Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

a wyposzczona jestem... co tu kryć :P mężyk 2 marca pojechał.... :P więc kto wie... kto wie...

le mnie zgaga męczy feeee niepotrzebnie jadłam tą bazylie az mnie pali w gardle wrrrrrrrrrrr

he he :D już mam wszystko wyliczone, przestawiam @ o trzy dni później aby i owu była trzy dni później ( na szczęście cykle mam jak w zegarku) więc mężyk przybywa 02.05 w sobotę wieczorem, a owu powinna być w niedzielę :P potem meżyk wyjeżdża 31.05 w dniu następnej owu ;) tak to sobie sprytnie wykombinowałam :P

ni ąłdnie to sobie zaplanowałaś, więc powinno sie udać :):):):):) nie ma bata

czyli wekend majowy bedziesz miała bardzo pracowity :D:D:D:D:D jak bedziesz potrzebowała paczki zywnościowej to daj znać, wysle ci :P:P:P:P

bruska :D:D:D oplułam monitor :D dobrze! a możesz już ugotowane przysłać? takie wiesz... tylko do odgrzania...? bo szkoda będzie czasu na pichcenie ;) :P

dobra, wyslę priorytetem w termoizolacyjnej paczce :):):):):):) i dołacze wino na trawienie :P:P:P:P:P

na szczęście dzisiaj mam luzik i jestem sama wiec moge sobie z wami do woli poklikać ;););););) ale głupawka śmiechowa juz mnie zaczyna łapac, pisze na klwiaturze i sie usmiecham głupio do siebie, to musi smiesznie wyglądac :D:D:D:D:D:D

koniecznie czerwone hiszpańskie :D czerwone poprawia krążenie, a Hiszpanię kocham ;) bruska ja dziś też wyjątkowo mogę sobie poklikać, leżę z zap oskrzeli w łóżku przed telewizorem, więc jestem usprawiedliwiona... choć już mnie dreszczyk ogarnia bo w sypialni czeka na mnie pen-drive z moją niedokończoną pracą licencjacką... a obiecałam mojej promotorce skończyć do 20stego kwietnia... w czerwcu obrona [boje się!!!]

a tam napisanie pracy to pikus moja droga, wiekszy egzamin czeka cie jak zostaniesz mamuską, więc taka drobniutka malutko praca sie nie przejmuj i jej sie nie bój przeciez jesteś od niej wieksza :P:P:P:P:P dasz sobie rade, głowa do góry i cycki do przodu i pisiu......:):):):):)

masz świętą rację :) popisze z Wami do 13stej, potem cztery godzinki poświecę pracy.. więcej się nie da, mózg się przegrzewa.. (bynajmniej ja tak mam:P ) styki zaczynają iskrzyć czy coś... :P i tak przez najbliższy tydzień... na Święta męża nie ma.. z wyjazdu do rodziny się wyłgałam :P plan mam zamknąć się na cztery spusty i pisać... pisać... pisać.... :) dobry plan! ;)

już wiem :) frecia już testowała :D może w pracy? albo poleciała na zakupy... albo do fryzjera..?

ciekawe co też fajnego kupi ;) Pumka mogę sobie zamówić fluidki od Ciebie na początek maja? ;) przydadzą się, bardzo ;)

Witam dziewczynki:) nie wchodzilam tu dlugo bo wiem, ze gdybym z wami gadala to zaraz znow bylaby ochota na baby hahahahaha a chcialam poczekac jeszcze troche...ale no coz...chce tego dzieciaczka! tyle, ze ja chyba mam cykl bezowulacyjny w tym miesiacu:(:(:(:( juz 18dc a ja badal nie mam plodnego sluzu:( nie wiem co jest grane.....

takk frecia robi zakupy :P:P:P:P Pumka ma słać ciążowe fluidki :D:D:D:D

Mootylek a skąd wiesz, że nie masz owulacji tylko po sluzie to poznajesz???? a mierzysz temperature????? ja np. ze sluzem to miałam problem bo go miasłam strasznie mało....hmm a jakie masz cykle

mootylku witaj sluzu moze nie byc albo moze go byc malo ale owulka mogła byc :)

Nom ja po sluzie bo zawsze jest mega roznica, wiec jest to u mnie bardzo latwo zauwazyc...w zasadzie powinnam miec juz owulke na dniach lub nawet dzis, nie chorowalam wiec nie powinno mi sie nic przesunac...a tu ciagle bialy sluz, nieciagnacy sie...ja tempki nie mierze i nie chce...(ze wzgledu na moje roztrzepanie, zapominanie itp:))