Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgddddddg

do mam ktore juz urodzily a wiedza w ktory dzien tyg zrobionebylo dziecko

Polecane posty

Gość hgddddddg

urodzilyscie w ten sam dzien tygodnia w ktory zaszlyscie w ciaze? np kochaliscie sie we wtorek i dziecko urodzilo sie tez we wtorek?

Gość że jak niby
??? przecież dzień w którym współżyjesz nie musi być dniem owulacji, a tylko w owulacje dochodzi do zapłodnienia

Gość ajrisss
a w jaki niby sposob ustalisz dokladny dzien zaplodnienia??? w ogole co za bzdury???

Gość hgddddddg
no ja np kochalam sie z mezem we wtorek i dziecko urodzilo sie 8,5 miesiaca pozniej tez we wtorek kilkanascie moich kolezanek mowilo o taj zaleznosci

Gość że jak niby
można ustalić jeśli zna się dzień owulacji, ale tak jak wspomniałam wyżej - dzień współżycia nie musi być dniem, w którym dochodzi do zapłodnienia natomiast nie bardzo rozumiem jak nawet taki dzień tygodnia miałby się mieć do dnia narodzin dziecka?:O

Gość hgddddddg
wiem ze to teoretycznie nie ma wplywu znaczenia ale w praktyce podobno sie sprawdza

Gość że jak niby
no ale przecież to nie ma nic do rzeczy kiedy współżyłaś, bo wcale nie musiałaś współżyć w owulację, no chyba, że wiesz to na 100% ja wiewm kiedy miałam owulację i też w ten dzień współżyłam, ale nie pamiętam jaki to był dzień tygodnia, musiałabym sprawdzić

Gość hgddddddg
jejku -chodzi mi powiedzmy o przesad?bo nie wiem jak to nazwac ze jak dziecko bylo robione w czwartek to urodzi sie w czwartek ja sie nie upieram u mnie teoretycznie sie sprawdzilo tamat topiku z czystej ciekawosci

Gość że jak niby
kurde, jestem w szoku:) rzeczywiście zgadza się:) bo to był wtorek i synek też urodził się we wtorek, no nieźle pierwszy raz o tym słyszę, ale może coś w tym jest;)

Gość hgddddddg
ja wlasnie tez sprawdzalam w kalendarzu windowsa bo tez nie pamietalam a slyszalam dzis taka opinie i sie wlasnie sprawdzilo

Gość że jak niby
hehe zaraz sprawdzę koleżance, która nie może się doczekać aż wreszcie urodzi, a termin ma na 17 września:D

Gość ajrisss
a jestes pewna kiedy masz ta owulacje??? bo mi sie przesunela o kilka dni do przodu, co potwierdzilo pierwsze usg. gin mowi, ze powodem moze byc stres, zmiana klimatu, dieta itp

Gość hgddddddg
ja wiem po sluzie-staralismy sie dosc dlugo(4lata?) a w tamten dzien byl typowo owulacyjny (chociaz nie byl to srodek cyklu) i przez ten sluz zapamietalam sobie dzien tak jakos podswiadomie bo wczesniej nie byl zauwazalny prawie w ogole (sluz)

Gość że jak niby
ja wiem na pewno kiedy miałam owulację:) natomiast koleżanka miała monitoring cyklu więc też wiem:D ciekawe czy rzeczywiście urodzi albo jutro albo w przyszły poniedziałek;) ale by było;)

Gość u mnie
do zaplodnienia doszlo we wtorek lub srode,wiem to na pewno bo to byly jedyne dni w ktore kochalismy sie z mezem(nie pracuje na miejscu) a synek urodzil sie w piatek,wiec ta teoria nic nie warta.Zwykly przypadek.

Gość że jak niby
u mnie----------> ale w tych dniach wcale nie musiałaś mieć owulacji, a do zapłodnienia dochodzi w owulację więc jednak jest to możliwe jeśli owulację miałaś w piątek;)

to i ja sprawdzilam z ciekawosci i faktycznie kochalismy sie wtedy raz w boze narodzenie był to piątek i synka urodziłam tez w piatek:) fajny zbieg okolicznosci:)

Gość gryyyy
u mnie sie nie zgadza :P ja owulacje mialam w sobote a urodzilam w piatek

teroia sie nie sprwdza ja wiem ze seksilismy sie w sobote i to był TEN dzien a synek urodził sie we wtroek

Gość hjuihyugyuf
wczesniej o tym nie myslalam ale u mnie akurat zrbilismy w niedziele i urodziłam w niedziele

Gość hgddddddg
wiem ze to przypadek-jednak widze ze w sporej czesci przypadkow sie sprawdza wiadomo ze nie bedzie 100% zgodnosci piszcie jeszcze swoje terminy :)

Gość fjdgkjfohkjoofthyjmotfi
niedziela-niedziela:D

Gość raczej marne szanse
że jakiś kalkulator będzie wiedział kiedy doszło do zapłodnienia organizm kobiecy to w końcu nie szwajcarski zegarek;)

Gość hthfdxhhfh
sobota-sobota

Gość ale tu ciemnota sie wypowiada
ale bzdura!!!!!!!!! tydzien ma tylko 7 dni wiec to zbieg okolicznosci

Gość ale tu ciemnota sie wypowiada
a mi kiedys w sobote urusł zab a po kilku latach zaczał mnie bolec -tez w sobote hahahhahhaha hahahha hdhdhdhhd hghghyhyhyhyhy