Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam pecha

jutro ślub a zimno jak cholera

Polecane posty

Gość ale mam pecha

..12 stopni ;( nie mam bolerka, nic nie mam! caly rok czekania na TEN JEDEN JEDYNY DZIEN i taki klops. Czy to bnie pech?? w zeszlym tygodniu bylo az za cieplo ;((((

Gość nie daj sie oglupic
nie martw sie tak ci cisnienie skoczy ze bedzie ci goraco :)

ja mam to samo..z tym,ze za 2 tyg.a prognoza tez nie jest za dobra:(( deszcz i zimno..mam nadzieje,ze jeszcze zmienia zdanie, Wspolczuje ci, ale trudno..nie mysl o tym, bo nic juz nie zmienisz:( moze kup sobie jakis szal??

Gość ale mam pecha
nie sądze.. zreszta to o gosci chodzi, jak beda foty wygladac??? goscie w cieplych ciuchach ;( i te komentarze typu ale ziiiimno itp.

Gość ale mam pecha
juz nie zdąze nic kupic. coz, trudno.

Gość nie przesadzaj
czy to pogoda jest najwazniejsza w tym dniu?? rozumiem ze to wazne ale chyba nie az tak, a czemu wziełas tylko ta dobra strone pod uwage czyli ze bedzie ciepło pzeciez to juz połowa wrzesnia to raczej normalne ze nie panuje gorac, a z reszta u nas tak jest pokrecone z ta pogoda ze i w lipcu czy sierpniu czasami trzeba w kurtkach chodzic, jak dla mnie to przesadzasz

Gość no właśnie jak
a może nie będzie tak żle? z jakiego jesteś miasta?

Gość kasia2020
O której slub? Masz blisko salon? Przejedź się z suknią, może akurat coś będzie. Pozdrawiam

Gość tutaj może pomóc koleżanka
szybki telefon i może ktoś ze znajomych pożyczy ci szal, bolerko...

sasiadka z bloku dzisiaj bierze slub, zimno takie, jak zobaczylam ze wyszla w sukni z gorsetem bz niczego, az mnie ciarki przeszly, a w kosciele brrrr.

I dlatego lepiej sobie kupić/pożyczyć bolerko, albo chociaż jakiś szal. Mimo, że ślub brałam w sierpniu to miałam bolerko (zresztą nie bardzo podoba mi się pomysł bycia w kościele z całkiem gołymi ramionami).

Gość dejzi69
w sumie i co z tego?no,ale dobra,wspolczuje ci,straszna tragedia.

Gość dejzi69
wredniak,a moze ciarki zazdrosci,bo lepiej wygladala niz pseudo-fotomodelka,to tak jakby lis farbowany:)hehe.

Belleteyn_ - w sumiew racja, ja balam slub w lipcu nie mialam nic, ale mialas ramiaczka czyli tak jakby calkiem 'gola' nie bylam. ;) ale jakbym miala slub we wrzesniu to podstawa jakies bolerko, narzutka.

Gość leillaaaaaaaaaa
Dziewczyny nie wyobrażam sobie wyjść z gołymi ramionami czy nawet z zarzuconym szalem wczoraj czy dziś na dwór,nawet w bolerku będzie zimno..brałam ślub w grudniu i było cieplej jak dziś.

Gość hhhhhhhhhhhhhh
nie przesadzaj ze w ciagu jednego dnia nie kupisz bolerka, albo nie wypozyczysz, zamiast siedziec i uzalac sie powinnas w piatek isc od salanow i z pewnoscia by ci cos znalezli, zreszta sorki ale glupia jestes moglas obejrzec pogode, mowili duzo wczesniej ze ten tydzien mial byc deszczowy

Gość wrzesień to juz nie środek
lata, a planując ślub trzeba o tym pamietać, z reszta nawet w lipcu może się zdarzyć brzydka pogoda - przezorny zawsze ubezpieczony.

wiecie, ciezko jest kupic bolerko w dniu slubu.. wredy to raczej od 8 rano siedzi sie u fryzjera. a teraz to juz wszystkie soboty bedą takie zimne niestety ;( ja bralam w październiku zeszlego roku i bylo taz zimno jak tej soboty. A dzis jest zimnej nawet. Juz sie nie wypogodzi, po pierwszych przymrozkach nie ma szans na upal ;(