Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetaaaa

Sex z muzełmanem.

Polecane posty

Gość Anetaaaa

Która miała? Poważnie się zastanawiam nad poderwaniem kolegi z pracy:)

Gość Anetaaaa
Halo? Nikt nie wie? Czy sex z człowiekiem innej religii i kultury sie różni bardzo? Żadna z was nie zna muzełmana?

Gość prawdziwy muzulmanin
by cie kijem nie tknal bo mu nie wolno, wiec jesli jest gleboko wierzacy to mozesz tylko wyjsc na kurewke. Ale jezeli nie jest, to jest b duza szansa ze bedziesz miec taki seks ze po nim juz nikt nigdy ci nie dogodzi. Polecam

Gość czy muzełman
to ktoś z "muzełum "?

jesli jest naprawde wierzacy to nie dojdzie do tego a jesli nawet jakims sposobem uda ci sie go uwiesc pozniej zapewne z jego strony pojawia sie wyrzuty sumienia i byc moze nawet niechec wobec ciebie

Gość grom
"muzełmanem." hahaha! :] Cóż to za odmiana ?

Gość Anetaaaa
Cholera, to mnie nie pocieszyliście. Ale on nie biega sie modlić do wschodu słońca pare razy dziennie, to może nie jest bardzo religijny?

Gość Anetaaaa
a muzełman to nie wiecie co to jest ? ? No ten ten ciulik od pilonowania kluczów w muzełmum.

Gość Anetaaaa
ja pisac dobrze nie umiem, a ty chcesz zebym czytala?

Gość to widać słychać i czuć

Gość Anetaaaa
Te wyżej posty to nie moje. Idz idioto mi stąd!

Gość Anetaaaa
Dziekuję za stronkę. Ten muzełman ode mnie z pracy też nie nosi takich ubrań, czapek itd. Wygląda normalnie,tylko cera ciemniejsza.

Gość a z jakiego kraju on
to jest jakiej jest narodowosci?

Gość Anetaaaa
Jest Albanczykiem. Czy oni są straszne ortodoksy w tej Albanii?

Gość Anetaaaa
I czy oni maja dużo żon? Bo ten mój mówi, że nie ma żony, ma 27 lat, czy to możliwe?

nie wiem gdzie mieszkasz, nie wiem co on robi w kraju w ktorym jestescie. Jezeli przyjechal do pracy i osiedlil sie tam na stale i jest tam juz jakis czas to byc moze nie ma zony ale jesli jest tylko np na wakacje albo studiuje to prawdopodobne jest ze ma zone (albo zony). 27 letni muzulmanin zwykle jest juz zonaty w swoim kraju. Ale tego sie nigdy nie dowiesz jesli on nie bedzie chcial zebys wiedziala. Oni nie maja zon ani dzieci wpisanych w paszport ani zadnych papierow na zawarcie malzenstwa. Ale jesli tylko o seks ci chodzi to jakie ma znaczenie czy zonaty czy nie?

Gość Anetaaaa
Obawiam sie, że może nie tylko o sex mi chodzić;). Ja mieszkam w Polsce, on przyjechał do pracy do naszej firmy, ma umowę na rok. Potem nie wiem, co będzie. Nie mówi nic. że chciałby sie tu osiedlić na stałe.

Gość Anetaaaa
Idealista--> nikt cie nie prosił na ój topik, jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia na temat. idiotko--> a co za różnica jak sie pisze:/, nie bądz taka mądra.

ja bym sie na twoim miejscu liczyla z tym ze on jednak ma zone. Pracujecie razem to moze sproboj go podpytac, i o jego plany tez, tzn czy rozwaza pozostanie w Polsce na dluzej, moze na stale? ale i tak, jesli on nie ma zamiaru tu zostac, a nie jest specjalnie religijny, to sie ucieszy ze mialby jakas laske chocby na rok wiec pewnie i tak ci nie powie prawdy.

i jeszcze jedno. Oni naprawde potrafia sciemniac. Jak mu bedzie zalezalo zeby cie zdobyc to bedzie ci mowil dokladnie to co ty chcesz uslyszec. Nie mowie ze kazdy jest taki, ale wiem ze to przebiegle bestie i jezeli sie zaangazujesz to bedziesz potem cierpiala.

Gość Anetaaaa
Właśnie sie obawiam tego wszystkiego, co piszesz:(.

bo to niestety czesty scenariusz, ale jezeli naprawde cie wzielo a wiesz ze dasz sobie rade w razie jak nie wypali to ja bym na twoim miejscu zaryzykowala. Nigdy nic nie wiadomo. Ale jezeli zaczelibyscie sie spotykac to nie idz z nim od razu do lozka tylko troche go przetrzymaj. Jezeli chodzi mu tylko o seks to dlugo takiej sytuacji nie wytrzyma i wtedy bedziesz cos wiedziala.

Gość straż pożarła
puść sie z ciapatym to napytasz sobie biedy i kłopotów, kobieto. Tak jak już napisano- będzie ci mówił co chcesz usłyszeć, a później zostaniesz jego niewolniczką albo rzuci jak dziwwke

Gość straż pożarła
To pisałąm ja - Niewolniczka Izaura i mój nieświeży oddech :D :classic_cool:

Gość Anetaaaa
Ale to nie jest jakiś Arab z Afryki, tylko Europejczyk, Albańczyk. Przecież to nie jest trzeci świat, może popadacie w stereotypy?:/

Gość Anetaaaa
Czy to tylko dlatego, że jest Muzełmanem, to ma być taki zły? Jakby byl katolikiem to byłby spoko?

to nie chodzi o to czy arab czy nie arab ale o ogolna tendencje u facetow ktorzy wiedza ze laski leca na taki typ urody. A oni wiedza ze europejki lubia ciemnych chlopakow i traca dla nich glowe. A oni juz wiedza jak to wykorzystac.

Gość Muzłulmanin
a czy Pani jest ketolkiem lub chrzaścinem?????????????????????????????????????????????????/ Nie????????, To o muzułmanach proszę się wyrażać poprawnie, a potem głowić się nad seksem z nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze chociaż, że Albanii nie pomyliła Pani np. z Albeną lub Albają itp.

Gość Muzłulmanin
Poza tym, fakt, że Albania leży na terenie Europy nie świadczy o juej ucywilizowaniu, tak samo jak to, że jakiś kraj leży w Afryce nie czyni go barbarzyńskim!!! europocentryzm.....