Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

Butterfly - Polly williams -wzloty i upadki supermamy Myszko - super że wracasz! Zdrówka bo z sercem to nie zarty

te zaburzenia to od leków na tarczyce zrobili ekg i wszystko jest ok a lekarz powiedział ze ciśnienie to miałam wysokie ze strachu.teraz czekam na @ powinnam dostać 14 lub 19 więc trzymajcie kciuki zeby sie nie pojawiła.super znowu tu pisać i czekac z niecierpliwością

Hej Wam Kobietki:) Weszłam tu Was poczytać,zachęciła mnie Wasza koleżanka \"myszka2028\",jestem dopiero na 21 stronce a do końca tak daleko,może mi dacie jakieś małe streszczenie.Tez bym chciała u Was zostać,ale tez udzielam się na paru innych topikach,pozdrawiam Was wszystkie i życzę owocnej nocki🌻 Myszko mam nadzieje ze mnie pamiętasz,pisałam na tej stronce pod nickiem \"to ja...\" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4107077&start=0

Hej dziewczynki:) Przede wszystkim witam nowa staraczke madziejraxx:) Fajnie ze do nas dołączysz:) Bedziemy trzymac kciuki i za ciebie:) Musisz sie tylko wpisac do naszej tabelki:) Dziewczynki u mnie sie zaczął 15 tydzien!!! Przy drugim synku juz mialam ruchy ,a teraz chyba z racji tego ze mam prawie 7 kg wiecej niz w tamtym czasie to tłuszczyk nie pozwala mojej kruszce dobić siedo mamusi:( Myszko tez sie bardzo ciesze ze wrocilas do staran:) Oby ta twoja tarczyca dala spokoj jak tylko dzidzius pojawi sie u ciebie w brzuszku;) Korin fajnie ze sie odezwalas:) Twoj maluszek jest taki sam jak moj ,jak bylam na usg dokladnie w 7tygodniu i 1 dniu czyli 7+1 ;) Agunia mam nadzieje ze ci sie ta @ nie pojawila!!! Te ktore pominełam przepraszam i pozdrawiam was bardzo cieplutko:* Milego dnia kobietki:)

Korin robie poprawke,moje dziecko w 7+1 mialo 10,3 milimetra czyli twoje dzieciatko jest wieksze o 0,7 milimetra ;)

Gość agunia_87
no właśnie się nie pojawila:) i już mam 44 dni cyklu. Pierwszy raz mam tak dlugo, czuje się pstatnio dziwnie, więc może jestem w ciąży? Dziś idę do gina na 11. więc trzymajcie kciuki:) Pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusie bardzo gorąco:)

Agunia jak tylko przekroczysz prog swojego domu to zaraz nam tu pisz:) TRZYMAM MOCNO KCIUKI!!!!!!!!

Fretka to zmień stopkę jak to 15 tydz ;-) U mnie 17 sie zaczął Wczoraj dawałam mężowi żeby spr czy to ruchy czy pulsuje mi krew Stwierdził że chyba coś się rusza ;-) Zwariował teraz na punkcie usg połówkowego Chce mieć to na płytce i najlepiej w 4d Dzisiaj idedo gina to wypytam Jak mam iść to czarna dziura nie wiem o co pytać ale muszę spokojnie usiasc i spisac wszystko o co moze on pytac i o co ja... Witam MADZIARE

Hej laseczki:) Pewnie ze mogę się wpisać do waszej tabelki,tylko gdzie ja znajdę,na której stronce i może któraś mi streści wszystko,bo dopiero jestem na str.23 a tu tyle jeszcze do czytania.

Hej fretka🌻 Hej agunia🌻 Hej Jenefer🌻 I dla reszty laseczek których nie wymieniłam,bo nie znam jeszcze tez po 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ale z przyjemnością poznam🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

fretka GrAtUlUjE brzuszka🌻 Długo się starałaś,miałaś jakiś problem? agunia trzymam kciuki🌻 Jenefer GrAtUlUjE brzuszka🌻 Długo się starałaś,miałaś jakiś problem?

Ha zebym ja to wiedziala gdzie jest ta tabelka :O Trzeba bedzie sie wrocic i znalesc,zrobie to pozniej. A co do stopki to zrobie ale baterie mi sieadly w aparacie a nie umie sie doszukac innych i musze je naladowac;) Jenefer ty byc tez mogla sie pochwalic swoim brzuszkiem!! Jak tylko sie uporam z porzadkami i baretie dojdą do siebie to zrobie fotke:) Madziaraxx poznasz nas poznasz ;) Pozniej sie tu zjawie a teraz uciekam

Kobietki a macie może konto swoje na NK.? lub wymieniłyście się swoimi zdjęciami? nie byłyście ciekawe z kim piszecie tak długo? a może się wymieniłyście,ja tez chce Was zobaczyć...

