Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebaaaa RPG

kolejna skrobanka.....

Polecane posty

Gość Sebaaaa RPG

Na początku napiszę że nie jest to żadna prowokacja, róznie się ludziom losy układają, mi się akurat ułożyło tak. Kilka lat temu poznałem dziewczynę, może niedokładnie w moim typie z wyglądu, ale spokojna, zrównoważona, nieśmiała. Ja wtedy byłem po zerwaniu z zupelnie inną, pewną siebie dziewczyną i moze dlatego zapragnąłem jakiejś odmiany. Zaczelismy się spotykać. E. była dziewicą, czekała z seksem ok. 3 miesięcy, poszlismy do łóżka. Było dośc przeciętnie. Po paru mscach nowina - ciąża. Nie byłem gotowy by zostac ojcem, mysle ze to akurat rozumiecie, mialem 22 lata. Zebrałem pieniądze, poważnie z nią rozmawiałe że teraz nie czas na dziecko, płakala ale zgodziła się. Wszystko zalatwiliśmy. Nasza znajomość potem trochę wyblakła, ja spotykałem się z innymi. Potem znów zbliżylismy się do siebie z E. Tym razem po kilku tygodniach - znów ciąża. Rozmowa była tym razem trudniejsza, nie chciala dać się przekonać przez parę tygodni. Ale tak dlugo ją przekonywałem że znów się zgodziła. Sądziłem że po dwóch wpadkach nie będzie problemu, sypialismy dalej. Nie wiem, czy ona zapominala brać pigułki czy co... Od czasu drugiej ciąży minęło 8 miesięcy - znów jest to samo. Słuchajcie, logiczne jest że wciąż sobie na dziecko nie mozemy pozwolic (ja mam 25, ona 24), ale ilez mozna tych skrobanek robić? Poza tym już trzeci raz będę musiał wyłożyć pieniądze, a pracuję tylko dorywczo. Wydaje mi się ze tym razem sytuacja będzie duzo trudniejsza, nie wiem czy się zgodzi. Już i tak płakala jak mi powiedziala o tej ciąży. Nie myslałem że tyle wpadek z jedną kobieta jest mozliwych.... Co ja mam zrobić, jak ją namowic?

Szklanka wody zamiast to jest powiedzenie, a nie środek antykoncepcyjny... Taki stary, a taki głupi...

Gość mmammamija
odetnij jej jądra.

Gość to jaaa 27
czy ty nie wiesz czym jest antykoncepcja? czemu tylko na kobiete liczysz zeby sie martwila? totalny brak odpowiedzialnosci. Jak dziewczyna bedzie mala kolejna skrobanka to moze miec problem w przyszlosci na urodzenie dziecka. Strasznie niedojrzaly jestec na swoj wiek. i glupi

Gość możesz iśc do proboszcza
po pieniądze, da ci

Gość to jaaa 27
i tez piszesz...mi sie tak zycie ulozylo...jakbys nie mial wplywu cos sie w twoim zyciu dzieje...to ty kierujesz swoim zyciem . widze ze ty w ogole nie masz nad nim kontroli. dzieciak glupi. wspolczuje dziewczynie. juz jak o niej piszesz jest zalosne.

Gość rtegertge
no dwoje debili takich i takie to tylko sterylizować (zresztą lada moment dziewczyna będzie wysterylizowana po tych skrobankach więc zostanie tylko ten jurny tępak) pre-zer-wa-ty-wa, mówi ci to coś? wrzuć w wyszukiwarkę, sprawdź też jak się to stosuje (nie, nie nadmuchuje się ani nie wlewa wody, ani nie połyka)

Gość rtegertge
a czemu współczujecie dziewczynie? nie wiadomo które z dwojga jest głupsze! wy się nie zabezpieczacie jeśli nie chcecie ciąży, zwlaszcza dokładnie po tragicznej w skutkach wpadce??

chłopak głupi, dziewczyna głupia hmmm będzie tak skrobać co kilka miesięcy aż jej macica wypłynie:o szok jak ludzie moga być tak głupi- nie wiedzą co to prezerwatywa nawet? ale masz racje sebuś- skrobanka to najlepsza metoda antykoncepcji :o spuszczaj się w nią dalej może kolejna skrobanka nie tak pójdzie i będzie bezpłodna a wtedy używania całe życie

Gość o kuzwa ale dziecinada
obowiązkowo kastracja was obydwu szkoda , że was matki nie wyskrobały nie byłoby takich głupków na swiecie

Niech cie zostawi i urodzi to dziecko, a tobie proponuje wasektomie nieodpowiedzialny dzieciaku!!!! Moja corka ma wiecej ojeju w glowie. \"zapomniala brac pigulki\" Wiesz co to jest prezerwatywa?????? Watpie :/

Popieram odpowiedzi poprzedników. Jesteś nieodpowiedzialny!!! Trza było prezerwatywami zabezpieczyć się i nie byłoby problemu!

