Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

"imponują mi zaradni mężczyźni, którzy nade mna górują" tu mam twoja słabość - czujesz sie gorsza od mężczyzn. nie czuj sie gorsza-jetsesmy tak samo sprawni intelektualnie jak wy kobiety, a dodatkowo obie płcie sie uzupełniaja.

Ech zdesperowana jesteś i to bez dwóch zdan atrakcyjna nie wiem bo nie widziałam Twojej foty Dalej Ci nie wierze ze szukasz stałego związku,moze chcesz sie tylko dobrze bawić??? ide bo juz nic mądrego nie przychodzi mi do głowy

Gość Milka z orzechami
Nadal twierdzę, że 3 miesiące to niedługo nawet jesli tyle randek juz zaliczyłaś.Trafisz na pewno jesteś teraz ostrożniejsza i nabrałaś doświadczenia przez te 3 miesiące odróżnisz łatwiej porządnego od zaliczacza

może poczekaj aż dzieci troche podrosną to zaczną przyprowadzać pełnoletnie towary do domu przyprowadzać..

Ale ja chcę mężczyznę który jest ode mnie lepszy!! Nie chce dupka, takiego bym traktowała jak śmiecia. Tylko kogoś kto jest ode mnie mądrzejszy, zaradniejszy i bogatszy będe szanować. Jestem tradycjonalistką

Kwiatek mężczyźni nie wiedzą że jestem już zdesperowana. Przeciwnie, myslą że mogę mieć każdego, wielu sie mnie boi. Dlatego chyba nie startuja do mnie starsi ode mnie, myślą że nie maja szans a taki młody przystojny nie ma zahamowań.

Gość ofe rma
" masz 40 lat i umawiasz sie z 28 latkiem,liczysz na stały związek? hehe" ale jędza złośliwa. no ale co innego można napisać.

Gość warszawianka z bemowa
tracisz tylko czas z 28 latkiem, moze i jest chemia ale watpie zeby to sie udalo, a na portalach randkowych nie znajdziesz faceta bogatego ktory bylby na poziomie i do tego jeszcze mądry i przystojny, trzeba bywac w odpowiednich miejscach :D

Złosliwa może być. On ma dom - ja mieszkanie. On ma lepszy samochód. On jest po studiach - ja po maturze. On jest zaradny i ma sporo znajomych - ja nie. On jest młodszy, wolny w 100% - ja obciążona dziećmi. Wszystko Jasne!

Gość Milka z orzechami
Nie chce byc butalna ale skoro to co piszesz jest prawdą to własnie w tym jest twój problem - za wysoko mierzysz.U takich masz szanse tylko na romans.

jaka zlosliwa, nie twierdze ze nie ma takich zwiazkow i facet 28 letni moze sie zakochac w atrakcyjnej 40 latce ale spojrzmy prawdzie w oczy, jakie są szanse :D, Do tego z 2 dzieci kobieta, juz widze jak młody facet bedzie ładowal kase na rodzinkę

Każdy ma swoje marzenia, ja wolę jak facet jest trochę "wyżej" ode mnie wtedy takiego szanuje, taki mi imponuje, oczywiście że musi mnie traktować z szacunkiem to podstawa.Musze czuc się chciana, poządana, musze czuć że komus zalezy na mnie, ja za nikim latać i starac się nie będę.

no za wysoko mierzysz, masz tylko mature, pewnie kiepską pracę, nawet jak wygladasz jak Sandra Bullock to nie chce mi sie wierzyc w takie znajomosci, ze mlody facet zaangazuje sie w takie cos jak ma dookolo pelno wyksztalconych mlodych atrakcyjnych kobiet . Taka prawda :-(

Gość ludziara
daj zdjecie i nie pierdol ze cie faceci uwazaja za atrakcyjna gdyby, tak było dawno miałabys juz stalego facetA...KAZDY SOBIE MOZE NAPISAC NA Anonimowym forum"jestem atrycyjna"

Gość piękna dama
potwierdzam że nam atrakcyjnym jest trudno jesteśmy postrzegane jako rozrywkowe mające więcej mozliwości do zdrad do zmiany partnerów i jestesmy smakowitym kąskiem dla babiarzy

tak, kazdy moze sobie pisac ze jest atrakcyjny, to ze sie nie jest grubasem i ma ładne ciuszki to jeszcze nie oznacza urody, poza tym pisalas ze u Ciebie krucho z kasą wiec pewnie i kosmetyki i ubrania tez nie najwyzszej jakosci

jak to po co? chyba każda kobieta chce miec kogos bliskiego, przyjaciela, kogos na kogo może liczyć, z kim spędzać weekendy, wakacje, no i oczywiście sex to też bardzo wazne. Ja potrzebuje związku, potrzebuję mężczyzny i nie kryje sie z tym, zycie w pojedynke jest smutne

wkleiłabym swoje zdjęcie (z zamazana twarzą) ale nie wiem jak. Nie kupuje markowych ciuchów kupuje to co mi sie podoba nie patrzę na metki. Atrakcyjność to co innego niz dobre ubrania.

Atrakcyjna, Ty chyba masz mały problem z postrzeganiem rzeczywistości jeżeli uważasz, ze 28 letni mężczyzna zwiąże się na stałe z 40 latką z dziećmi. Przecież od razu wiadomo, że on nie chce się JESZCZE wiązać na stałe, dlatego szuka TYMCZASOWEJ partnerki seksualnej. No i nie szuka wśród rówieśniczek, bo się boi, że taka zechce go zaraz ciągnąc do ołtarza :)

a z jakiego duzego miasta jestes?

tzn. uściślając, chodziło mi o to, ze młody ma nadzieje, ze starsza nie bedzie mu truła głowy, stawiała jakichś warunków i odstawiała fochów, innymi słowy wygodnie i bezstresowo, za to z seksem :) Ja tez miałam takiego chętnego, bardzo przystojny i z pozycją zawodową. Nawet mnie bawiły te jego długie zabiegi :D