Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Przecież ja nie uwazam że ten akurat facet ma byc na stałe, spotykam sie bo mi się on podoba i fajnie nam sie rozmawia. Szukam na stałe ale jesli nikt w odpowiednim wieku sie nie trafia to co mam robić? jestem wolna moge sie spotkać, nawet poromansować, nawet miec luźną znajomość na jakiś czas.

Gość warszawianka z bemowa
no nie, nie daje szansy wszystkim np biednym, brzydkim, ale ja to rozumiem, tez takim nie daje szansy :D

Sami, wszystkiego nie czytałam, ale skoro tak mówisz to ja się z miejsca poddaję :)

jakos tak głupio fotke wklejac nawet z zamazana twarzą:O Mam fotki na ilove np.

Przecież Ty tych luźnych znajomości miałaś już 6 w ciągu 3 miesięcy. Chce Ci się tak dalej?

"atrakcyjna zdesperowana wkleiłabym swoje zdjęcie (z zamazana twarzą) ale nie wiem jak. Nie kupuje markowych ciuchów kupuje to co mi sie podoba nie patrzę na metki. Atrakcyjność to co innego niz dobre ubrania. " Oczywiście reszta bez ubrania:classic_cool:.No i coś nie bardzo chcesz znaleźć jak ignorujesz moje propozycje:P.Jakbyś napisała kiedy i gdzie sie urodziłaś to bym mógł wnioski wyciągnąć:classic_cool:.

Gość Milka z orzechami
Sama sobie przeczysz. Szukasz na stałe a piszesz że może byc romans może być luźna znajomośc na razie. Postepujesz tak jak faceci dokładnie tak samo.

co masz na mysli Polaola ? :D

Gość wanillliowa
Amant a mogę ja??

Gość wanillliowa
Mam podobnie ale jestem grubo po 40 Tez szczyle za mna ganiają

moze byc po angielsku :D

przyjmę każdą krytykę. walczę z waga całe zycie, teraz troche schudłam, nie jestem idealna ale facetom sie podobam - mam naprawdę sporo zalet ale nikt nie chce ich nawet poznać, muszę lecieć zaraz, dzieki za dobre rady - nawet te bolesne :(

cialo masz ładne i atrakcyjne chyba, nie wygladasz jak wiekszosc 40 latek, ale nie wiem jak jest z twarzą :D

ubieram sie tak jak lubię, nie jestem typem eleganckiej kobiety, raczej na luzie, poza butami - musza byc na wysokich obcasach

Amant, gdzieś widziałam, ze szukasz randki od 5 lat. Odnotowałeś jakieś sukcesy?

mi sie podoba taki styl tylko zeby te spodnie były bez dziur :D no i wlosow w dwoch kolorach nie lubie, albo jeden kolor albo balayage a nie calosc biala a pod spodem czarno, ale co sie komu podoba

Gość wanillliowa
mam mniejsze - styl ubierania podobny

"atrakcyjna zdesperowana przyjmę każdą krytykę. walczę z waga całe zycie, teraz troche schudłam, nie jestem idealna ale facetom sie podobam - mam naprawdę sporo zalet ale nikt nie chce ich nawet poznać, muszę lecieć zaraz, dzieki za dobre rady - nawet te bolesne " Ja moge pomóc w odchudzaniu:classic_cool:.Byś zastapiła traktor to byś się przekonała jaki jestem pomocny:D.No i widze że moich dobrych rad nie chcesz.

Waniliowa, jesteś grubo po 40 tce i nosisz sie tak jak atrakcyjna zdesperowana? :D

"polaola Amant, gdzieś widziałam, ze szukasz randki od 5 lat. Odnotowałeś jakieś sukcesy? Time flies - nie czeka na nikogo ... " Problem w tym że sukcesów z tym związanych od wtedy nie odnotowałem:O.Co najwyżej kilka ciekawych dziobów znalazłem ale nie moge ich zachęcić do otwarcia:O.I nie szukam od 5 ale od kilkunastu lat:P.

to raczej powinien byc taki stroj wakacyjny, bo chyba nie chodzisz tak do pracy :-)

Gość a z kim teraz m
daj tego linka na ilove, bo zdjęcie mi się nie otwiera