Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa bardzo

Pomocy , on chce rozwodu , co robic ????

Polecane posty

zostawic dziecko to porzucic na ulicy , na mrozie , ile razy mam pisac ze ich nie zostawilam , odwiedzalam czesto , maz sie nimi opiekowal , mialam je zabrac do siebie - czy wy nie potraficie czytac ????

Gość gdzie jest moj laptop
a idzcie w pizdu jezeli jeszcze wierzycie ze nie jest to prowokacja :classic_cool:

Czytac potrafimy;-). Więc i Ty sie naucz. Bedzie zwyklym frajerem jezeli da Ci wrócic

Gość okol
" ja mu wybacze to historie z ta kobieta" ojej, jakas ty wspanialomyslna. Przeciez twoj maz nie powinien juz nigdy sie wiazac z zadna kobieta, prawda? Powinien jak pies, czekac, az ty laskawie wrocisz.

Gość kkkkjjjjjjooo
boże! LUDZIE! Wszdzie sie slyszy idz za głosem serca, kobieta poszła, popełniła błąd bo nowy facet okazał się burakiem, doceniła męża nie ma prawa teraz wrócić?????????? w jakim my kraju żyjemy? wszyscy jesteście tacy święci? nie macie zdrad na sumieniach? słuchaj nie martw się, pogadaj z mężem , walcz, musisz teraz pokazać że zrozumialeas kim jest dla ciebie

to pewnie prowokacja, ale... "Nie chce zeby ta fladra krecila sie kolo moich corek , niech sobie poszuka wolnego faceta a nie zonatego " zycze ci powodzenia, ale jakby nie patrzec on wtedy byl wolny, w koncu zona go zostawila dla innego

Gość ...kss
ZOSTAWILAS DZIECI ZDZIRO BO WOLALAS KOCHANKA! NIZ ZOSTAC Z NIMI I MEZEM TRZEBA BYLO TRZYMAC DUPE NA MIEJSCU I SIEDZIEC Z NIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!

jasne , zadna nigdy z was nie popelnila bledow tylko wiekszosc moich znajomych jest juz po rozwodzie a my z mezem nadal jestesmy razem i nie pozwole zeby zniszczyl to jeden maly blad ktory moze zdarzyc sie kazdemu , po drugie chce go naprawic bo zrozumialam ze kocham meza i rodzina jest najwazniejsza , powinnyscie to rozumiec

Gość kkkkjjjjjjooo
i nie słuchaj tych zazdrosnych, zaszczutych ludzi, których jedyną rozrywką jest obsmarowywanie innych na forum

Gość jacek1982
no to fajnie jakis obcy facet cie p.i.e.r.d.o.l.i.l to maz nie chcial czuc sie gorszy i sobie znalazl panne na ruchanie teraz czujesz sie zazdrosna smieciu ? :classic_cool:

Gość pomijając sedno tematu
sprawiasz wrażenie, ba!-jesteś! strasznie niedojrzałą, rozkapryszoną, zadumfaną w sobie wredną babą. Nie dziwię się twojemu mężowi, niech spieprza gdzie pieprz rośnie i ułoży sobie życie nawet z ta kobietą,która NIE UBIERA SIE TAK JAK TY,ale ma na pewno więcej oleju w głowie niż ty.

Gość okol
"Wszdzie sie slyszy idz za głosem serca, kobieta poszła, popełniła błąd bo nowy facet okazał się burakiem, doceniła męża nie ma prawa teraz wrócić??????????" alez ma prawo :) ale maz ma tez prawo od niej odejsc i zwiazac sie z tą nową kobieta :P

"w jakim my kraju żyjemy? wszyscy jesteście tacy święci? nie macie zdrad na sumieniach?" suka suke zrozumie :D

Gość ...kss
idź się lecz ;]

Gość wtorekkorek
jeśli go naprawde kochasz, pozwól mu odejść

Ech, to wygląda jak podpucha... Ale jeśli nie, to... Nieszczęśliwa bardzo- są błędy i BŁĘDY... Twoja zdrada i odejście są chyba błędem największego kalibru. Wg mnie nie masz prawa do żądań, możesz tylko prosić, przepraszać, okazać skruchę i żal (ale nie jak złodziej, który nie żałuje, że ukradł, tylko, że skradzione pieniądze okazały się fałszywe), udowadniać, że jego i dzieci dobro jest dla Ciebie najważniejsze, dbać o nich, starać się być blisko córek, męża... jeśli pozwoli. Jeżeli jest w stanie Ci wybaczyć, to zrobi to. A jak nie, to nic nie poradzisz. Zawsze brzydziłam się zdradą itp... a niedawno zostalam zdradzona, oszukana i porzucona, i, otwarcie mówiąc, szlag mnie trafia, jak ktoś robi drugiej osobie coś takiego.

Gość kkkkjjjjjjooo
chyba nie telenowel a telenoweli :D a poza tym zabawne, WSZYSCY ŚWIĘCI niepopełniający błedów się odezwali

nie jestem zadufana tylko wsciekla , czuje sie sie moje zycie wali i chce je ratowac , teraz siedze sama w wynajmowanym mieszkaniu przed komputerem a powinnam byc w domu i bawic sie z corkami, jest mi zle

Gość wtorekkorek
po drugie jeśli nie jesteś tego swiadoma to ci teraz wytłumacze: twoje dzieci już na zawsze mają zaburzone poczucie bezpieczeństwa; wrócisz czy nie - tego już nie naprawisz. zawsze będą sie bały że znów znikniesz. wiedziałas wtedy co robisz do kogo masz teraz prentensje?

Gość kkkkjjjjjjooo
poza tym nawet za samą możliwośc wylania waszego jadu powinniscie jej być wdzięczni , zapewnia wam rozrywkę i igrzyska a co zrobi mąż jego sprawa ona niech walczy o to skoro pojeła swój błąd

autorko... są w życiu błędy, których po prostu nie da sie naprawić... życie to nie film... nie da sie cofnąć czasu... miałas fajnego męża, ale myslalas cipą... on to zobaczyl i teraz daje szanse innej kobiecie :D

mimo, że uznaję matematykę za królową nauk, twoje minus i jego minus, może być prawdziwe w mnożeniu, ale w życiu realnym jest nieco inaczej, niestety....

nie myslalm jak to ujales cipa bo gdyby tak bylo to moglabym meza zdradzac sobie spokojnie na boku a on by sie nawet o tym nie dowiedzial ale nie chcialam tak i wyszlo jak wyszlo , ale chce to naprawic

Gość wtorekkorek
ja ja ja ja zrobiłam błąd ja zrozumiałam ja CHCE ja ja ja a gdzie w tym wszystkim on?

Gość iluiminatorr
nie naprawisz tego szmato...