Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

Ja sobie tez zrobie aktualizacje tabelki:) A CO :D STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość xena64...........25..........4............ .????????...............mazowieckie małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........6.............ok 25.07....... .............wielkop agunia_87........22..........5.............ok.29.08 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie ZACIĄŻONE: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................24................ 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........24.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........19.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9) zonadamiana....24........9.............10marzec............m azowieckie

Krysiu ja sobie zaplanowalam dziewczynke a wyszedl zdrowy przede wszystkim chlopczyk ;) A jak zaplanowalam sobie to juz sie udalo za 1 razem !!! Od samego poczatku czulam ze sie udalo :D Bylo to niesamowite ;) Zycze tobie tego samego jak i innym kobietkom starajacym sie!!!

Ty to masz szczescie-ja zaplanowalam sobie i nic :( wczesniejsze wpadni-bo byly tez nic nie przyniosly-chociaz wtedy nie planowalismy... Dla mnie jest obojetne czy bedzie chlopiec czy dziewczynka byle zdrowe :)

Cześć dziewczyny! a czemu tu tak cicho,co??? Krycha witam na naszym topiku. Napisz cos wiecej o sobie i dolacz do naszej tabelki. STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość xena64...........25..........4............ .????????...............mazowieckie małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........6.............ok 25.07....... .............wielkop agunia_87........22..........5.............ok.29.08 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie ZACIĄŻONE: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................24................ 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........24.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........20.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec............mazowieckie Moje malenstwo coraz bardziej sie wierci w brzuchu i nareszcie moge je poczuc! Fajne to uczucie,swiadomosc,ze ma sie pod sercem taka mala istotke ale czasem chcialabym juz urodzic,bo moje brzuszysko coraz bardziej mi przeszkadza. a to dopiero polmetek!!! Laski odzywajcie sie,piszcie co u was slychac. Madziara ciekawa jestem jak sie sprawy maja u ciebie, anna dawno cie u nas nie bylo,mirellaaaa,ksena i inne laseczki gdzie sie podziewacie?

Butterfly - u mnie III trymestr się zaczął to sie czuję jak wieloryb zwłaszcza w upały Kręgosłup daje znać o sobie i zgaga Choć nie jest tak źle w jeden dzień szaleje mogę góry przenosić a w drugi detka ;-) Malutka chyba otworzyła powieki bo to 27 tydzień Moja starsza córcia mówi tylko Justynka wychodź hihihi

Gość agunia_87
Cześć dziewczynki. ja jestem strasznie chora:( byłam nad jeziorem pod namiotem i się doprawiłam. umieram:(:( a co tam u was kochane?

Gość agunia_87
hej, hej? Jest tam kto? Co tu tak pusto? Jak tam wasze staranka? Mirella, madziaraxxxx? Jenefer to cudownie, że twoja córcia starsza córcia nie może się doczekać siostrzyczki. butterfly nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę:) fretka a jak przebiegły twoje poprzednie porody? na pewno wszystko pójdzie gładko i bez problemów.

Gość GIGABAJT
CZESC WAM WSZYSTKIM- JA JUZ STRAM CIE 3 CYKL I NIC .DZIASIAJ DOSTAŁAM @ . POWIEM WAM ZE MAM 1 DZIECKO A POTEM NIESTETY 3 RAZY PORONIŁAM, JESTEM PO WIELU BADANIACH I LEK. GIN. POWIEDZIAŁ ZE MUSI SIE UDAĆ TYM RAZEM. ALE NIEWIEM CO O TYM MYŚLEĆ- MAM JUZ DOŚĆ

Gość agunia_87
gigabajt nie przejmuj się na pewno się uda. trzeba tylko się wyluzować i nie myśleć o tym:)

a u nas kolejny cykl starań....oby pomyślny....życzę pomyślnego i w miarę bezbolesnego porodu naszym zaciążonym...mam nadzieję, że mimo nawału oboiązków nadal bedziecie nas wspierać i trzymać kciuki za pomyślność...

