Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaaaaaaaaa

bede miała trojaczki !!

Polecane posty

wczoraj byłam na USG pierwszym [ jestem w 10 tygodniu ] lekarz zobaczyl WYRAŹNIE 3 płody kurcze chcieliśmy z mężem dziecko ale jedno a nie 3 od razu :O przecież my nie damy rady 😭 😭

Gość ojojojo....
Niewiem co co powiedzieć ,też bym była w szoku jak bym dowiedziała sie o trójce,ale dzieci to sama radość bedzie dobrze trzymam kciuki

:) Dacie radę :) Matka ma nieskończoną ilość siły, cierpliwości i miłości :) A nieważne czy nieskończoność podzieli na 1 czy na 3, zawsze będzie nieskończoność - to wynika z matematyki :) A tak na serio - ja bym się cieszyła :) Jesteś wyjątkową mamą :) Gratuluję!

ja również gratuluję! chociaż myślę, że na początku sama byłabym w szoku! myślę, że jak pierwszy szok minie będziesz się cieszyła :) bo naprawdę jesteś wyjątkową mamą :) Powodzenia!

Gość asilinkala
a dlugo sie staralas

jak to się stało, brałaś jakąś antykoncepcję wcześniej, czy nie, i czy długo się starałaś i ile masz lat? Mnie to bardzo ciekawi....

Gość mnie tez to bardzo ciekawi

Gość i mnie równieżD

Gość u mnie na początku
podejrzewali bliźnięta. Bylam tak samo jak ty w szoku ale z czasem przyzwyczailam się do tej mysli i nawet wymyślilam jak ustwić łóżeczka itp. A później okazało się że jednak jedno i wtedy poczułam takie zawiedzenie. Różnie to moze jeszcze być. Pomyśl ż eodchowasz od razu trojke. A jaka ciąża, bo oby nie jednoowodniowa

czesc ;) dzieki za pocieszenie już sie ciut ciut oswoiliśmy :P mam 25 lat, nie brałam nigdy żadnych tabletek anty, w mojej rodzinie i w rodzinie mojego męża nigdy nie było nawet bliźniaków, zaszłam w pierwszym cyklu starań no cóż, widocznie ktoś tak chciał :P

Gratulację, jak Ci zazdroszczę. Ja chociaż jedno chciałabym mieć już w brzuszku. Dacie radę.

Gość powiem krótko i juz
do przyszłejmamy ale ty głupia jestes to az zal usg moze sie mylic ale chyba lekarz nie jest debilem i skoro jej mowi ze ma 3 płody to znaczy ze widzi je 3 a nie ze mu sie troi w oczach jak ja ci zazdroszcze załamana!!!!!!!!!!!

Gość powiem krótko i juz
tak tak na bank sie gosc pomylił a ty wszystko wiesz najlepiej a tak poza toba wszyscy w domku maja z głowka ok??

Gość powiem krótko i juz
zrob se jeszcze z 5 suwaczków to moze ci i 5 szarych komorek przybedzie

Gość andaluzyjna
jak ja Ci zazdroszcze, ja chcialabym miec chociaz jednego dzieciaczka, ale moj chlopak z ktorym jestem juz 2 lata nie za bardzo spieszy sie do zareczyn, zalozenia rodziny ani niczego takiego :( ale to tylko tak na marginesie majac 20 lat, 5 lat temu pracowalam jako aupair w stanach i moja host mama miala trojaczki. Mieli tez 4-letniego synka i trojaczki urodzily sie jak ja bylam juz tam 4 mies wiec spedzilam z nimi 8 mies. Musze Ci powiedziec ze nie bylo az tak ciezko. Oczwiscie mieli na poczatku pielegniarke ale Ty tez na pewno mozesz liczyc na pomoc rodziny. Potem moja host mum radzila sobie sama. zazdroszcze Ci bardzo, to byly 3 dziewczynki, najslodsze na swiecie :) pozdrawiam

Gość gtjugg
kazdy by chcial ale chyba na 5 min!!! wiecie ile pracy jest przy bliznakach!!! blizanki fajnie wygladaja ale na 5 min! ile klopotow jest z 1 dzieckiem a co dopeiro z 3! juz nie mowie o kasie , bo w polsce nie ma co licz7c na pomoc 48 zl rodzinnego!

moja mama jak sie dowiedziala, ze bedze miala blizniaki byla i przerazona i szczesliwa, nie wiedizala co bardziej a teraz mnie i siostry by nie zamienila na zadne dzecko podwojnie placzace, srajace, chcace jesc, usmiechajace sie szczescie:) takmowi do dzis;)

a co zazdrosciesz? opinia jednego lekarza w takim przypadku malo znaczy tymbardziej jesli robil badanie na pasntwowym usg zawsze mozna sie pomyslic .ty chyba nie mozesz miec dziecka i wszystkim zazdorscisz co ??

Często jest tak, że na początku ciąży są 2 lub trzy płody, ale zostają z czasem wchłonięte i rodzi się w efekcie 1 dziecko. Więc jak będziesz w 4-5 miesiącu i dalej będą 3, to dopiero będzie czas na gratulacje :)

Gość Mama niebiańska i ziemska
Znam mamę trojaczków ze śląska jak będziesz chciała jakiś namiar na nią i pogadać z nią jak to jest to daj znać. Ona ma dwóch chłopców i jedną dziewczynkę i cała trójeczka jaest BOSKA .Więc jak tylko będziesz miała ochotę napisz e-maila to prześlę ci gadu albo e-maila.

halo nie kłóćcie się :P o pomyłce raczej mowy nie ma są wyrażnie widoczne 3 płody i 3 bijące serduszka USG powtarzane dwukrotnie także chyba sie nie pomylili narazie dzięki za wsparcie , musimy sie z mężem oswoić i planujemy jakiś wyjazd na parę dni żeby posiedzieć i pomyśleć jak to dalej będzie ;)

Gość mamusiaaaaaaaaaaa
Byla tu dziewczyna, która też miała trojaczki, ale jeden płod obumarł i urodziły się bliznieta.

z moimi bliźniakami jest luz - może i trojaczki będą grzeczne?:) powodzenia w dotrzymaniu jak najwyższego tygodnia ciąży.