Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako taki

porady potrzebuje

Polecane posty

Gość jako taki

rozstalem sie z kobieta klin klinem czy czekac az mi przejdzie ?

Gość na pluss
klin klinem

Gość tym razem anonimowa
poczekaj, no chyba, ze tym klinem ma być kobieta po podobnych przejściach

Gość jako taki
ma mi nie byc szkoda tej kolejnej kobity, musze sie chyba tego nauczyc, sissy wypowiedz sie pls

Musisz sobie sam odpowiedzieć na to pytanie, trudno tobie cokolwiek radzić na podstawie tego co napisałeś :)

Gość recepta
jeżeli myślisz o klinie to znaczy, że nie zależało Ci tak bardzo na tej znajomości! :p Polecam jeszcze raz to przemyśleć;) po wnioskach ewentualnie klin:)

Gość jako taki
zalezalo mi na niej, moze nawet za bardzo przywiazuje sie do ludzi ale jak tak czlowiek dostaje po dupie to zaczyna miec ta obojetnosc coraz bardziej rozwinieta. cieszyc sie z wolnosci bym chcial ale nie myslec sie nie da

Gość recepta
czyli nie wszystko stracone! Człowieku! rozmowa rozmowa rozmowa! z nią!!! nie z nami;) Nie napisałeś nic konkretnego. Co się sało ani dlaczego już nie jesteście razem... Nie wymagaj więc sensownych porad. Rób co CI serce podpowiada... rozumu też posłuchaj:)

Gość jako taki
rozmowa nic nie da, po prostu dla niej koniec do koniec, nic nie da gadanie, to juz jest koniec zwiazku. przemylala i stwierdzila ze to nie to. to wszystko. po prostu tak ma i koniec.

Gość recepta
Skoro doszła do takich wniosków to zapewne miała ku temu powody! Nic nie dzieje się bez przyczyny. Może miała inne oczekiwania wobec przyszłości niż Ty... Może jej się znudziło czekanie... Może poznała kogoś... Chłopie napisz coś konkretnego - bo na pewno wiesz, co jej nie pasowało lub przestało pasować... Chyba, że wolisz się poużalać:) wtedy poużalamy sie z Tobą:) pozdrawiam

Gość jako taki
charaktery mielismy podobne, jedno drugiemy nie ustepowalo. ja chcialem naprawic, one nie. spadlo to na mnie nagle i konkretnie. od tak sobie. wypalila sie. ot co. i nie ma mowy o probach powrotach itp.

Gość jako taki
podobno nikogo nie poznala, oczekiwanie te same byly. po prostu ni z tego ni z owego stwierdzila ze to nie to jest. za duzo klotni z 2 stron