Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankisza

Jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciązy??? proszę o pomoc,pilnie.

Polecane posty

Gość ankisza

Mam 17 lat. Dziś współżyłam z moim chłopakiem pierwszy raz. Wszystko byłoby ok,gdyby nie to,co sobie uświadomiłam po fakcie. Pod koniec gry wstępnej,gdy mieliśmy zacząć współżyć,Danielowi lekko opadł penis. Chciałam więc pobudzić go ręką,żeby można było założyć prezerwatywę.Tak też zrobiłam,z tym że na dłoni został mi jego śluz,ten co wypływa lekko przed wytryskiem.Założyłam mu gumkę,i miał we mnie wejść.Trudno było mu trafić,i on i ja byliśmy przed pierwszym razem,więc pomogłam mu,i dłoń miała kontakt z prezerwatywą.Gdy zmienialiśmy pozycję,włożyłam na moment palec do pochwy,żeby sprawdzić czy mocno się poszerzyła,czułam lekki ból w trakcie współżycia. I zapomniałam kompletnie,że dotykałam wcześniej jego penisa.Gdy on już wytrysnął,poszedł pod prysznic.A ja jeszcze się dotykałam,znów włożyłam palec do pochwy,czułam zwyczajnie lekkcie niewyżycie,nie miałam orgazmu,a byłam jeszcze nakręcona. Dopiero potem wszystko sobie uświadomiłam.. Mam nieregularny okres.Ostatni zaczął mi się 28 sierpnia,skończył 4 albo 5 września.[poprzedni okres miałam 14 lipca,i trwał jakiś tydzień.] Proszę osoby doświadczone..które mają pojęcie,powiedzcie mi,jakie jest prawdopodobieństwo,że mogło dojść do zapłodnienia? Jutro niedziela,apteki w moim mieście są pozamykane..kompletnie nie wiem co robić.

Gość hyhyuhu
jestes w ciazy, powiedz rodzicom i chlopakowi 🖐️

Gość cwirek
bez obawy bedzie dobrze

Gość ankisza
hyhyuhu, prosiłam o poważne odpowiedzi,a nie robienie sobie jaj. kuzwa naprawde sie boję.a ty bezczelnie robisz sobie z tego jaja. bez obawy,bedzie dobrze..z obliczen wychodziło na to,ze to dni płodne..w sumie szczytowo płodne..naprawde nie było mozliwe zajscie w ciaze?..

Gość nie ma szans
Nie świruj nie jesteś. Szansa jest jak wygrać w totka. Jakbyś tak robiła codziennie przez 10 lat to moze byś zaszła z prawdopodobieństwem 1%. Sperma musi być w środku. Te plemniki na twojej rece juz i tak nie żyły, a po za tym prejakulat ma głupie uszkodzone plemniki. NIE JESTES W CIĄŻY

Gość niewiarygodneale...
pierwszy raz a ty czulas niewyzycie i potrzebowalas samozaspokojenia... Jesli chodzi o ciaze, to brak mi slow. Wracaj dziecko do ksiazek i nie rob z siebie doroslej na sile, masz na to czas. Osobiscie uwazam, ze na seks powinna byc licencja i egzamin, zeby takie glupiutkie dzieciaki nawet o tym nie myslaly

Gość ankisza
Wiesz,niezaspokojenie związane było z tym,że do tej pory pieściliśmy się,doprowadzając do orgazmów. Po seksie byłam naprawdę rozbestwiona,podniecenie sięgało już granic,więc chciałam się rozładować. I nie twierdź proszę,że staram się na siłę robic z siebie kogoś,kim do końca nie jestem.

ankisza, ja też czasem padam ze śmiechu po takich pytaniach, ale siląc się na powagę odpowiem Ci, że NIE JESTEŚ W CIĄŻY. Plemniki poza ustrojem człowieka natychmiast obumierają. Powodem jest temperatura, inny skład chemiczny, a preejakulat, to już marna szansa na zapłodnienie. Gdy włożyłaś sobie palec z resztkami tego płynu do środka, dobiłaś je na amen. Śpij więc spokojnie, tym razem, ale zanim będziesz szaleć, doucz się trochę. W przyszłości najgorsze, co może się wydarzyć, to gdy dzieci mają dzieci. Twoje pytanie potwierdza nasze podejrzenie o Twój młody wiek. Nie obrażaj się, ale chyba za wcześnie wskoczyłaś na głęboką wodę. Warto pamiętać też, że dorosłość, to nie podejmowanie kontaktów seksualnych, ale zdolność do ponoszenia odpowiedzialności za swoje czyny.