Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lailaaaaaaaaaaaaaa

JEGO KOLEGA CHODZI NA DZIWKI !!! NIE UFAM MU EH BOJE SIE !

Polecane posty

Gość lailaaaaaaaaaaaaaa

kumpel mojego chlopaka chodzi na dziwki !! co tydzien ! nie no jasne - jego sprawa ,jak lubi to niech chodzi ... ale on ma dziewczyne !! od 4 lat :( ja zawsze myslalam ze on taki porzadny ,ze zakochany w niej na maxa ! kiedys jak jechalam z nimi na przysiege do kolegi ,to on wogole swojej dziwczyny na krok nie odstepowal ,caly czas ja calowal ,tulil... nawet jej zazdroscilam ze on taki wylewny,bo moj to nie bardzo lubi taka czulosc :( i mu mowilam ,,Zobacz jaki P.zakochany w niej!! caluje ja itd.''a moj chlopak na to ,,ehe gdybys znala go z innej strony '' ... i wtedy sie dowiedzialam ze on na dziwki chodzi ;/ niezle co ;/ ?? zatkalo mnie ! co tydzien tam chodzi ..jego laska nie jest moze za ladna ,nawt jego koledzy w mojej obcnosci sie z niej smiali ,ze taka i owaka ze wsi ..a do mnie wrecz przeciwnie - kiedys zarywali przez co jeden z moim chlopakiem sie sklocil ... ale do rzeczy .. boje sie ,ze jesli moj chlopak ma takiego kumpla ( najlepszy kumpel od 16 lat ! ),to boje sie ze moj chlopak tez tak zrobi kiedys ;( ze pojdzie na dziwki ;( wiecie jak to koledzy ;( moj chlopak mowi ze nigdy tak nie zrobi ,ze skoro jego kolega taki jest to nie znaczy ze moj chlopak tez ma taki byc ,ze mam mu ufac i sie nie wyglupiac :( no niby tamten chodzi na dziwki od zawsze ;/ zanim z tamta byl ;/ a moj chlopak nigdy ni byl,wogole ja jestem jego pierwsza dziwczyna .... ehhh boje sie mimo wszystko ;( a nie moge mu zakAzac z tamtym sie kolegowac :( mieszkaja obok siebie a ja mieszkam 25 km dalej od chlopaka :(( co robic ;( ???

Gość lailaaaaaaaaaaaaaa
i wlasnie dlatego ze jestem jego pierwsza to boje sie ze bedzie chcial tam jechac zobaczyc jAK JEST z inna ;((

Gość lailaaaaaaaaaaaaaa
FallenAngel__ - po 20

Gość Moja propozycjaaaa
Modlić się o rozum i to gorliwie 3 x dziennie

Gość olejzpierwszego
jesli facet chodzi na dziwki - trudno widac ma duze potrzeby... a tamta jakos ich nie zaspokaja

Gość u6j6j
dlatego nie zamierzam sie seksic prtzed slubem żeby potem w razie rozstania nie zalowac

No i pewnie pojdzie. Ale pociesz sie, ze raczej sie w niej nie zakocha, to bedzie czysty sex ;)

Gość CHodzi bo lubi seks
A jego dziewczyna to jego miłość