Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madonna z karuzelą

Wierzycie w teorię połówek??

Polecane posty

"głupio w tym sensie że lubienie przez net jest specyficzne bo oparte na mało uchwytnych przesłankach, koleżanko" dobra, dobra, frk, już się nie tłumacz :P

klaudka 27 ......ja niemoge dowalic nikomu a wiecz czemu ?? dlatego " cream to lubi :P a zreszta co ma zrobic, naj**ac nam nie może po ryjach bo jak, a jak sie odezwie jakoś kozacko to nikt mu nie uwierzy bo wszyscy wiedza ze to ciotak i bedzie brzmial niewiarygodnie, taki los juz takiego ochlapa " i co ty na to

"brzydal co tam u ciebie? może to głupio zabrzmi ale lubię Cię wyróżniasz się, masz problem ale nie chowasz się za niebotyczne konstrukcje usprawiedliwiające nawet jakiegoś alkoholu napiłbym się z Tobą z komiczne nie bo przystojnieszy ode mnie i wyszczekany" Szczerze Ci napiszę, jest dobrze, na pewno dużo lepiej niż było jeszcze ze dwa tygodnie. I to już jest trend. Ktoś mi bardzo pomógł, nawet się tego nie spodziewałem, myślałem, ze się będę dalej użalał nad sobą, jeszcze z rok co najmniej. Przeszło mi tamto, to nie było nic dobrego, zatruwało mnie to. Choć nie powiem, potrzebne to doświadczenie było i tą kobietę nadal szanuję. Dostałem kopa, mam wreszcie siły by się sobą zająć. Za miesiąc umawiam się do orto, a jak nie zrobię tego to cipa ze mnie, nie facet. Kaski brakuje, bo się spłukałem na gitarę i wzmaka, ale jakoś skombinuję. Też bym się napił browca z Tobą, tym bardziej, ze od ponad roku praktycznie nie piłem nic. Cztery browary leżą w lodówce i się marnują od tygodnia, bo jakoś mnie nie ciągnie, ale w towarzystwie bym się napił.

Tylu forumowiczów płci męskiej na jednym topiku, rzadka okazja to dajcie no jakąś pokazówkę i pogadajcie od serca :P

"może to głupio zabrzmi ale lubię Cię" Nie przejmuj się, ja Cię też lubię, zawsze to pisałem, że mądry z Ciebie gość jest.

"Nie przejmuj się, ja Cię też lubię, zawsze to pisałem, że mądry z Ciebie gość jest." ooo, koło wzajemnej adoracji nam się tu rozwinęło wśród panów :P milutko ;)

klaudka 27 ..czemu ty mnie nie znasz jestem dla ciebie obcy więc po co się przejmujesz mną ????

"klaudka 27 ..czemu ty mnie nie znasz jestem dla ciebie obcy więc po co się przejmujesz mną ????" oooooj, crem :D zacytuję Twoją własną stopkę: " I po co tyle powagi ? " :)

chchiałbym chociaż wiedzieć gdzie leży moja druga połówka..odwiedzić jej grób....połozyć kwiaty, zapalić znicze.. porozmawiać.......naprawde przyjezdzalbym do niej na cmentarz codziennie gdybym tylko wiedzial gdzie jest pochowana..w jakim miejscu w Polsce czeka na mnie.....

polaola ........na tej stronie można było oddawac głosy i ja z 15 razy sam na siebie glosowałem :O klaudka 27 ...:D jestes atrakcyjna (ładna)

to bardzo się cieszę :) tak trzymaj chcesz to napisz testniczego@gmail.com p.s. właściwie mało piję ale mam od wielu miesięcy potrzebę upicia się :D

Gość vvvvv
Nigdy nie będziecie z drugą osobą bo nie taka jest wasza rola na tym świecie. W każdym społeczeństwie, nawet w świecie zwierząt, musi istnieć pewna grupa samotnych osobników - jest to niezbędne dla przeżycia całej populacji. Dla przykładu - powszechnie uważa sie, że pszczoły są owadami społecznymi, które żyją wyłącznie w grupie czyli w roju. Tymczasem istnieją również pszczoły-samotnice, które idealnie wypełniają niszę ekologiczną. Nigdy z nikim nie będziecie, pogódźcie się więc ze swoją naturą i rolą, którą wypełniacie w społeczeństwie.

"klaudka 27 ... jestes atrakcyjna (ładna)" to jest pytanie czy stwierdzenie, bo obie wersje mi się wykluczają - stwierdzenie nie może być, bo widziały mnie stąd tylko dwie osoby (chyba), a znaku zapytania nie ma, więc ... ??? ;)

a ja wygrałem :D :D :D ty to masz riposty już dawno to zauwałyłem :D podejrzewam cię o to ześ ty projekt :classic_cool: