Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie durne przemyslenia...

jak zagadac na gg do faceta ktory mi sie podoba?

Polecane posty

Gość takie durne przemyslenia...

widuje go czasami na miescie, jego nr gg mam z nk i tak w sumie mysle zeby zagadac..ale nawet nei wiem co powiedziec bo w sumie od razu bede jasne ze na niego lece :P

Gość KamilGKS
co bys nie powiedziala to i tak bedzie wiadomo ze na niego lecisz?wiec...gdy kobieta pierwsza odzywa sie do faceta to zazwyczaj znaczy ze on sie jej podoba...wiec mu o tym powiedz

Gość popros go o pomoc
popros o pomoc albo spytaj sie czy ma do jakiejs waszej wspolnej znajmojej czy znajomego kontakt, spytaj czy cos ma pozyczyc ;) nie wiem co jeszcze :P

Gość kocham N-K
Zaglądaj beszczelnie na jego profil i oczywiście włacz funkcje podglądania. Ja tak robiłam. Podobał mi się jeden facet i ot tak oglądałam jego fotki. Dość często zaglądałam na jego profil. Dodam jeszcze, że nie zalezało mi na kontakcie z nim. Po prostu lubilam na niego patrzeć. Zawsze miał niebanalny opis pod zdjęciem. Ogólnie fotki mial zajebiste. Mieszka w Bydgoszczy, ja w Krakowie. No i raz napisał mi wiadomość z zapytaniem czy go tak zaintrygowałam hihi:) Po prostu napisałam prawdę, że ma nietypowy profil. Zresztą nie ma zablokowanej galerii czyli godzi sie na to aby móc go oglądać, wiec skoro daje mi taką możliwośc to czemu mam z niej nie korzystać. Tak po prostu napisałam. Galerii nie zablokował, co więcej dorzucił jeszcze kilka fotek, bo tak to zwykle 3-4. Raz jak zobaczył, ze jestem dostępna napisal wiadomość, ze wita podglądaczkę :) I tak się zaczęło, mamy udane spotkanie za sobą. Kurde chyab będziemy pierwsza parą, ktorą połaczyła N-k:)

Gość kocham N-K
To sobie załóż. Wpakuj ładne zdjęcie, najlepiej kilka aby lepiej oddać cały obraz danej osoby. I do dzieła:)

Gość ona11111111111
wykasuj wszelkie możliwe drogi dostępu do niego(nk itp.) nie oglądaj,zajmij się czymś ciekawym,poszukaj lepszego a z tamtym daj sobie spokój!!!

Gość xyzabc
takie durne.. mam podobną sytuacje, z tym że mamy kilku wspólnych znajomych, widujemy się na imprezach aleee nikt nigdy nas sobie nie przedstawił, wiem jedynie co nieco o nim z n-k... on mi sie strasznie podoba, mam jego gadu ale nie jestem na tyle śmiała żeby do niego napisać :P tylko czekam na kolejną impreze kiedy go zobaczę :D:D

Gość kokota943
a w jakim miescie mieszkasz?

Gość xyzabc
ale ja sie wstydze tak zagadać... na imprezie jest tak głośno że pewnie by mnie nie usłyszał :P widze, że sie na mnie patrzy ale co z tego? :/

Gość xyzabc
mam tak dużo lat, że aż wstyd sie wstydzić.... mam 21 lat :p

Gość xyzabc
no to patrzenie to takie no wiesz... heh ale nie wyobrażam sobie za dużo, jestem ostrożna :]

Gość xyzabc
ja staram się na niego nie patrzeć kiedy on patrzy gdzies w moją strone :P ale czasem niechcący sie zagapie :P kurde taka duża a taka gupia jestem :| chyba w końcu nie wytrzymam, odważe się i chociaż się uśmiechne do niego ;p najwyżej mi nie wyjdzie :] czuje sie jakbym była jakąś hmm 16latką i planowała pierwsze podchody :P

Gość xyzabc
boje sie że mi nie wyjdzie... :P jest na tyle przystojny i taaak bardzo mi się podoba że chyba podejde do niego i zemdleje z wrażenia hehehe raz kozie śmierć.. podobno :)

Ja tam pierwsza napisałam :) Choć znaliśmy się wcześniej, ale mało. Skoro Ci się podoba, to pisz. Po co się powstrzymywać??

Zawsze jest ryzyko, że sprawy nie ułożą się po naszej myśli. Ale jeśli nie napiszesz lub w inny sposób nie nawiążesz z nim kontaktu, to prawdopodobnie nigdy się nie przekonasz, jak może potoczyć się Wasza znajomość. Może więc następnym razem, gdy go zobaczysz, uśmiechnij się. Jeśli odwzajemni uśmiech, pisz śmiało na GG :D

Gość xyzabc
no mówie, że nieśmiała jestem.. rany to straszne ale ciężko cos na to poradzić :/ myśle jednak, że jakoś sie odważe chociaż uśmiechnąć do niego :P

Gość xyzabc
jak mi cos nie pójdzie to będzie na Was :P :P:P

Gość xyzabc
narazie sie tego boje :P krk wita :] a Ty skąd jesteś? ile masz latbo nie zdążyłam jeszcze zapytać? ;)

Gość xyzabc
coś z tym zrobie.. musze :D nie moge przestać o nim myśleć i o tym, że mogłam juz w sobote coś z tym zrobić :P

Gość JapataŁopata
odwagi naprawdę, ja się odważyłam, myślałam o porażce i strasznie się denerwowałam ale wypadłam dobrze i 4 roczek z połówką , jakbym sie nie odważyła to bym nic nie zyskała a tak się udało, trzeba dać sobie po prostu szansę, stać cię na każdego więc bierz się za niego ;)

Gość hahax
jak przeczytalam temat, to na poczatku myslalam,z e ktos odkopal moj stary watek:D bardzo podobny. powodzenia kochana, nie boj sie!