Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona02

CZY WSZYSTKIE DZIEWCZYNY OBCIĄGAJĄ FACETOM???????????

Polecane posty

Gość Zaciekawiona02

Gość hgggggg
nie ale wiekszosc

Gość jshbvu
chyba raczej mniejszość bo dla mnie to jest obrzydliwe

Gość fdd
jakies 80 % obciaga

Gość jshbvu
znawca sie znalazł

nie wszystkie.... i te nie wszystkie dziwia sie potem, czemu facet poszedł do innej :P

albo takie których panowie się nie myją i śmierdzą :p a potem takie babki opowiadają, że to obrzydliwe, że jak można coś takiego robić i że każda która to robi to dziffka :D

a tak w ogóle - jeśli facet kręci dziewczynę seksualnie to sama się zazwyczaj rzuca do jego spodni... oczywiście, po uprzednim rozeznaniu sytuacji (tj.: czy on tez się odwdzięczy, czy jest czysty - chociaż na brudasa jeszcze nie trafiłam, czy nie jest jednym z tych co potem będą się tym chwalić wszem o wobec) przynajmniej ja tak miałam za czasów panieństwa....

Gość luuubię
ja lubie nawet uwielbiam. MIałam faceta z duzym ale nie było jakos super i nie lubiałam mu obciagac. Natomiast teraz mam kochanka który ma takiego normalnego i jest super. Mogłabym to robic godznami. Ale to może dlatego, że cos do niego czuję. A z moim byłym to niestety była rutyna. Chociaż nawet na początku nie było tak fajnie. Więc nie wiem od czego to zależy

Gość luuubię
może rzeczywiście od tego że ktos cię na maxa kręci i pociąga

Jest taka fraszka Jana Sztaudyngera. "100% kociak - na widok spodni gotowa do zbrodni" Jedna z moich ulubionych:classic_cool:

Gość Zaciekawiona02
ciekawe bardzo ciekawe a ja już myślałam że jestem zboczona

brzydza sie tego tylko jakies psycholki z dysfunkcyjnych rodzin... kobiety ktore znalem, bardzo lubiły to robic

Gość Zaciekawiona02
i tego właśnie nie mogę pojąć gdy jestem z facetem do którego coś czuję jak mogę brzydzić się go jednocześnie? to przecież on i jego ciało

tak, zawsze... faceci maja inne podejscie - nie mozesz przenosic swoich lękow sexualnych na meski sposob myslenia

Gość hela o hela
naprawde podnieca faceta wylizanie kazdej kobiecie? ja zawsze myslalam ze robia to zeby dostac cos w zamian

" naprawde podnieca faceta wylizanie kazdej kobiecie? " kazdej nie do cholery... ale takiej atrakcyjnej owszem.... nie robie tego, by dostac cos w zamian, tylko podnieca mnie tak intymny kontakt, podnieca mnie to jak ona jęczy i sie wije...

"pytam, bo mam kolegów, którzy się krzywili i mówili "fuj"" nie lubia tak naprawde kobiecego ciała, tylko lubia sie spuścic i po sprawie

nie robie tego, by dostac cos w zamian, tylko podnieca mnie tak intymny kontakt, podnieca mnie to jak ona jęczy i sie wije... - no i tak tez mają kobiety! mogę nie mieć ochoty na seks, ale jak liżę swojego faceta to tak się sama nakręcam, że szybko na niego wskakuję :p

Jak komuś zależy na kimś to się chce sprawić drugiej osobie przyjemność, to chyba normalne :)