Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaello rocznik 1987...

Nastolatki !!!!!! To do was .....................................

Polecane posty

Jestem w szoku ale postaram sie to jakoś opisać. A więc tak : Byłem dziś w kościele. Stanąłem od razu za ławkami. Ludzie zaczęli się schodzić i było coraz mniej miejsc. Przychodzą jakieś dwie nastolatki ( ok.16-17 lat) , wymalowane , zatapetowane jakby szły na dyskotekę. Po chwili siadają w ławkach i siedzą se wygodnie. Gadają , śmieją się i jeszcze na dodatek komórki w łapach. No myślałem że mnie krew zaleje ale to jeszcze pryszcz. Po chwili przychodzi taka staruszka , pewnie dobrze po 80-stce , pzykulona , zgarbaciała , ledwo mogła głowę zadrzeć do góry. Rozgląda się i nie widzi żadnego miejsca dla siebie więc podeszła i stanęła przy ławce koło tych dziewczyn. Jedna z nich obejrzała się , zjechała wzrokiem babcie z góry do dołu i nic ! Dalej siksa siedzi !!!!!!!!! Bebechy się we mnie ze złości poprzekręcały , podeszłem do tej ławki robiąc dosłownie dwa kroki bo stałem tuż za nimi. Po czym schyliłem się i szepnąłem : NIE USTĄPISZ TEJ PANI MIEJSCA ? Ta siksa się na mnie spojrzała i po chwili puściła mi oczko. No kurwa............. oniemiałem z wrażenia ............. no normalnie aż no poprostu no generalnie to aż mnie no zamroczyło prawie , nie byłem w stanie wykrztusic z siebie słowa. Ale po dwóch sekundach jak doszłem do siebie to myślałem że ją złapie za rękę i wyprowadzę przy6 wszystkich ludziach przed kościół ale coś mnie zatrzymało przed tym. Być może bałem się że jej coś strzeli do łba i jeszcze zrobi jakąs głupotę. Jestem zażenowany i wstrząśnięty. Jak tak dalej pójdzie to wy nastolatki zaczniecie do kibla wchodzić za chłopakiem. Miejcie troche wstydu. Tylko o jednym myślicie. Tylko chłopaki we łbach macie ! Siksy , gówniary takie zamiast liceum kończyć , do matury się uczyć to takie rzeczy wyrabiają ! Wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość u6j6j
wiesz no ja akurat sie nie tapetuje i nie jstem taka jak te 2 i nie mam w głowie tylko latania za chłopakami i nie pakuj wszystkich nastolatek do jednego wora

Gość DominikaJJJ
NO NIESTETY TAKA TA DZISIEJSZ MŁODZIEŻ JEST ,

Gość ostatni rok nastolatki
Rafaello rocznik 1987... "podeszłem do tej ławki" - podszedłem "doszłem do siebie" - doszedłem a teraz co do tematu... zgadza się, ale nie wszystkie to takie zołzy. Niektórym nastolatkom zwyczajnie robi się słabo i mdleją podczas mszy... Na to też trzeba zwrócić uwagę zanim się wszystkich nastolatków wrzuci do jednego worka. Zachowania tych dziewczyn nie pochwalam. Spotkałam się z wieloma podobnymi sytuacjami. Telefon w łapach na końcu kościoła to standard. Nie wiedzą po co tu przychodzą... dla oka? dla świętego spokoju rodziców? I pomimo bierzmowania nadal nie wiedzą czym jest msza... i po co się chodzi do kościoła. Nie żebym była zagorzałą katoliczką, ale trzeba wiedzieć jak się zachować w niektórych miejscach a tym bardziej - świętych...

Gość swiata nie zmienisz
nie podniecaj sie tak rafaello.Ale przezywasz:D

Gość DominikaJJJ
teraz to mało kto ustepuje miejsca starszym ,,, w busie to już zadkośc nikomu sie nie chce podniesc tyłka,,, ja jestem młoda i ja tam moge stac jeszcze doś się w życiu nasiedze ,,, ale ostatnio jechałam z małym dzieckiem w busie,,, Nikt z młodych nie ustapił miejsca i staliśmy tak w busie prze 20 minut

Gość 00000000000000000000000009
zgadzam sie z opinia ostatni rok nastolatki rafaello naucz sie poprawnie mowic i pisac nie wtracaj sie, sam mogles tej pani ustapic miejsca

Gość Napadacz komputerów
ostatni rok nastolatki - jak to jest że głupi i ograniczeni ludzie poprawiają innych, aby podbudować swoją wartość?

Nie wiesz jak jest... Może, jak ktoś wcześniej napisał, bały się, że zasłabną? ? A zresztą, jak możesz mówić, że wyprowadziłbyś takie z Kościoła??? Każdy ma prawo do niego chodzić, nie Ty o tym na pewno decydujesz... Zastanów się co wypisujesz, bo jak na razie, to bardziej niż tych nastolatek, jest mi żal Ciebie... :o:o:o

Gość Napadacz komputerów
00000000000000000000000009 zgadzam sie z opinia ostatni rok nastolatki rafaello naucz sie poprawnie mowic i pisac nie wtracaj sie, sam mogles tej pani ustapic miejsca Kolejny debil, dla odmiany nie rozumiejący treści. Rafaello stał idioto. Miał ustąpić miejsce stojące?

miał tytuł 'oto jak chciala mnie poderwac dziewczyna.............................................' i te same kropeczki na końcu :D no ale dobra. został usunięty... ;(

Gość Napadacz komputerów
mój ojciec sie wykoleił - :O Sorry Rafaello, ale masz tu doczynienia z samymi zdegenerowanymi gimgównami.

A ja autora rozumiem bo ostatnio sama myślalam że wymorduje polowę autobusu z tym gówniarstwem :o wracalam do domu i akurat autobusem któym dzieciaki ze szkoly wracają, bylo na początku sporo miejsc wolnych to siadlam, potem już na drugim przystanku bylo bardzo dużo ludzi i wszyscy którzy weszli to stali. Weszla tez taka babcia, no starusza taka z wyglądu sympatyczna i taka jak babcie z bajek ;) i stoi, bo nie ma miejsc, kolo niej siedzą same dzieciaki 13 letnie, ale żadnen gówniarz nie ustąpi miejsca kobiecie tylko się na nią popatrzyli wszyscy :o szlag mnie trafil i jak bym moga zabila bym wszystkich albo wywalila z autobusu i kazala zapieprzac do domu te 35km piechotą! :o przez pól busa wolalam tą kobietę żeby jej ustąpić miejsca i sobie usiadla, przyszla, podziękowala i zaraz po tym jak tylko usiadla usnęla, byla zmęczona, widac to bylo, zresztą taka podróż dla starszej osoby napewno jest męcząca...

Napadacz komputerów Tu nie chodzi o podbudowywanie własnej wartości ale o uświadomienie człowieka. Nie było to złośliwe, tylko dyskretnie poprawione. Nie wyskoczyłam z takim tekstem np: "baranie naucz sie pisać" itp W tym momencie uraziłeś mnie sugerując, że jestem głupia i ograniczona. Kafe nie istnieje po to aby rzucać się ludziom do gardła, jeżeli nie ma się nic do powiedzenia na temat... 00000000000000000000000009 na samym poczatku napisał, że stał za ławkami - czyli nie miał miejsca siedzacego.

wątpię żeby bały się że zsałabną. Telefon w łapie , śmiech , rozmowy i to oczko wiele mówią o tym jakie są.

Gość Napadacz komputerów
ostatni rok nastolatki Napadacz komputerów Tu nie chodzi o podbudowywanie własnej wartości ale o uświadomienie człowieka. Nie było to złośliwe, tylko dyskretnie poprawione. To było bardzo mało dyskretne. Można było o tym wspomnieć delikatnie na końcu wypowiedzi.

Gość afraa
nie chcac generalizowac ale u mnie w miescie, jest straszne zachowanie tez osob starszych, kiedy wracaja autobusem gdzie jedzie ze szkoly mlodziez np: siedze sobie w autobusie, bylam oslabiona, kregoslup mnie bolal (chora bylam naantybiotykach),podchodzi do mnie kobieta na oko 45.49 lat i z textem: ,, moze by pannica ustapila miejsca, malo tylek trzymasz w szkole na krzeslach?!\'\' no kurcze. jakbym mogla, to bym ustapila tez widac potrzebowalam siedizec, a dwa ze po szkole czesto wracam bardziej zmeczona po 7,8 godzinach myslenia i uczenia sie niz ta kobieta ktora byla na zakupach i ma siateczke ktora wazy 1/6 tego co moj plecak. tez troche elastycznosci... zawsze ustepuje miejsca ale kiedy nie moge naprawde to dostaje zjeby :/

Napadacz komputerów nie mogłam tego napisać na końcu, bo po przeczytaniu mojej wypowiedzi autor topiku na pewno zaczął by się zastanawiać nad odpowiedzią a nie nad błedami. Poza tym nie bardzo rozumiem, dlaczego właściwie bierzesz udział w dyskusji. Aby powyzywać ludzi od idiotów, głupich i ograniczonych? Nie tedy droga...

Gość kolor natury
"... dwóch sekundach jak !!doszłem!! do siebie to myślałem że ją złapie za rękę i wyprowadzę przy wszystkich ludziach przed kościół..." uwazasz sie za jakis autorytet? a sam jeszcze jestes gowniarzem! ta pani mogla podejsc i poprosic o ustapienie miejsca! zdarzaja sie rozne sytuacje, moze maja jakies problemy ze zdrowiem ale oczywiscie o tym nie pomyslales, moze poprostu jej nie zauwazyly a ty od razu piszesz ze zjechaly ja od gory do dolu! jako katolik powinienes wiedziec ze tylko Bog nas osadza! a i naucz sie poprawnie mowic!

Gość gfdshgfshjrf
Nie wszystkie są takie wiec nie obrazaj skoro kurw a masz takie idiotki w miescie, zmien miejscce zamieszkania.

kolor natury ::::::::::: ona z telefonem w łapie śmiały się , gadały a gdy podeszła zgarbaciała staruszka to one popatrzyły na nia jak na jakieś dziwadło. Wymalowane , wypindzone z głębokim dekoltem. No jak mam kurwa sądzić że były w porządku ??????? Nawet jak miały problemy ze zdrowiem to i tak zachowały się jak gówniary. JUz nie wspomne o tym oczku !

vodka , bystra jesteś :D

Gość ja pamietam bylo cos takiego

gwiazdeczka , ty mnie nie denerwuj :D