Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumpeksiara

lumpeksy

Polecane posty

Gość lumpeksiara

różnie się mówi o lumpeksach... jedni omijają je szerokim łukiem inni stoją w kolejkach w dniu dostawy. kupujecie w nich??? Które lumpeksy polecacie? piszcie miasto i gdzie są wasze ulubione ciucholandy!!!

Gość trojmiasto
Ja polecam GDA Ńsk CHełm , nazywa się :" wzorcownia " jest genialny , ciuchy najlepszych marek angielskich next mexx top shop river island... ogromny wybór !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oj kupuję kupuję
kiedys byłam sceptyczna ale raz sie przemogłam i weszłam i tak sie zaczeło moje buszowanie po lumpkach.:p w Kraku polecam lumpki na podgórzu (Kalwaryjska, Limanowskiego itp.). to naprawdę uzależnia.:classic_cool:

Kiedyś kupowałam w lumpeksach i to hurtowo. Potem dochodziłam do wniosku że wiekszość z tego co kupiłam to szmaty i tylko mi szafę zawalają. Teraz też zdarza mi się coś kupić ale rzadko i tylko firmowe, z widoczną metką, dobrej jakości.

Gość cola shopy we wroc
polecam, jestem już uzależniona od kupowania tam, w środy wszystko po 4 zł i jak powyżej ktoś napisał, same znane marki, naprawde można fajne ciuchy kupić, moje juz się powoli do szafy nie mieszczą;)

Gość oj kupuję kupuję
no ja też teraz stałam sie wybredniejsza i byle co mnie nie zadowoli choć na metki nie zwracam uwagi tylko na jakośc.:classic_cool:

Gość oj kupuję kupuję
nawet wkleiłabym kilka moich lumpkowych perełek ale nie mam teraz aparatu.:p

Gość czarwone panokcie *
:) lumpy są świetne . Interesuję się modą , śledzę najnowsze trendy i wybieram z tego to co jest odpowiednie dla mojej figury , kolory , które pasują do mojej karnacji i materiały , w których czuję się komfortowo ! W ciągu ostatniego roku udało mi się zakupić w lumpach sporo oryginalnych ciuchów , które nadały charakter mojej garderobie za kilka groszy!! Rzadko kupuję coś w normalnych sklepach , bo jak sobie pomyślę , że za cenę sweterka ok 50zł -> podczas obecnych wyprzedaży mam z 10 ciuchów . Sam fakt , że ciuch , który był przez kogoś uzywany , a mimo to wygląda świetnie , świadczy o tym , że jest dobry gatunkowo bo się nie rozciągnie , nie zmieni kształtu po praniu . Ciuchy , które mam z lumpów świetnie się trzymają , zachowują fason mimo prania i pomyśleć ile kasy udało mi się zaoszczędzić !!

Gość ja tez kupuje
fajne rzeczy mozna znalezc