Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luca30

u mnie straszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość luca30

Ja nie żartuję!

Gość Rafaello rocznik 1987...
ja kiedyś jak nalewałem sobie gorącej zupy do talerza to mi się talerz przesunął po ceracie. Zrobił takie dwa szybkie kółka o średnicy ok. 10 cm. Najdziwniejsze było to że zupa nawet się nie poruszyła , nawet nie drgnęła a także nie było żadnego szelestu ceraty. Miałem chyba ze 13 lat , jak zacząłem spieprzac z krzykiem to się na drodze zatrzymałem.

Gość luca30
Już w tydzień po przeprowadzce coś się dziwnego zaczęłop dziać. Pies boi się wejśc na strych,a za łazienką w schowku słychać tłuczone szkło! Czasem się boję, ale teraz nauczyłam się z tym żyć

Gość Rafaello rocznik 1987...
Natomiast jak mi babcia zmarła w tamtym roku to dosyć często dawała znak o sobie. Czasem poprawiła obrazek albo kwiaty w wazonie. Tzn. jej duch oczywiście :D takie dreszcze przechodzą po ciele ale wiedziałem że to babcia więc strachu nie było :D

Gość luca30
któregoś pięknego wieczoru byłam sama w domu, a dzieci spały. Pies zaczoł warczęć i szczekać na drzwi od łazienki. Bałam się podejść, a gdy już przełamałam lody....łapię za klamkę, a łazienka zamknięta! Od środka!!Nikogo tam nie było. Otworzyłam nożem drzwi....wchodzę i słyszę jak spadają słoiki .....w jednej chwili ogarnął mnie strach. Nogi jak z waty.

Gość luca30
Od czasu do czasu gaśnie światło w całym domu,ale cóż trzeba żyć dalej.........................

Gość Rynienka Roojens
u mnie też straszy... Wiem nawet kto

Gość duell
ja jestem strasznym cykorem na takie rzeczy i na pewno bym nie miezszkała w domu gdzie straszy..bym zwariowała

Gość ejbisi
luca30 - idź do najbliższego koscioła i daj na msze za tą dusze u ciebie w domu zeby sie modlili za nią cały miesiac. Mysle ze o to temu duchowi chodzi.

Gość Ojojojojojojojojojojojoj
A mi sie kiedys krany same odkręciły i zakręciły. Wyleciałam przed dom i siedziałam, aż przyjdzie mama. Aalbo często słychac jakby kroki na górze, ale mieszkamy w domu paterowym i nad nami jest jakby poddasze, ale zamurowane i nie da się tam wejśc. W dawnyh czasach był tu ruchliwy magazyn. :o