Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa bardzo

Pomocy , on chce rozwodu , co robic ????

Polecane posty

Moj maz chce wziac rozwod ze mna , to troche z mojej winy bo rok temu poznalam faceta i odeszlam z nim od meza . Po kilku miesiaciach jednak zrozumialam ze nie moge zyc bez meza bo tamto uczucie to byla pomylka . Wiem ze moj maz jest wspanialy bo sam sie opiekowal naszymi corkami , gotowal im , odrabial z nimi lekcje bo moj partner mowil ze nie mamy warunkow ich wziac wiec zostaly z mezem . Jak bylam dwa tygodnie w szpitalu to partner mnie nie odwiedzil , przyszedl tylko maz z corkami , zrozumialam ze moj partner nie dorasta mu do piet . Dowiedzialam sie od corek ze moj maz ma teraz jakas kobiete , zapytalam sie go czy to prawda a on powiedzial ze to tylko znajoma . Chcialam wrocic do domu a on stwierdzil ze to nie jest dobry pomysl , nic by z tego juz nie wyszlo i ze chce rozwodu !!!! Teraz jak zerwalam z tamtym , po co , przeciez wszysko naprawimy i bedzie dobrze . Do tego spotakalam ta jego znajoma i powiedzialam jej zeby sie odczepila od meza bo ja do niego wroce i zeby nie rozbijala rodziny . Ona na poczatku sie wypierala ale potem stwierdzila ze to nie ona ja rozbila i ze ona z niego nie zrezygnuje . Powiedzialam jej ze jest podla i zeby tak nie robila bo kazdy ma prawo do bledu i teraz chce wrocic wiec ma go zostawic w spokoju ale wiem ze ona nie poslucha . Co mam robic zeby do mnie wrocil , pomozcie , nie chce zeby jakas fladra zabrala mi rodzine .

Gość ...kss
Sama sobie na to zasłużyłaś..! Poszłaś do kochanka prosze bardzo masz czego chciałaś mąż sobie poukładał życie z kimś innym i nie dziwie mu się po zdradzie też bym nie chciała z kimś takim być, a to, że zostawiłaś dzieci świadczy o Tobie NAJGORZEEEJ!! Wyszłaś na ... cenzura... jak mogłaś zostawić dwójke dzieci? Masz w ogóle matczyne uczucia... ?

Gość gdzie jest moj laptop
ahaha, troche z mojej winy, kopa w dupe powinien dac jak tylko zblizysz sie do domu :classic_cool:

Gość ...kss
w sumie to nie wiem ile tych córek masz ale zostawiłaś je!! ..

A czy ja zostawilam je na ulicy co ?? Nie mialam warunkow zeby je od razu zabrac , wiedzialam ze u meza nie bedzie im zle , mialam wynajac wieksze mieszkanie i wtedy je zabrac , po drugie chce naprawic bledy .

proste, porzadny facet z kurwiszczem nigdy nie bedzie sie zadawal :classic_cool:

Gość tak szczerze
wierzyc sie nie chce...ale zachowalas sie jak zwierze...zostawilas dzieci....blad to delikatnie powiedziane

Nie jestem zadnym kurwiszczem , kurwiszczem to jest ta baba co zabiera sie za zonatego faceta i chce mi rozbic rodzine, chce to naprawic , dajcie jakies rady anie wyzywajcie mnie niesprawiedliwie !!!!

Może i ktoś Ci tu pomoże, podpowie, powie ciepłe słowo... Ode mnie usłyszysz tylko: mądry Polak po szkodzie... Teraz wypij to piwo, które sobie naważyłaś...Aż normalnie ręce opadają, gdy czytam takie historie...Zostawić dzieci i iść do jakiegoś fagasa... Tak, to był nad wyraz rozsądna decyzja....

Gość autorkooooooooooooo
nie słuchaj ich ja cię rozumie zrobiłaś źle i chesz to naprawić pogadaj z mężem powiedz ze duzo zrozumiałaś że kochasz go że macie dzieci itp że niechcesz nic więcej tylko zamieszkać w domu spowrotem żeby dał ci szanse itp mialam kiedyś podobnie ale zanim romans się rozwiną facet sie wycofał mąz nic nie wie ja pocierpiałam i jest ok

ahaha, na jedno wychodzi, czyli kurwiszczem jest zona, ktora sie puszcza i rozbija rodzine, tak jak twoj maz, dzieci i ich nowa mama- gardze Toba :classic_cool: 🖐️

Gość ...kss
Nie zostawiłaś ich na ulicy, ale zostawiłaś i nie ważne gdzie..! ważne to co zrobiłaś... !;/ Gdzie są matczyne uczucia poleciałaś do kochanka bo chcialas siebie zaspokoić kkurwa a dzieci olałaś...! Należy Ci się! Dzieci nie potrzebują takiej... Maa..tkii.. Może Twój mąż znajdzie dla nich lepszą opiekunkę..! Ja byłam tak traktowana za dzieciaka..! matka mnie zostawila przy ojcu mnie samą jedną córkę wiesz jak się czułam? Pomyśl jak się czują Twoje dzieci..!

maz bylby pizdziocha, gdyby Cie wzial pod dach, wracaj do leszczyka, ktory nie mial nawet warunkow, aby rodzine zakwaterowac i wyzywic :classic_cool:

Gość niemowa
mialem podobnie w stosunku do zony, tez ja zostawilem ale ona nie byla bez winy. teraz nie wiem czy chce naprawiac blad i czy warto. dzieci nie mam. nie oceniam cie.

