Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hryzantema

mam duze

Polecane posty

obwisłe piersi ale mój facet uważa że są piękne. jak tu przekonać ten mój głupi łeb żeby sie nie przejmował?

Musisz po prostu spojrzeć prawdzie w oczy i przestać się oszukiwać. Masz piękne piersi i tyle. Nic na to nie poradzisz.

Gość waran25
daj fotkę to zobaczymy

jak będziesz sie szczypać wsadzić fotkę na forum - na której są same piersi to w życiu się kompleksów nie pozbędziesz - jak masz problem na forum to zapraszam na priv

Gość waran25
dawaj śmiało przecież itak ciebie nie znamy

fotki nie wstawie bo jak widze jak niektórzy jeżdżą po naprawde ładnych piersiach to aż żal. a ja nie chce sie bardziej pogrązyć tylko jakoś sie z tym uporać. wiem że będzie jeszcze gorzej bo karmie dziecko i boje sie tego bo kocham męża. a nie chce go krzywdzić swoimi kompleksami.

posiadanie kompleksu obwisłości raczej nie wpłynie na jędrność:O też mnie to boli.

ja moge ocenic jak chcesz. Powiem prawde wiec warto do mnie sie odezwac! Sluchaj kazda kobieta ma piekne piersi tylko nalezy odpowiednio o nich myslec! Ja pomoge Tobie uwierzyc w nie! napisz na tlenie albo napisz maila, odezwe sie napewno!

Gość waran25
dawaj śmiało fotkę Twoich cycuszków

Gość Dziedzic Pruski
koorwa, bo se naplety pourywacie :O

tej dziedzic jak jestes zgorszony to idz na dyskusje ogolna, chyba ze boli to twoje uczucia to idz na uczuciowy....

wszystkie sa piekne i nie trzeba sie stresowac moja ma male i tez sa piekne czesto je pieszcze

jasne po to je masz aby odczuwac rozkosz i dawac ja jemu wiec gdy tylko sie pojawi to idz do niego i pokarz co one potrafia