Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anileeee

czemu tak wiele fajnych ladnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

wiem cream, że mnie nie kojarzysz, bo ja tu rzadko piszę... częściej zdarza mi się czytać co któryś temat... a Twój problem tyle o ile kojarzę, bo kiedyś pod pomarańczowym nikiem z Tobą rozmawiałam... :)

Gość ofe rma
a co konkretnie dziwnego masz na myśli?

Gość wyzka
oferma, ale czego się tak czepiłeś tego przeczekiwania? co cię w tym tak denerwuje? to, że nie pobzykasz czy jak? Jeśli popęd jest czymś naturalnym i powinien być zaspokajany, to co winne są te biedne ładne panienki mające równie ładnych chłopaków? czy ty chciałbyś dymać paszczura? Wg waszego rozumowania, chyba to jest normalne - bo jaki facet dymałby paszczura? jak już jakaś panienka nie ma chłopaka, to syf, jak ma to suka - to jest twoje rozumowanie. I ty mówisz, że ja jestem głupia.. człowieku, ja przynajmniej umiem panować nad całym tym popędem, który mógłby mnie ogłupić, a ty jesteś na to za słaby.

Ja odnośnie tej prostytucji (wiem, przyczepiłam się :P). Ale faceci tłumaczą chodzenie na dziwki, jako wielką potrzebę rozładowania się, srutu tutu (jak by co najmniej umarli, gdyby nie uprawiali seksu). To jest dla mnie niezrozumiałe, jak się można kochać z jakąś obcą kobietą i jej za to płacić. Jacyś tacy zezwierzęceni i w ogóle dziwni jesteście :o

Gość wyzka
"a wy jestescie idealne " i chłopak czyściutki. wystarczy, że my nie jesteśmy idealne.

Przeżywam z tymi prostytutkami, bo nie mogłabym być z facetem, co skorzystał. A przecież i tak żaden nie powie mi wprost "no kiedyś tam chodziłem". No taki sobie problem uroiłam :P

Gość ofe rma
a nie pytasz jak kobiety mogą chodzić do łóżka z obcymi facetami? czy to że im za to na ogół nie płacą tak dużo zmienia?

Nie ma dla mnie porównania. Bo płacenie prostutytutce, to jak wybranie towaru w sklepie i potraktowanie człowieka jak przedmiot. Po prostu tego nie mogę przetrawić. A Wy mnie nie atakujcie zdaniami typu "a kobiety nie lepsze", co mnie obchodzą kobiety które śpią z kim tam popadnie? Ja z nimi spać nie zamierzam :P

Gość ofe rma
Napisałaś: "To jest dla mnie niezrozumiałe, jak się można kochać z jakąś obcą kobietą i jej za to płacić" no to myślałem że dziwi cię właśnie to, że pewne bądź co bądź intymne (tak mię się wydaje) doświadczenia dzieli się z faktycznie zupełnie obcym człowiekiem. ja też uważam podobnie i dlatego mimo wszystko nie skorzystałem nigdy z usług prostytutki. no ale przecież wnioskowanie na tej podstawie że to jest jakaś cecha mężczyzn i pisanie "faceci są dziwni" to bzdura. kobiety robią przecież to samo, tylko rzadziej płacą. ale to, kto płaci wydaje mi się najmniej istotne.

Chodzi raczej o uprzedmiotowienie człowieka i potraktowanie kobiety jak towaru. Szczerze - w mieście, w którym mieszkam, nie ma żadnego burdelu dla kobiet. Za to niektóre słynne ulice po zmroku zapełniają się licznymi paniami, można sobie tylko wyobrazić jaką one mają liczną klientele, ile tam przykładnych ojców, braci, mężów jeździ. Po prostu masakra :o I jeśli ktoś mi powie, że kobiety nie lepsze, że zdradzają tak samo, to go wyślę na tą ulicę, niech sobiwe poogląda, ile tam facetów co noc :o To jest dopiero smutne.

Gość ofe rma
wyzka, możesz ty mi powiedzieć o co ci chodzi? kto ma za złe kobietom że im się brzydcy faceci nie podobają? na pewno nie ja. cream też chyba nie, nigdzie nie widziałem żeby tak pisał. pisał że on się nie podoba ale nie pisał że w związku z ty te kobiety to jakieś dziwki czy co ty tam sobie wbiłaś do głowy. "workami na spermę" (bardzo nieładnie) nie nazwał też przecież tych które go odrzuciły a raczej te które co chwila mają innego faceta. określenie paskudne ale jednak istniejące. no a to co mu napisałaś, żeby "przeczekał" bezzmiennie pozostaje głupie. on przeczekuje właśnie, ale ten proces jest związany z frustarcją. to normalna reakcja. mówienie żeby się nie przejmował jest tak samo mądre jak mówienie żeby głodny się nie przejmował.

wyszłam z kąpieli ..takie czasy :O nic na to nie poradzisz a te dziwki to mogą byc : matki , żony, dziewczyny jakis chłopaków :P

Nawet jeśli to matki i żony (w co wątpie, bo przeceiż wstydziłyby się wyjść na ulice... to raczej ukrainki czy bułgarki), to i tak na jedną przypada co noc ilu kilentów? Przecież te proporcje są przytłaczające ilu facetów tam się puszcza :o

Gość ofe rma
"Chodzi raczej o uprzedmiotowienie człowieka i potraktowanie kobiety jak towaru." a nie denerwuje cię uprzedmiotowienie modelek, hostess itp? konkursy rozmaitych miss gdzie podaje się wagę, wiek, wymiary jak na jakimś targu arbuzów cię nie denerwują? a przecież tam są piękne i zupełnie normalne dziewczyny szukające szansy na wielką karierę i wielką forsę i czasami osiągające sukces.

ofe rma ..masz racje najlepsze są wybory miss :) no sorry ale tam lidzy się tylko wygląd a najgorsze jest to że laski chcą byc oceniane

Ale na tych konkursach nikt (przynajmnie teoretycznie) nie traktuje jako przedmiotu służącego do rozładowania napęcia seksualnego. A taką dziwkę się używa do tego jakl jakiś przedmiot :o