Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz_warszawa38

czy facet, który ma 38 lat

Polecane posty

Ja znam jednego lwa i raczej ma zacięcie przywódcze, rozumiem, ze to taka transformacja agresji, tzn. władza ma być ej przejawem, czy tak? :D

Komi, ja Cię nie chcę martwić, ale wg tej teorii to Ty też chyba podpadasz pod tych, co leją....

"amant a ja jestem podejrzana o coś? " Ale nie mam danych:P.A właśnie ze znaku lwa często sa despotami-zwłaszcza z początku:P.Np. Fidel Castro co prawda na poczatku lwa nie ma słońca ale merkurego ale to typowy despota:P.A to z uranem co innego ale też może być groźne:P.

Gość amancie
coś w tym jest ;) lwe to znak zodiaku który lubi błyszczec i tacy sa faceci spod tego znaku...egoistyczni zapatrzeni w siebie i czasem bardzo agresywni ma byc po ich i juz ;)

Gość jakos sie nie zdziwilam...
na wiesc ze komi jest lwem :O

z tego co czytałam Komiczne nie jest lwem, zresztą to przecież widać i czuć, że urodził się pod szczęśliwszą gwiazdą :P ;-)

kochanie wylacz caps lock, nie stajesz sie bardziej wiarygodny piszac wiekszymi literami:D

Gość eee to jakis sciemniacz
Czuc odrazu ze z nim cos nie tak jest. Tchorza czuc na kilometr i wieczne dziecko.

"Zapewniam Cię, że tylko w opinii innych facetów." kobiety lubia mowic, ze nie podoba im sie spore umiesnienie u faceta... tak mowi zdecydowana wiekszosc... nawet te, ktore ze mna były... i jakos im to wtedy nie przeszkadzało :)

Gość warszawianka z bemowa
Łukaszek znalazles juz kogos?

Łukaszek pewnie nadal szuka, a ja dostalam kolejna wiadomosc od nieznajomego 23 latka, ktory sie rozczula nade mna ehh, co za zycie.