Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betty boop 21

mam takie małe pytanko

Polecane posty

Gość betty boop 21

czy to moga byc objawy ciazy: częste oddawanie moczu praktycznie 2 razy na godzinę przy małym spożywaniu napojów ból podbrzusza i piersi jak przed okresem dodam iz o dziecko staramy sie od 3 miesiecy ostatnia miesiaczka wystapila 18 sierpnia teraz ma byc 22, myslicie ze to moze byc to. to nie jest zadna prowokacja

Gość betty boop 21
dodam jeszcze ze piersi sa bardzo nabrzmiale i delikatnie sie pwiekszyly.

Gość sylaaa-24
proponuję zrobić test ciążowy:) nie ma lepszego sposobu aby się o tym przekonać, są takie które wykrywają wczesną ciążę.

Gość sylaaa-24
częste oddawanie moczu nie musi świadczyć o ciąży lecz np. o zapaleniu pęcherza moczowego. Życzę jednak jak najlepiej. powodzenia:)

Gość betty boop 21
i dzisiaj znów siusialam co chwile, moze to rzeczywiscie zapalenia. nie chcem jeszcze robic testu bo pewnie znów sie rozczaruja a tak chociaz jest nadzieja... czekam do 23 ... piszcie jakie objawy towaryszyły wam w czasie ciazy o ktorej jeszcze nie wiedzieliscie...

Gość nic nie zrobisz
jak mnie irytują takie objawy rzekomej ciąży, tak wiem forum o ciąży ale kobiety jestescie dorosle w miare intekigentne a nie wiecie dlaczego kobiety w ciazy tak czesto siusiają ano dlatego ze gdy dziecko jest wieksze czyli napewno nie 1 mc to uciska na pecherz moczowy. Ja wiem ze chcecie ze pragniecie ale same sobie dorabiacie objawy a potem krach i rozczarowanie :(

\"nic nie zrobisz \" interesujace rzezy piszesz bo ja od poczatku ciazy biegałam siku jak najeta i niczego sobie nie dorabiałam takze nie miałam zapalenia pęcherza a jak juz dostałam zapalenia pevcherza to oddawanie moczu bolało mnie masakrycznie termin porodu mam pojutrze wiec sobie niczego nie uroiłam.... A moze jednak???

Gość uwierz mi
że ja biegałam do toalety od pierwszych tygodni setki razy dziennie i to była najbardziej uciążliwa dolegliwość bo nawet po zakupy do sklepiku nie mogłam dojść żeby nie odczuwać parcia na mocz

Gość nic nie zrobisz
prosze poczytac http://www.biomedical.pl/ciaza/objawy-ciazy-76.html dziewczyny owszem zdarza sie ze takie objawy wystepują bardzo szybko ale na Boga nie u wszystkich kobiet a tutuj kazda jedna jako glowny objaw ciąży podaje czestsze oddawanie moczu no co wy. 1 niepokojem powinien byc brak okresu a potem cala reszta a nie odrazu tak jakbyscie tefggo chcialy. ps jestem w 7 mc 2 ciąży i nie zauwazylam u siebie czestszego oddawania moczu czy naprawde jestem w ciąży ?

Gość uwierz mi
a ja nie wymiotowałam a mam dwoje dzieci no chyba że też sobie to wymyśliłam

a mi do tego piersi urosły minimalnie wiec nie wiem chyba nie jestem w ciazy tylko kurde ten czop mi odszedł w nocy i mam dzis co 30 min skurcze dosc bolesne ...A tu ze nie u wszystkich kobiet wystepuja zgodze sie bo moja kolezanka dopiero od 7 mies zaczeła miec problemy z siusianiem ..A Ty zauwazysz pewnie pod koniec ciazy "uwierz mi" masz wiele szczescia bo ja nieraz plakalam jak po 5 razy musiałam latac w nocy autentycznie plakałam jeszcze jak brzuch był mały to ok ale teraz pod koniec masakra

Gość betty boop 21
masz racje, ale kiedy kobieta bardzo pragnie tego dziecka to każdy byle objaw zwiększa nadzieje. ja mimo wszystko zaczekam do 23 gdyż 22 powinnam dostać okres, a miesiączkuję bardzo regularnie. dzięki za wsparcie

Gość nie nakrecaj sie tak szybko
pierwsze objawy są takie jak obrzmienie piersi , czeste siusianie , mdłoscie dopiero pare tygodni po spodziewanej miesiaczce . Oczywiscie zycze Ci zebys miala swego upragnionego dzidziusia . Najlepiej zrob test ale zaczekaj do terminu , bo mnie nawet w dniu spodziewanej miesiaczki wyszla ta druga kreska bardzo bledziutka .

Gość uwierz mi
MamaNiny- kiedyś policzyłam że od momentu położenia się do łóżka do zaśnięcia na kibelku byłam 57 razy to był szok wychodziłam z ubikacji i już czułam jak ponownie mi się chce po czym szłam i kolejny raz robiłam parę kropel. Kiedyś w akcie desperacji chciałam kupić sobie pampersy ale głupio mi było przed mężem chociaż widział jak się z tym męczę. Cieszę się że mam to już za sobą

Gość betty boop 21
test wykonam 23 jezeli 22 nie wystapi miesiaczka. piersi sa strasznie twarde i caly czas stoja mi sutki - ale pewnie dlatego ze jest zimno;-) a jak bola mnie sutki ale tylko po dotknięciu tak bólu nie czuje;-)