Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anileeee

czemu tak wiele fajnych ladnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

Gość surutu tutu majtki z drutu
Ja się pozbyłam 4 zębów i owszem trochę to kosztowało :O z południa bardziej zachodniego czy wschodniego ?

"ej brzydal, ale Ty fajny jesteś" Hehe, podbudowałaś moje ego :P. Ale ktoś zrobił to znacznie skuteczniej :).

ech a miałam taką opcję wpisać :P bo ja tak bardziej zachodnie :P

Gość ioioioio
Brzydal ja miałam ten problem, że też się długo nie mogłam zdecydować i tez w późnym wieku założyłam aparat. Powiedziałam sobie, że od tylu lat żałuję, że go nie mam, jak będę mieć 30, 40, 50 lat nadal będę żałować, że nie zrobiłam tego i może na to zwalać winę za jakieś niepowodzenia. A tak przez dwa lata się pomęczysz i wiesz, że nie będziesz miał żalu na starość. Zadziałam metodą: zdecydowałam się to działam jak najszybciej żeby się nie rozmyślić! Od pierwszej wizyty u ortodontki do założenia aparatu niecałe dwa tygodnie. Najpierw idź wylecz zęby nie czekając na wizytę. Na pierwszym spotkaniu powiedziałam wprost lekarce: robić szybko zanim się nie rozmyślę: dostałam skierowanie na prześwietlenie, zrobiono mi odlew, po 3 dniach kolejna wizyta i skierowanie na wyrwanie zębów. Zęby wyrywałam tuż przed założeniem, bo nie chciałam chodzić długo z dziurami, przez to mnie bolało mocniej po założeniu aparatu bo miałam świeże rany i jeszcze świeżo ściągnięty kamień, ale dało się przeżyć. Brzydal powiedz też ortodontce, że ma być ekspresem, najwyżej się uśmieje, ale zrozumie i nie będziesz miał czasu na rozmyślenie się!

a tak bardziej opolskie czy bardziej śląskie? chyba naprawdę to zaczyna być przesłuchanie :P a miała być rozmowa kwalifikacyjna :P

"Ale ktoś zrobił to znacznie skuteczniej" Ze względu na nick myślałam, żeś sam jest. Cieszę się bardzo, że wiedzie Ci się. Fajny z Ciebie facet:) (z tego co czasami czytam)

Gość pola z londynu
bo jestesmy bardziej wymagajce i malo jest tak na prawde fajnych facetow...

"Zadziałam metodą: zdecydowałam się to działam jak najszybciej żeby się nie rozmyślić! Od pierwszej wizyty u ortodontki do założenia aparatu niecałe dwa tygodnie. Najpierw idź wylecz zęby nie czekając na wizytę." Ja to będę robił w pewnej poliklinice. Tam wszystko jest na miejscu. Orto konsultują się ze stomatologami, co trzba podleczyć i takie tam. Ale nie ma tragedii (chyba), coś tam trzeba na pewno zrobić. Dowiadywałem się już o to, takie info mi przekazano. Rozmyślić się już nie rozmyślę.

"a tak bardziej opolskie czy bardziej śląskie?" Bardziej małopolskie, a precyzyjniej dawne Bielskie :).

"Ze względu na nick myślałam, żeś sam jest." No, bo jestem sam. Ale ktoś potrafił mimo wszystko dać mi siłę :).

Gość ioioioio
No to super Brzydal tak trzymać! Ja też nie wierzyłam, że mogę mieć kiedyś proste zęby a mam. Cuda się zdarzają, przynajmniej takie... Pozdrawiam i spadam, bo to chyba nie topik o ortodoncji!!!

"Fajny z Ciebie facet (z tego co czasami czytam)" Nie pisz tak, bo się w Tobie zakocham :P, podobno tak to działa, miłe słówka i już faceta masz w garści, nie trzeba niczego więcej ;).

"Pozdrawiam i spadam, bo to chyba nie topik o ortodoncji!!!" Teraz już chyba tak :D. Dobrej nocy .

Brzydal to trochę daleko :O to ja może tez powinnam takimi tekstami rzucać, że fajny jesteś itp :P

serio?:D Będę musiała to kiedyś wykorzystać:P A tak w ogóle to ja za zajetych się nie biorę. Mam swoje zasady;) Lepiej pilnuj, żeby Twoja wybranka była przy Tobie - ciesz się z tego co masz:D

"Lepiej pilnuj, żeby Twoja wybranka była przy Tobie - ciesz się z tego co masz" Te które ja wybieram zawsze uciekają, boją się mnie. Może lepiej, żeby to mnie ktoś wybrał? Ale wtedy pewnie ja spierniczę :). Nie jednak wolę się trzymać swoich wyborów, mimo, że są nierealne. Podobno jestem rycerzykiem :).

"to ja może tez powinnam takimi tekstami rzucać, że fajny jesteś itp" Nie kuś losu dziewczyno :P. Bo przyjadę na tym białym koniu i Cię uratuję :P.

Brzydal zobaczysz kiedyś wybierzesz tak, że będzie realne do spełnienia i niczego nie spierniczysz :D

Brzydalu może to wyda Ci się śmieszne ale zawsze marzyłam o rycerzu na białym koniu :D

"Brzydalu może to wyda Ci się śmieszne ale zawsze marzyłam o rycerzu na białym koniu" Czyli nie jesteś dla mnie, bo mnie interesują kobiety, które nie cierpią rycerzyków :).

Dlaczego akurat kobiety, które nie lubią rycerzyków? Przecież to by oznaczało, ze nie lubiłyby Ciebie

"A czego się boją?" Też się zastanawiam, dużo rzeczy. A najbardziej pewnie tego, że może by się udało, ale gwarancji nikt nie da. Ja to rozumiem, nie mam pretensji. Ale żal.

"Dlaczego akurat kobiety, które nie lubią rycerzyków? Przecież to by oznaczało, ze nie lubiłyby Ciebie" Lubienie nie ma tu nic do rzeczy. Mnie nawet można lubić, ale jestem pokręcony i nienormalny, bo nie poddaje się prostym schematom. I dlatego jestem „niebezpieczny”.

Tylko ja nadal nie rozumiem w jaki sposób jesteś niebezpieczny i co do ma do rycerzy?

"Tylko ja nadal nie rozumiem w jaki sposób jesteś niebezpieczny i co do ma do rycerzy?" Wiesz, taki szlachetny rycerzyk z głową pełną ideałów - tacy są tylko w bajkach, a więc są nierealni. Naopowiada taki różnych rzeczy, narobi nadziei, a później skrzywdzi i zostawi. Dlatego jestem niebezpieczny. Za duże ryzyko.

a czyli lubisz bajerować:P Mimo wszystko mam nadzieję, że znajdziesz tą jedyną. Choć wiem, że ciężko znaleźć...