witam dziewczynki!madziaraxx pewnie ze pamietam fajnie ze do nas zajrzałaś.dziewczyny aktualizuje tabelke Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@...miejscowosc < Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ....opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04..... . .... ...lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05...... .......Warszawa małpka73.........35..........1.............15.05........ ......Dolny Śląsk Jolitka84.........25...........6............13.0 6 ..............wielkopolska mirellaaaa.....30............5...............31.05...... . ...wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06...........mazo wieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05.............Bydgoszcz xena64...........25..........3.............ok 8.06.......mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. .... ......Lublin myszka2028....21...........2..............ok.14-19.06 ...........Łódzkie anna.s.1.....31..........3...................16.06...... .............uk agunia_87....22..............2..............ok. 6.06................pomorskie bruska.......28................4..............24.06. ...........podkarpackie ZACIĄŻONE... NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........18?................Listopad......... Bi elsko-Biala 2)Jenefer25..................15............... 21.11.............dolnoslaskie 3)fretka83.......26..........13.................6.12 . .................Śląskie 4arcia132.......25.........11...................11.12... ........mazowieckie 5)Pumka27...................11................14 grudzien. .............Lubin 6)Korin..........29..........8.................styczeń ............wielkopolska 7) butterfly*.......28.........8.................6 styczen..............śląskie

Dopisuje się do tabelki: Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@...miejsc owosc < Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ....opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04..... . .... ...lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05...... .......Warszawa małpka73.........35..........1.............15.05........ ......Dolny Śląsk Jolitka84.........25...........6............13.0 6 ..............wielkopolska mirellaaaa.....30............5...............31.05...... . ...wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06...........mazo wieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05.............Bydgoszcz xena64...........25..........3.............ok 8.06.......mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. .... ......Lublin myszka2028....21...........2..............ok.14-19.06 ...........Łódzkie anna.s.1.....31..........3...................16.06...... .............uk agunia_87....22..............2..............ok. 6.06................pomorskie bruska.......28................4..............24.06. ...........podkarpackie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 4.06...........Italia ZACIĄŻONE... NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........18?................Listopad......... Bi elsko-Biala 2)Jenefer25..................15............... 21.11.............dolnoslaskie 3)fretka83.......26..........13.................6.12 . .................Śląskie 4arcia132.......25.........11...................11.12... ........mazowieckie 5)Pumka27...................11................14 grudzien. .............Lubin 6)Korin..........29..........8.................styczeń ............wielkopolska 7) butterfly*.......28.........8.................6 styczen..............śląskie

Gość agunia_87
hej dziewczyny. nie jestem w ciąży, a przynajmniej mój gin jej nie widzi. ale jest kiepsko bo dostałam skierowanie na badania na prolaktynę i na tarczycę, mam też tabletki na wywołanie @. i z tymi wynikami mam przyjść ok 12-14 dnia cyklu aby sprawdził czy mam owu. i wogóle to u mnie załamka, podejrzewa że nie ma cykle bezowulacyjne. :(

Poprawiam jeszcze raz tabelkę: 🌻 STARAJĄCE SIĘ:🌻 Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@...miejscowość < Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ....opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04..... . .... ...lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05...... .......Warszawa małpka73.........35..........1.............15.05........ ......Dolny Śląsk Jolitka84.........25...........6............13.0 6 ..............wielkopolska mirellaaaa.....30............5...............31.05...... . ...wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06...........mazowieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05.............Bydgoszcz xena64...........25..........3.............ok 8.06.......mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. .... ......Lublin myszka2028....21...........2..............ok.14-19.06 ...........Łódzkie anna.s.1.....31..........3...................16.06...... .............uk agunia_87....22..............2..............ok. 6.06................pomorskie bruska.......28................4..............24.06. ...........podkarpackie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 4.06...........Italia ❤️ZACIĄŻONE:❤️ NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26..........18?................Listopad......... Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................15............... 21.11.............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........13.................6.12 . .................Śląskie 4arcia132.......25.........11...................11.12... ........mazowieckie 5)Pumka27...................11................14 grudzień. .............Lubin 6)Korin..........29..........8.................styczeń ............wielkopolska 7) butterfly*.......28.........8.................6 styczeń..............śląskie

agunia_87 Nie poddawaj się,będzie dobrze,przytulam Cie wirtualnie🌻 Zrobisz wyniki i pójdziesz do gina i Ci wszystko powie,nie możesz się poddawać i załamywać,musisz wierzyć ze się uda,zobaczysz będziemy mamusiami,prędzej niż myślisz.

bruska,butterfly*,fretka83,MoootyleK,Muszka87,Pumka27 Kobietki do Was wysłałam na maile swoje zdjęcie,i czekam za Waszymi,jak znajdę resztę mailow to wyśle,narazie jeszcze czytam topik:)

masz racje agunia,zrobisz wyniki,jak będzie coś nie tak to gin Ci tabletki przepisze,zrobisz sobie wyniki na tarczyce,i wtedy będziesz się starać i dzidzia w Tobie tez będzie zdrowa:) masz maila? może się wymienimy zdjęciem,co o tym myślisz? Myszko a Ty masz maila?,może tez się wymienimy zdjęciem,fajnie by było Was zobaczyć wszystkie:)

mam hihi myszka_998@interia.pl. a czuje sie dobrze w sumie to znacznie lepiej niz przed braniem tych leków. nawet mój mąż zauważył że jestem weselsza i mam lepszy nastrój. a z serduchem juz nie miałam problemów.

Ciesze się Myszko ze ze serduszkiem już dobrze🌻,jednak te tabletki na tarczyce pomagają,ja tez się po nich lepiej czuje,zaraz wyśle zdjęcie do Ciebie i będę czekać za Twoim zdjęciem,milo będzie się zobaczyć