Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcejuzzyckkkkkkkkk

moj47 letni maż zdradzil mnie z dziewczyną 20 letnia

Polecane posty

Jestem w tym samym wieku co mąż,i przeczytalam jego smsy w komorce,ma romans z 20 letnią dziewczyną,uprawia też z nią sex co wynikało z smsów. Nie wiem jak długo to trwa i co robić,urodziłam mu 3 dzieci a teraz otrzymuje takie podziekowanie.

Gość ir_is
Jak to co masz zrobić? W pysk nastrzelaj dziada, a nie rycz w poduszke.

no ale dlaczego to zrobil,skoro mówil ze mnie kocha!!!!!!!!!!!!!!!!!! w czym ona jest lepsza ode mnie??????????????

Gość jshxhbxcbxc
Nie przejmuj się za bardzo.I tak zostanie z Toba,bo ta jego dziewczyna do posuwania nie będzie chciała na zawsze starego dziada.Bądz co bądz jest od niej starszy o 27 lat. Ja tylko obawiałabym się tego,ze kasa z domowego budżetu moze wypływać,bo tak młoda to na pewno żada prezentow. Skąłniałabym się bardziej,ze Twoj maz jest sponsorem dla takiej młodej 20 latki,więc zacznij kontrolowac budzet,a ja zaczyna kasa topniec i nie wiesz na co to wygon faceta w samych skarpetkach i niech idzie do swojej 20 latki,ktora moge sie załozyc nie bedzie go chciała gołego .

Gość jshxhbxcbxc
Pomaranczowy Skurwysyn kobieta w kazdym wieku jest warta grzechu. A ta 20 latka to na epwno zwykła dziwka,bo ktora normalna dziewczyna w jej wieku weźmie sie za faceta o 27 lat starszego,tylko dziwka

Gość ja wiem dlaczego
uslyszalam to od 43letniego factea, "bo mlodsze milsze w dotyku", ot i cala tajemnica

Gość lampka polnocna11
wspolczuje szczerze ..ale chyba sie mylisz jesli myslisz ze mezczyzna jest wierny kobiecie w podziece za dzieci...

Gość tymczasowy
uslyszalam to od 43letniego factea, "bo mlodsze milsze w dotyku", ot i cala tajemnica ja mam 19 i wole starsze

NICZYM NIE JEST LEPSZA GWARANTUJE:0 TO JEST TYLKO ZACHWYT NAD MLODY CIALEM I ZE ON JESZCZE MOŻE -SKURWIEL

Gość tasma klejaca
zrobil to o czym marzy kazdy facet po 40stce:O Dlatego wlasnie nie warto sie poswiecac dla facetow...

Gość amcia
Ja mam 42 lat i moje ciało jest tak gładziutkie i milutkie w dotyku,ze nie jedna młódka takiego ciała nie ma. Nie stosuje zadnych kosmetykow oprocz wzykłego kremu nivea. Aha,opinia co do mojego ciał pochodzi od mezczyzn i to mlodszych jak i starszych

Gość ja wiem dlaczego
tymczasowy uslyszalam to od 43letniego factea, "bo mlodsze milsze w dotyku", ot i cala tajemnica ja mam 19 i wole starsze Jesteś jeszzce mlody i glupi :o pogadamy za jakieś 20 lat

Gość tasma klejaca
Amcia, nawet jak jestes atrakcyjna jak na 42 lata, to raczej nie masz cos sie porownywac ze swieza 20stka.

Gość amcia
valdi :-) kotku,a Kto Cię pytał o zdanie:-) Nie wiesz kotus,że to kobieta wybiera sobie faceta,a jemu wydaje się,ze on ja wybrał :-) Jesteś tylko 11 lat młodszy ode mnie(jak się nie mylę) więc powinienes o tym wiedziec:-)

Gość ir_is
Chyba nie masz zamiaru porównywać sie z 20- latka, po co? Powód zdrady- może kryzys wieku średniego, pogadaj z męzem.

Gość amcia
taśma klejąca ,owszem,zgodze sie,ale nie narzekam na swoje latka.A tak w ogole to medal ma dwie str.jak kobieta starsza nie jest taka swieża jak młodsza to takż efacet starszy nie jest taki świeży jak młodszy i dlatego wole młodszych :-)

Gość amcia pokaż foto bo tu
to niby same modelki siedzą :P Jak wyglądasz jakoś tak... http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/10448 http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/2750 http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/2773 ...to mogę się zgodzić, że jesteś atrakcyjna, ale szczerze w to wątpię, bo gdyby tak było, to zabawiałabyś się teraz z partnerem młodszym od Ciebie o 20 lat, a nie siedziała na forum chwaląc się rzekomą urodą :P🖐️

Gość amcia
amcia pokaż foto bo tu nie pokazuje foto bo nie jestem Pania do towarzystwa.A jestem przy kompie,bo jestem w domu u boku męza który teraz oglada TV :-) A zabaiwac sie zabawiam wtedy gdy mam ochote i zkim mam ochote :-)

Gość amcia
I ejscze jedno,nie chwalę się uroda,tylko ciałem,bo po prostu denerwuja mnie czesto porownania kobiety po 40 do kobiet 20 letnich. Jestesmy wszyscy uwarunkowani genetycznie i jedni w wieku 20 lat wygladaja niezbyt ciekawie a drudzy w wieku np.po 40 wyglądaja super.

Gość amcia
I tak jak jshxhbxcbxc zgadzam się,ze 20 latka moze byc zwykła sponsorowana dziewczyna,bo bardzo rzadko 20 latka poleci na 47 latka.

Gość ale tym paniom z powyższych
linków bycie 40-stkami jakoś nie przeszkadza mieć figury 20-stek 🖐️

Gość Tak jak Pani Marta
Też polecam zdradę z młodym ciachem!

Gość JanekMalina
A ja mam 60 na karku i za mną dziewczyny 20 letnie tez fruwaja :) Co ja zrobię ze jestem taki piękny i ponętny :)

ja nie chce sie porownywac,tylko po prostu tyle przezylismy razem,25 lat malzenstwa,dzieci już dorosle a ten romans powaznie wyglada,bo w tych esemesach ona mu pisze ze go kocha

Gość adula_7777
głowa siwieje, dupa szaleje...... mój szef sam mając 52 lata, mówił tak o swoich równolatkach.. ponoć niektórzy facecie w tym przedziale wiekowym tak poprostu mają, choć ja sama uważam, że to draństwo

Gość Tina 81
Pomyśl sobie jak ona musi być zdesperowana, skoro nie ma u swojego boku rówieśnika, tylko prawie 30 lat starszego faceta. Mi jest jej żal, a Tobie szczerze współczuje, bądź silna...