Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madonna z karuzelą

Wierzycie w teorię połówek??

Polecane posty

"skoro nikt nie pasuje do creama i nikt nie pasuje do a ja wygrałem, to wniosek chyba jest jeden?" Myślisz, że mogło by się udać ;)?

wierzę w teorię Darwina, miliony lat ewolucji i dobór naturalny miłość to gówniany wymysł...........

jak ktoś tu napisał dupa wołowa jesteś bo nic sobie nie potrafisz "załatwić" jest tu wielu męczenników własnej natury i ty jesteś jednym z nich gdybym porównał cie do brzydala to niestety, kolego nie dorastasz mu do pięt, bo brzydal potrafi dyskutować i stać go na przyjęcie racjonalnych konrtagrumentów ty jęczysz i jeczysz i dlatego ktoś wyciągnął tą dupę

"okazało by się że ludzie lubią nudnych, nieckowych, nie rozrywkowych, bez charakteru i inne takie" Uwielbiam tą sentencję, po prostu kocham. Zawsze się śmieję do rozpuku. Nie bolą cię palce od tego Ctrl+C ---> Ctrl+V ?

"a może ja też jestem nudna, nierozrywkowa, bez charakteru i takie tam? pasowalibyśmy do siebie" No bez jaj, zanudzilibyście się w swoim towarzystwie.

tyle i nic więcej czytałem ostatnio twoje posty i nie mam złudzeń rozmawiać z tobą się nie da jest ci zle tak jak jest ale woli zmiany nie masz wiec zapelniasz kafeterie wydzieliną emocjonalnego gnicia z calym szacunkiem kolego ale tak to wygląda brzydal co tam u ciebie? :) może to głupio zabrzmi ale lubię Cię wyróżniasz się, masz problem ale nie chowasz się za niebotyczne konstrukcje usprawiedliwiające nawet jakiegoś alkoholu napiłbym się z Tobą z komiczne nie bo przystojnieszy ode mnie :p i wyszczekany :D

Brzydal29 coś ty z szacunku do odbiorców zawsze piszę "z palca" :D "pasowalibyśmy do siebie " nie pasowali byśmy... bo pewnie to twoje "udna, nierozrywkowa, bez charakteru i takie tam" to pewnie "mam zainteresownaia, łażę gdzieś, itd.. tylko sobie myślę że to beeeeee"

głupio w tym sensie że lubienie przez net jest specyficzne bo oparte na mało uchwytnych przesłankach, koleżanko :p

crem, a Ty nie możesz czasem komuś dowalić za to, że dowala Tobie - tak choćby rekreacyjnie, no ... Dowalże chociaż raz porządnie ;)

klaudka 27 ......ja niemoge dowalic nikomu a wiecz czemu ?? dlatego " cream to lubi :P a zreszta co ma zrobic, naj**ac nam nie może po ryjach bo jak, a jak sie odezwie jakoś kozacko to nikt mu nie uwierzy bo wszyscy wiedza ze to ciotak i bedzie brzmial niewiarygodnie, taki los juz takiego ochlapa " i co ty na to