Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karolinka z gogolinka

ile kosztuje was zycie

Polecane posty

Gość karolinka z gogolinka

Bo mnie cholernie duzo. Moj facet wydaje bez opamietania, ciagle jakies nowe gadzety do kompa, nowey gry na play station chociaz w starych nie przeszedl jeszcze wszytkich poziomow, zarcie na miescie, nowe ciuchy na imprezki ... mam juz tego dosc. Ja sie staram oszczedzac jak moge, jak planuje wieksze zakupy ubraniowe to raczej na wyprzedazach w dobrych sklepach. Nie mam safy pelnej ciuchow ale zestaw pasujacych do siebie klasycznych ubran na kazda okazje; Moj facet natomiast na kazda impreze musi sobie upic nowa koszule bo jak bedzie w starej wygladal. Mieszkamy w warszawie i mam juz tego serdecznie dosc. Ciagle musi popisywac przed kumplami, kumple tez tacy sami. Zarabiaja naprawde dobrze, powyzej 10 tysecy na reke, moj facet tez. Ja "ledwie polowe" tego ale to moja pierwsza raca po studiach i cholera ... moj facet pracujac calutki rok nie zaoszczedzil ani grosza. ostatnio zepsol sie samochod, rachunek z serwisu przyszedl na ponad 2 tysiace. I ... moj facet zarabiajacy jak posel powiedziela, ze mam zaplacic bo on nie ma bo wydal na nowego laptopa, ktory przyjdzie ze stanow za dwa tygodnie. Juz nic nie mowie, nie musi sie mnie pytac co chce kupic ale niech na milosc boska nie wydaje wszytkich pieniedzy i niech nie mowi ze mam zaplacic bo ja tez czasem jezdze. te czasem to jak trzeba jechac po wieksze zakupy ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować