Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość wanillliowa
Mam 45. Mam podobne spodnie do autorki :O

Gość ludziara
ale ordynarna i wulgarn z wygladu blondyna..i ty piszesz, ze sie prawie nie malujesz, chodzisz w niemarkowych ciuchach i pewnie jeszcze nei opalasz.. a zdjecie przedstawia sztucznie tleniona z czarnej na blond, blondyne, z wielkimi buforami,moze sztucznymi, umalowaną na maksa..i w markowych dzinsach..hipokrytka acha i wygladasz na tandetna obciachowa blondyne bez gustu i klasy, jak na swoj wiek, jestes ubrana dosc infantylnie, jakbys na siłę sie odmładzała.. a gdzie kobieti pokroju belucci czy angeliny Jolie?takie to są piekne i z klasa, a ty moze i jestes i łądna, ale tandetnie i sztucznie..taka landynkowa pieknosc ktora kazdy by chciał tylko zaliczyc

Gość wanillliowa
nie widze w tym nic dziwnego nosze na codzien obcisłe jeansy i koszulki i tez obcasy - to cos dziwnego?

Gość facet..
ale chamski push-up..ubierasz sie jak małolata nie dziwie sie, ze faceci chca cie tylko przeleciec wygladasz na latwa

Do pracy nosze sie troche bardziej stonowanie - troche bo mam taka prace że moge w zasadzie chodzic jak chcę. Nie odmładzam się na siłę ubieram sie tak jak mi sie podoba i ... nie maluję się prawie wcale

Gość warszawianka z bemowa
jeszcza zalezy gdzie pracujesz :D ale takie wlosy są jednak obciachowe, blond jest fajny ale na calej glowie bez tych czarnych frędzli

Nie mam zamiaru zmieniać sie na siłe dla nikogo. Jesli ktoś jest na tyle pusty że uważa że kopakowanie= puste wnętrze to jego sprawa. Ja mam sporo do zaoferowania facetowi

Gość Maciejowy
A mnie się podoba i na pewno bym cie zaczepił na necie :)

mysle ze jakbys przyjela styl wlasnie Belluci a nie Dody to bys mogla znalezc faceta na poziomie, a tak to... :O juz sobie wyobrazam tych netowych chłoptasiow widzących to zdjecie

Gość facet..
piszesz, ze nei malujesz, sie prawie wcale, ale nawet na tej zamazanej twarzy widac, makijaz i to dosc gruby

Gość cos pod tą zamazaną twarzą
widze wyglad ropuchy, usta od ucha do ucha

Gość facet..
opakowanie duzo mowi o człowieku, zreszta sama twierdzisz, ze twoja atrakycjnosc przeszkadza ci w znalezieniu partnera na stałem bo kazyd elci na urode...to tez..sama siebie oceniasz po opakowaniu.. ale ja oceniam opakowanie..typu ubior.. ubior, makijaz duzo mowia o człowieku...np. w jakich kregach sie obrACA, JAKIEJ MUZYKI SłUCHA, czy ma gust, gdzie kupuje ciuchy, czy szanuje rozmowce..(jesli ubierze sie np nieodpowiednio do teatru czy pracy..to mowi to sporo o kulturze tego człowieka)

Gość cos pod tą zamazaną twarzą
i zolte zęby

\"atrakcyjna zdesperowana Nie mam zamiaru zmieniać sie na siłe dla nikogo. Jesli ktoś jest na tyle pusty że uważa że kopakowanie= puste wnętrze to jego sprawa. Ja mam sporo do zaoferowania facetowi \" Nie wiem co masz do zaoferowania ale bez moich dobrych rad zrobisz to dla nieodpowiedniego:P.

Gość facet..
nierozumiem jak juz dajesz zdjecie to po zamazałas twarz??

jak nie chcesz to sie nie zmnieniaj, bedziesz jeszcze długo szukała

Gość facet..
na pewno sie onazizuja;p pod twoje zdjecie..netowi amanci tez masz sie czym chwalci..blond tandeta

"facet.. opakowanie duzo mowi o człowieku, zreszta sama twierdzisz, ze twoja atrakycjnosc przeszkadza ci w znalezieniu partnera na stałem bo kazyd elci na urode...to tez..sama siebie oceniasz po opakowaniu.. ale ja oceniam opakowanie..typu ubior.. ubior, makijaz duzo mowia o człowieku...np. w jakich kregach sie obrACA, JAKIEJ MUZYKI SłUCHA, czy ma gust, gdzie kupuje ciuchy, czy szanuje rozmowce..(jesli ubierze sie np nieodpowiednio do teatru czy pracy..to mowi to sporo o kulturze tego człowieka) 13:02 cos pod tą zamazaną twarzą " To właśnie nie bardzo mnie się kupy trzyma bo co do tego ma muzyka:P?

Gość a z kim teraz m
daj linka na ilove bo mnie się tozdjęcie nie otwiera

Gość facet..
jestes naprawde tandetna na maska, a te spodnie zerzniete zywcem od dody elektrody troche tto smieszne i groteskowe wrecz, nawet jesli kobieta kest atrakcyjna 40 latka, kiedy , zrzyna styl ubioru, od takichmłodych lasencji jak doda.co dodzie lub innej nastolace ujdzie na sucho,kobiecie koło 40 tki nie wypada..a to dlatego, ze gdybys była normalna i akcpetowała swoj wiek..ubierałbys sie jak bellucci.. ale ze nie akceptujesz swojego wieku, chcesz sie na siłe odmłodzic, co w oczach naprawde "na poziomie facetow" wyglada smiesznie i dlatego trafiasz na idiotow..bo ubierasz sie idiotycznie

Gość wanillliowa
To co amant - mi pomożesz? Nie jestem może zdesperowana tak jak atrakcyjna, ale bardzo bym chciała kogoś poznać a niestety tez mi sie trafiają sami małoaci na bzykanko :D:D

facet masz racje, pisalem juz wczesniej ze tylko du.py potrafi dac facetowi a pusto w glowie :P nigdy faceta nie znajdzie sierota jedna, haha

To akurat fotka z imprezy, na codzień tak się nie noszę, wcale nie uwazam że sie odmładzam na siłę nosze to co chce i co mi sie podoba

niech ona wypada z tego tematu jak nie chce sluchac dobrych rad ktore jej ludzie daja i sie p...rzy po katach z młodymi :P :P

Gość facet..
jak co do tego ma muzyka, jak ktos słucha..na przykład punka, to jest ubior ...punkowy, spodnie w kratke, pasiaki, albo czerwone dzinsy..do ego glany..agrawki, wiem, ze to uogolnienie ale tak jak są subkultury..to sobie o nich poczytaj, poprzez ubior pokazuja swoje poglady oraz muzyke jakiej słuchaj.. tak jak kiedys poeci dekadencyy ubierali sie tylko na czarno.. ...w załobie tez chodzisz na czarno... ubior..jest pewnymm..odzwierciedleniem..tego co nam w duszy grakazdy projektant mody ci to powie.. a czemu dziwki nosza krotkie spodniczki??pokazuajace ciało..?to tez po to, zeby przekazac jakis komunikat niewerbalny,typu"jestes dziwka, obejrzyj sobie moje ciało"... te spodnie w dziurami autorki topicu, wg mnie krzycza"JESTEM MłODA, CZUJE SIE MłODO...CHCE..WYGLADAC JAK DODA, DESEPRACKO CHCE SIE ODMłODZIC"

ale kobieto takie porwane dzinsy to tandeta straszna-zaden facet na poziomie nie podejdzie do ciebie tylko cie obsmieja po katach jak sie pokazesz na dysce tak ubrana :P

Gość Milka z orzechami
Myslę, że to nie Twoja fotka, wstawiłaś fotke jakiejś niezłej laski - bo jest laską ta z fotki i czekałas na komplementy a tu odwrotny skutek.

Gość ofe rma
no i mamy odpowiedź. mylisz się, nie jesteś jakaś wyjątkowo atrakcyjna. jestes natomiast wyzywająco-wulgarna. taki starszy model dyskotekowej blachary. oczywiście to tylko wrażenie jakie na mnie zrobiłaś, ale chyba nie tylko na mnie. to prawda że obraz ma siłę tysiąca słów, jedno zdjęcie i wszystko się wyjaśniło.

oj tam ma taki styl jak lubi to niech ma, ale niech sie nie dziwi ze na taki nie polecą tacy jakich szuka To nie jest dobry styl dla 40 letniej kobiety ktora szuka powaznego zwiazku, dobrą figurę mozna tez opakowac w bardziej gustowne stroje i nadal byc atrakcyjną

Gość facet..
CO Z TEGO, ZE ZDJECIE Z IMPREZY?a czy na imprezie mozna sie ubrac "bylejak " tak?tylko, ze czesto na imprezie własnie mozna poznac kogos..wiec z takimi ubiorem raczej inteligetnemu facetowi nie zawrocisz w głowie..bo jestes tandetna tipisarą a ze ubierasz sie tak jak chcesz..to widac.. tylko powinny cie kolezanki zgłosic do programu"jak sie nie ubierac", bo zero stylu i smaku..masz gust 17 letniej fryzjerki bywalczyni wiejskich dyskotek w remizie..a Ty nam tu oczy mydlisz, zes piekna/ piekno to nie tylko, wydymane usta do zdjecia, czy ładna buzka..to znacznie , znacznie wiecej...