Gość nu
nie używam takich mocnych słów ale ...........jesteś DUPKIEM!!!!!!!!!!

Gość przeciez to prowokacja
bo nikt normalny nie zrobiłby czegos takiego

Gość trzeci raz
szkoda że za drugim razem jej czegoś w cipsku nie spieprzyli, by więcej nie mogła. rozumiem RAZ, ale tyle?!

Gość to nie może być prawda

Gość to nie może być prawda
chociaż kiedyś słyszałam o lekarce - pediatrii(!!!!!!), kóra miała dwadzieściakilka!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gosia*****
mam nadzieję, że COŚ dotarło do autora, że coś zrozumiał!!!! A jeśli to prowokacji - to bardzo głupia i tez świadczy o niedorozwoju autora. Ciekawe gdzie on teraz jest...

Gość bvnxvmzvjvKVJKVklmvlkvmcmvckmv
Wiesz kolego nie zdajesz sobie sprawy z tego czym dla kobiety jest aborcja..Ta dziewczyna powinna cie już dawno zostawić, 2 ciążę i 2 aborcje.. wybacz ale po co się bzykasz z czym popadnie skoro masz glęboko ją.. Niewiem po co jesteś z tą dziewczyną, ona pewnei cię kocha.. a ty zwyczajnie ja wykorzystujesz. Zostaw ją i płać alimenty, bo ona może kompletnie się załamać po kolejnej skrobance.

Gość dramatycza chanel
moim zdaniem ona już jest w złym stnie psychicznym, po tej skrobance wyląduje w psychiatryku, na bank. bo usuwa te ciąze nie myśląc ani o dziecku ani o sobie - mysli o Tobie debilu, bo tego chcesz!!!

Nie wiem co powiedziez ale chyba BOG (ten przez duze B) czuwa! Normalna ciaza po dwoch skrobankach!!!! To zrzadzenie losu i dar dla tej dziewczyny ze moze miec dziecko i jakos odkupic to co z toba zrobila wczesniej. Ty wogole sobie nie zdajesz sprawy z konsekwencji zdrowotnych (o moralnych nie mowie bo nie ma sie u Ciebie do czego odniesc). Za to co zrobiliscie powinienes juz dawno siedziec w pierdlu przez pare lat wg. polskiego prawa. Prokuratura moglaby spokojnie na podstawie IP Cie namierzyc. Nie bede Ci prawil moralow ale nie krzwydz wiecej ludzi, zostaw te dziewczyne w swietym spokoju bo masz na nia bardzo zly wplyw. Wyjedz, jesli nie chcesz placic alimentow i nie pokazuj sie tam wiecej DRANIU!

Gość błąd kobie to
czym ona się zabezpiczecza:) jakaś głupia.. ciągle zachodzi w ciąże! nie stać ją na tabsy? mamy 21 wiek:)

Gość błąd kobie to
na miejscu ginekologa podwiązałabym jej jajniki.. skoro nie umie łykać tabsów.. lub zakładać gumy.. sypiacie a nie ustaliliscie kto sie zabezpiecza? jak widzisz, ze ona jest niedojrzała.. lub ze kłamie ze bierze tabsy.. zakladaj sam gumę. Jej nie ufaj. Lub niech idzie po spirale. choc uwazam ze podwiązanie jajknikow byłoby najlepszym rozwiązaniem

Gość błąd kobie to
wykladowca.. ta kobieta.. dziecko raczej.. samo sie krzywdzi.. nie uzywając anty! Po skrobance są mozliwe ciąże. Wkoncu nikt ci jajników nie wycina.. kiedys tak robili ze zrerało kobiecie wszystko..lub wycianali wszystko.. ale nie teraz.. jak miałam 15 lat ksiadz sam mowil ze pyta sie kobiety w konfesjjonale spowiadajacej sie z aborcji co pani zrobi jak znowu zajdzie w ciaze? a zastanowie sie na to ksiadz.. to niech sie pani zastanowi( i nie zapukał) czyli..nie dał jej rozgrzeszanie:)

Gość jghfgdgd
ALE Z CIEBIE ZALOSNY NIEDOJRZALY DUPEK!!! NORMALNIE SZOK, ZE TAKIE sukinsyny chodza po swiecie :/

bosz dobrze, że mózgu nie musicie skrobać- bo i nie ma czego........

Gość Potrzebujący Łódź
Siema. Sebaaaa RPG. Jestem w podobnej sytuacji do Ciebie, lecz niestety zupelnie nie wiem jak znalezc odpowiednią osobe. Jesli przeczytasz tą wiadomość to odezwij sie do mnie na gg (numer: 3932403) lub na telefon 506451580. Bardzo prosze Cie o kontakt, bede wdzieczny. Zalezy mi na czasie. Czekam na odpowiedz, pozdrawiam