Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madonna z karuzelą

Wierzycie w teorię połówek??

Polecane posty

"klaudka 27 ...........to czyli może byc tak że ja nie mam osobowości aby kogoś miec ????" crem, Ty nie masz osobowości, która nie ma swojego odbiorcy, bo każda ma, Ty masz prawdopodobnie osobowość, której jest po prostu ciężej na tego odbiorcę trafić i tyle. Być może Twoja osobowość dość mocno zakraja spektrum charakterów, które do Ciebie pasują na tyle, żeby ze sobą być w klasycznym rozumieniu tego słowa (bo rozumiem, że o kontaktach damsko-męskich jest mowa) ;)

Krem, jak Ty chcesz znaleźć choćby jedną skoro nie szukasz (przy okazji to pytanie powinnam zadać i sobie) :D

Gość
2 połówki i spokój. tylko potem kac

\"która nie ma swojego odbiorcy\" cream na pewno nie bo przecież ma jakiś znajomych z którymi, o ile dobrze kojarzę, gdzies chodzi ale są tacy co mają charakter niekompaktybilny nawet ze znajomymi, więc na takich odbiorców nie będzie

"klaudka 27 ..to ciekawe kto by do mnie pasował" podejrzewam, że tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą ;)

to czyli moje szanse spadły do tego że poprostu musze bys z pierwszą lepszą jaka się mną zainteresuje ??

Gość
Tak. Bo to takie cholernie dwuznaczne.

Nie :) Prawdziwa miłość rodzi się z czasem. I to nie ma nic wspólnego z teorią domniemanych dwóch połówek jabłka.

"do mnie nikt nie pasuje ja to wiem " I tak sie właśnie zostaje prorokiem ;-)

Gość tym razem anonimowa
skoro nikt nie pasuje do creama i nikt nie pasuje do a ja wygrałem, to wniosek chyba jest jeden? :P

to chyba twoje :O 🖐️ moje od zawsze jest, było i będzie przewidywalne mogę ci powiedzieć co będę robił za 1 rok, 2 lata, 5 lat... oczywiście ogólną wizję i specjalnie nie będzie sie różnić od teraz