Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerbata

szczałka mam pytanko

Polecane posty

lokalikee- słowo \"mnóstwo\" kojarzy mi sie właśnie z ilością pająków, które Ci sie śniły.... dużo drobnych nieprzyjemności wokół Ciebie

zauważyłam, ze nawet mój kot jest dzisiaj zdołowany :D:D:D dopiero sie rozruszał jak skoczyłam mu po żołądki kurze- jego przysmak ;)

Gość szczalka jestes
????

łokropniuśkie :O wspaniały okaz snu, acz wszystko zależy od tego czy te glisty- ich jedzenie było doznaniem przyjemnym czy tez wręcz przeciwnie, i jakie były emocje w tej sytuacji, jakie intencje męża i co w tym śnie czułaś i myślałaś..?

:O Zaprosił mnie do dgrogiej restauracji,byłam pięknie ubrana,on przystojny(wyglądał jak nie on,ale to był on) w tle piękna muzyka,rozmawialiśmy..on zamówił dla mnie danie. Gdy zaczełam jeść on zaczął sie szyderczo śmiac i wtedy zobaczyłam ze na talerzu jest pełno glist,a ja nie jestem w restauracji tylko w barze mlecznym:O uciekłam od Niego i zaczęłam biec.....obudziłam sie oj czuje ze niefajnie będzie:O (śnił mi sie 1 raz od b.dawna)

oj , no to ostro.... wszystko w Tobie krzyczy: ratuj się! Zaufaj sobie Złosliwa. Twoja nieświadoma część daje Ci ten obraz byś zaczęła się chronić. Przed nim. Pozostaje rozważyć: czy te negatywne emocje we śnie odpowiadają w rzeczywistości REALNYM jego negatywnym działaniom

Złosliwa ten sen jest odpowiedzią na jakąś informację o nim zasłyszaną w ostatnim czasie... Najprawdopodobniej Twoje przeczucia sie zamanifestują w rzeczywistości wkrótce. Tu mi sie przypomnia " The Secret" świat jest manifestacją naszych myśli. Działamy jak magnes-nasze myśli przyciągaja zdarzenia- zarówno te pozytywne jak i negatywne Obejrzyj ten film.

Gość moze mi odpowiesz tu
wczoraj snil mi sie moj chlopak,ktory jest zagranica i ten zwiazek raczej nie ma szans bo ja chce studiowac w pl,a on nie jest polakiem. za to dzis mi sie snil ex z ktorym sie rozstalam pare mies temu(zachowal sie jak d**ek itd,nie chce z nim byc,boli mnie jednak to ze okazal sie kims innym) snila mi sie tez jego dziewczyna(opisal mi ja raz wiec sobie ja wyobrazilam,ani razu nie widzialam). nie wiem jak to mam rozumiec

Gość lakier
a mnie sie snilo, ze kochalam sie ze swoim bylym, bylam taka szczescliwa w tym snie. Potem wychodzilam z domu i schodzilam po schodach, duuuuzo ich bylo. Na ktoryms polpietrze stal jakis chlopak i gdy go wyminelam to on rzucil mnie w glowe jakas szklanka i mialam rozcieta glowe. Za chwile znowu wchodzilam do gory po jakis schodach i tak caly czas dotykalam sie po tej glowie a krew widzialam na rekach... co to oznacza ? bo sex, krew, schody chyba maja jakies znaczenia...

Gość lakier
odpiszesz ?

może mi tu odpowiesz- śnia Ci się sytuacje- związki emocjonalne. Chyba nie czujesz się zbyt szczęsliwa i spełniona w związku, w którym jesteś obecnie. Sny obrazują Twój stan emocjonalnego zawieszenia plątając osoby i sytuacje. Śni Ci się tęsknota za doświadczaniem miłości (takiej jaką byś sobie życzyła), na którą wciąż czekasz (i której cień powraca we wspomnieniach)

lakier- po rozstaniu z byłym próbowałaś wejść w jakiś związek, który okazał się porażką?

Gość lakier
nie probowalam bo jak na razie to nie dopuszczam do siebie zadnych facetow...

byc może chłopak "rzucający w Ciebie szklanką i robiący Ci krzywdę " jest własnie Twoim wewnętrznym obrazem mężczyzny. Odrzucasz facetów- bo dążą do tego by Cię zranić- jak ex. Co o tym myślisz?