Skoro Ty pierwsza go zdradziłaś, to dlaczego dziwisz się, że on także znalazł sobie kogoś, a teraz chce z Tobą rozwodu. Niestety raz zawiedzionego zaufania nie da się odbudować nigdy w 100%. Na Twoim miejscu dałabym mu spokój. Nie rób z siebie cierpiętnicy :o Niech każde z was żyje teraz własnym życiem...

Rozmawialam ze nim , pytalam sie czemu nie wzial od razu rozwodu a on powiedzial ze ze wzgledu na dzieci bo mial nadzieje ze wroce wiec zapytalam dlaczego teraz chce to mowi ze to sie nie uda bo on nie potrafilby zyc tak jak przedtem a udawac nie potrafi i nie chce . Powiedzialam mu ze on mi wybaczy tamtego faceta , ja mu wybacze to historie z ta kobieta , skoro jest po rowno to wyjdzie bilans na zero ale on nie chce sluchac moich argumentow , to wina tamtej fladry bo niepotrzebnie sie wpieprzyla , on dalej utrzymaje ze to jego znajoma ale ja wiem ze on mnie z nia zdradzil , czuje to i jestem wsciekla 😡 . Pozaluje tego bo ja jej tego nie puszcze plazem .

niemowa, to po chuj sie odzywasz? nic nie wniosles do powaznej rodzinnej dyskusji :classic_cool: 🖐️

Gość autorkoooooooooooooooo
jeśli maz cie kocha to pozwoli ci wócić trzeba na to czasu musisz z nim dużo rmanwiać i prosić o szanse nie na związek a na powrót do domu do dzieci itp a powoli do niego i staraj się pozbyc tamtej

dobra, i wszystko jasne prowokacja, az tak tepa szmata byc nie mozesz, wierze w kobiety kafeterii :classic_cool: 🌻

Gość autorkooooooooooooo
tez mi się wydaje że to prowokacja ale jeśli nie to pamietaj tylko rozmowa długa i czesta

Wiem ze mnie kocha bo jestem lepsza od tamtej fladry , ona wyglada jak sierotka marysia , nawet sie dobrze umalowac nie umie , beznadziejnie sie ubiera i musze ja tylko od niego odseparowac a mysle ze go odzyskam. Nie chce zeby ta fladra krecila sie kolo moich corek , niech sobie poszuka wolnego faceta a nie zonatego .

Gość ...kss
ja mu wybacze to historie z ta kobieta , Pojebało cie!? on ci nic nie zrobił!? to ty go zdradziłaś poszłas do innego wiec on ma prawo być z kimś innym szczęśliwy i to się już nie kwalifikuje do zdrady cioto.

a w ogóle to wczoraj zaciągłam go do łóżka często myślałam o seksie z nim bo to było najlepsze... nawet o córki mi tak nie chodzi, bo nie tęskniłam za bardzo za nimi, ale seks i mój seksowny mąż taki towar stracę dla tej flądry.

Zadna prowokacja , po prostu zakochalam sie glupim uczuciem , tak samo jak szybko sie zapalilo tak samo szybko zgaslo , corki mialam wziac do siebie , odwiedzalam je czesto , nie zostawilam ich jak mi sugerujecie , chce wrocic do meza tylko jestem wsciekla na tamta kobiete bo chce mi zabrac meza i rodzine , teraz wiem ze zrobilam blad , pewnie polowa z was zdradza medza tylko sie z tym ukrywacie wiec wcale nie jestescie lepsze ode mnie , ja przynajmniej mu sie przyznalam do tego .

Gość ...kss
nigdy nie zdradziłam, a tymbardziej nie zostawiłabym dziecka dla kochanka! ;/

16.41 to podszyw , idz sie bawic gdzie indziej

Gość ...kss
tylko zdziry tak robią.!

Ty jesteś nie tylko nieszczęśliwa bardzo ale i bardzo głupia. To dobrze świadczy o Twoim męzu ze wybrał partnerke która potrafi cos wiecej niz tylko malowac sie i stroic tak jak Ty. Bylby skończonym idiota gdyby pozwolil Ci wróci panno z odzysku. I on Cie nie zdradził tak na marginesie. Zostawilas rodzine wiec juz byl i jest od Ciebie wolnym czlowiekiem