Dorka123 1 Napisano Luty 29, 2020 Różnie, na co mam ochotę i czas. Czasem owsianka, płatki, jajecznica, czasem kanapki w biegu i szybka kawa i szklaneczka caprio. Do tego jabłko, banan, ogólnie jakiś owoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciciałka 0 Napisano Luty 29, 2020 (edytowany) Bułkę z pasztetem i jakiś owoc lub mleko z płatkami. Edytowano Luty 29, 2020 przez Ciciałka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olejannkaa 0 Napisano Czerwiec 23, 2020 Kanapka z wędliną i dużo zieleniny Czasami herbata z cytryna a czasami sok tarczyna pomarańczowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Lipiec 28, 2023 Ja nie mam czasu na przygotowywanie skomplikowanych śniadań, także przeważnie jest to albo jogurt albo drożdżówka, którą kupuje w piekarni po drodze do pracy. Mało zdrowo, ale jak pysznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano Sierpień 24, 2023 Tez zaczynam jesc o 14. Mam okno żywieniowe od 14 do 22 (16:8). W oknie żywieniowym jem dwa posiłki. Każdy z nich składa się z białka tłuszczu i warzyw . Węglowodany staram się eliminowac. Jeśli szukacie wartościowych suplementów poprawiających stan skóry oraz paznokci, polecam poczytać sobie o Loremvit:https://loremvit.pl/produkt/wlosy-skora-paznokcie/ Dobrze działa na skórę oraz ogólnie na stan organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4110 Napisano Sierpień 30, 2023 Dzisiaj zjadlam resztke salatki z pomidora (pomidor, cebula, jogurt grecki, sol, pieprz) z kawalkiem chleba. Plus kawa, a po sniadaniu rafaello i ferrero rocher (zwykle tego nie jem, ale teraz akurat mam wiec sobie zjadlam). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 94 Napisano Sierpień 30, 2023 Staram sie jesc zdrowiej i urozmaicac, ale tak najchetniej to bym jadla codzienniej swieza bulke z maslem, szynka i pomidorem Np. Owsianka z kozim mlekiem + jajko na twardo, Jajka z patelni i awokado... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano Wrzesień 4, 2023 (edytowany) No i fajna opcja Edytowano Wrzesień 4, 2023 przez Markdi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Wrzesień 4, 2023 No różnie, ale dzisiaj płatki z mlekiem i kanapka z serem i z pomidorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4110 Napisano Wrzesień 14, 2023 Dzisiaj zjadlam banana, dwie mandarynki i garsc orzechow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach