Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamartwiona 23 - latka

kto mi może pomóc?

Polecane posty

Problem polega w tym że zawsze przed okresem strasznie źle się czuję. Jest mi słabo, kręci mi się w głowie. Trwa już to od ponad pół roku. Było już tak że straciłam przytomność i wylądowaałm w szpitalu. Wtedy jednak nie skojarzyłam tego z tym że stało się to przed okresem. Lekarze wtedy nic nie stwierdzili, jedynie co to na pogotowiu stwierdzono hipoglikemię. Poziom cukru wynosił 17 jednostek. Podali glukozę i wszystko wróciło do normy. Chciałabym udac się z tym do lekarza ale nie mam pojęcia jakiej specjalizacji on ma byc. u lekarza rodzinnego już byłam i nie pomógł. Doradźcie mi proszę. Ja podejrzewam to z jakąś wielką burzą hormonów. Czy miał ktoś podobny problem? Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Gość asdddsfgsdfg
pudzianowski może

Gość Antii
oczywiscie ze ginekolog:) Zglos sie jak najszybciej!

Gość Antii
no chyba ze to przez ten cukier.. moze masz cukrzyce czy cos? w kazdym badz razie wizyta u lekarza jest niezbedna;) najlepiej isc do rodzinnego i on cie pokieruje dalej

No tak się zastanawiam czy pójść do gina czy do endokrynologa. Bo z szpitala dostałam skierowanie właśnie do endokrynologa.A że idę prywatnie to chcę trafić od razu do tego lekarza który będzie mi w stanie pomóc, bo każda wizyta kosztuje nie małe pieniądz.

Gość Antii
skoro skierowanie do endokrynologa to idz do niego:)