Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spritea

NAJLEPSZE DRINKI, DAWAĆ POMYSŁY

Polecane posty

Gość lidka122
wsciekly pies

Gość lidka122
Do kieliszka od wódki wlać sok z malin (koncentrat). Uzupełnić wódką. Dodać 3-4 krople sosu Tabasco. Nie mieszając wypić jednym haustem. Nie popijać.

Gość spritea
eee dajcie coś pomysłowego, jakieś fajne mieszanki ja uwielbiam np. sprite, żołądkowa gorzka i ogórek.mmm

Gość spritea
dzieki, dawać jeszcze

malibu : Wlać składniki do shakera, wrzucić 4 kostki lodu i mieszać koło 20s. w shakerze \"pod kątem\" (tak jak Bóg przykazał). Następnie chwycić shaker w pozycji pionowej i mocno i szybko potrząsać przez 5s. (żeby uzyskać pianę). Mleko dodawać wg własnego uznania ale absolutnym minimum jest 80ml

aha skladniki : 10 ml wódka czysta 30 ml Malibu 30 ml sok żurawinowy 80 ml mleko 4 szt. kostka lodu

Gość spritea
mmm uwielbiam malibu z mleczkiem. dawać dawać, te egzotyczne też

malibu / mleko 40 / 80 plus wisienka koktajlowa campari z sok ponaranczowym 40 / 100 lać po kostkach campari wsciekly pies (ja zawsze najpierw leje wóde, potem sok po sciance) kamikaze wersja niebieska lub czerwona - pewnie znasz tequila bum bum - tez pewnie znasz albo malibu, sok ananasowy, amaretto i tequila srebrena albo gin

albo kahlua z wódką - boskie tequila sunrise i krwawa mary pewnie tez znasz mieszasz cokolwiek, zalezy co lubisz ja lubei najbardziej drinki z amaretto i blue curacao, bo lubie slodkie :)

o, i pinia kolada - mleko, sok anansowy, rum i gin (z tego co pamietam)

Gość spritea
dzięki:)

Gość a co kochana
Najlepszy i najtanszy drink swiata NUREK -500 ml piwa i wpuszczone do niego 50 ml wodki . Zaiste godzien swej nazwy:P

jedynie po campari z sokiem czerwonych grefrutow nie mam kaca...no i musi byc duzo lodu:classic_cool:

Jagermeister + Redbull ---->>> ale nie polecam ludziom o słabej głowie. Daje mocno...

Gość conis
u mnie ochota na drink zmienia się w zależności od pory roku. W zimie lubię bardziej słodkie czekoladowo - kawowe jak na przykład white russian. W lecie uwielbiam mohito czy też kolorowe bahama mama :) Taki koktajl w klimatycznym miejscu jest idealnym spędzeniem czasu po pracy :D

ok, dam ci przepis na super drink, zatem tak: zgnile jajeczko wlac bez skorupki, czosnek i cebule razem do kupki, dodac amoniak i siarkowodor, nos zatykajac czekac na odor. i coz, zdrowie! to super drink, polecam.

Gość zebra w kropki i w kwadraty
sex on the Beach :P mogę pić i głowa nie boli rano :>

Gość dsara
Uwielbiam sex on the beach, zwłaszcza jak jest dobrzy przygotowany i z ciekawym owocowym przybraniem :) Ostatnio jak byliśmy ze znajomymi w krakowskim koktajl barze Le scandale nie mogłam się pohamować by zamówić tylko jednego drinka ;)