko

Gość wanillliowa
Kwiatek wyższość?? Może ale jest pewien poziom poniżej którego się nie zniżę.

Gość warszawianka z bemowa
a ja mieszkam na powstancow, niedaleko Macdonalda :P

Gość nie odpowiedziałaś jak i gdzie
Kwiatek widocznie ona nie była AŻ tak zdesperowana:P najpierw jej jedziesz że wyglada jak stara blachara, ubiera sie bez smaku, a potem unosisz ze zignorowała Twoją propozycje:O

Gość wanillliowa
Hehe często bywam na Bemowie robię zakupy w Carrefor

pomaranczowa, widocznie nie byla. a zjechac mialem prawo jak dala fotke :P w klubie bym do niej nie podszedl :P

Gość 36-letni
Jestem atrakcyjnym, 36-letnim facetem, inteligetnym, miłym i marzę o kobiecie z którą chciałbym założyć rodzine, to znaczy mieć dzieci. A czy Ty zdecydowałabyś się na kolejne dziecko? Może tego nie chcesz i dlatego część facetów odpada w przedbiegach. Ja w każdym razie szukam takiej, która na pewno chce. Oczywiście, ze moge wychowywać czyjeś, ale swoje też chcę mieć. To chyba naturalne?

Gość wanillliowa
Jeszcze częściej w Arkadii :P

Gość wanillliowa
Nowłaśnie 36-letni i to jest nasz problem. Nasz to znaczy dojrzałych kobiet, które juz nie chcą dzieci :(

Gość a z kim teraz m
no to Waniliowa i Warszawianka, koniecznie musimy pojść na wspólny podryw :P

Gość ofe rma
pewnie że byś nie podszedł. jesteś sfrustrowanym bałwanem z łodzi. to miasto to przy okazji budowy stadionów do euro trzeba by zasypać i zrobić jeden wielki kurhan dla potomnych ku przestrodze.