Gość agunia_87
Cześć dziewczyny. A co tu tak cicho? My już nie patrzymy na dni płodne tylko "bawimy się" cały miesiąc. Ze względu na moje nierównomierne cykle nie bardzo wiem kiedy je mam, więc zobaczymy po kilku miesiącach co i jak. A co tam u was staraczki?

hej dziewczyny... już jestem :) była u mnie mama, dzis pojechała i ogromnie mi smutno :( urlop dobiegł końca i znów będę tu jak samotnica. Co do staran to juz nic nie wiem, wszystko mi sie pomieszało, i męża tez nie ma... ech....

Mirell to pisz pisz pisz Ja tez tu siedze sama z wyj weekendów A tak kombinuje jak zorganizowac czas I to słońce - żeby po nim nie chodzic tylko w cieniu bo mi już naprawdę ciężko Jutro ide do gina Muszę mu pokazać pierś bo coś mi woda się taka zbiera Uuuu boje się

cześć jenefer :) w koncu sie ktos pojawił :0 a co to moze byc z tą piersią??? chyba nic powaznego co? napewno nie :) Co tam? ale czas leci, zaraz bedziecie dziewczyny rodzic... :) Boże ! kiedy mnie to spotka... juz sie przyzwyczaiłam do mojego stanu-NIEMOCY hehehe

hej dziewuszki...co tam u Was słychać... agunia-mnie tez te cykle sie poprzesuwaly i tak naprawdę sama nie wiem kiedy mam te dni płodne wiec staramy sie dość często dzialać...może coś zdziałamy ;-) mirella-koniec wakacji...niestety i znów pochmurne dni, szare i beznadziejne...co do starań, ja tez dzialam , bo nieługo mąż ma delegacje wiec sama nie wiem czy coś ustrzelimy w tym czasie...niby jajniki mnie kuły jakies 3 i 2 dni temu, zobaczymy...ale staram sie nie nakrecać, tak jak odtatnio... jenefer-zmartwiłaś mnie tą piersią, napisz co sie dzieje, czekamy na wieści...

Wizyte mam po południu to dam znac później Mam nadzieję że nie czeka mnie wędrówka po lekarzach Litości!

Gość agunia_87
cześć dziewczyny. jenefer jak tak wizyta? mirellaaa zobaczysz na pewno się uda. trzeba w to mocno wierzyć. kasiulak więc może się udało? trzymam kciuki bardzo mocno. aż mi kostki zbielały:)

Lekarz dał mi jakąś maść na antybiotyku Kilka dni mam smarować Jakieś zatkanie gruczołów łojowych? A dzidzia waży już 1220 g! Pozdrawiam

Hej,hej!!! Dziewczyny tak sie ostatnio rozleniwilam,że szok! Dzisiaj gdyby nie to,że musiałam zawiezć Szymona do przedszkola to pewnie nadal bym chodzila w piżamie.Doszlo do tedo stopnia,że nawet nie chce mi sie tyłka ruszyc po leżak,żeby posiedziec na ogrodzie. Ale...musze sie wybyczyc póki mam możliwość bo juz niedługo będę mogła tylko pomarzyc o chwili spokoju,prawda?! Ale w zeszłym tygodniu cos mnie tknęlo i przegoniłam męża po sklepach z wózkami i zrobiłam sobie liste potrzebnych rzeczy:) Moj chłop puka sie w głowe i mowi,że mam jeszcze sporo czasu na takie rzeczy.Niby tak,ale ja wole pokupowac wszystko póki jestem na chodzie i mam jeszcze siłe biegać po sklepach.Nie chce zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. Jenefer mam nadzieje,ze maść ci pomoże i że w sumie to nic groznego. mirellaaaa kobieto glowka do gory i pisz,pisz,pisz jak tylko poczujesz sie samotna.Myślę,że topik ozyje jak tylko skoncza sie wakacje i wszystkie wroca do szarej codziennosci.I prosze nie myslec o niemocy bo klapsa dostaniesz!!! :P kasiulak a dlaczego nie ma cie w naszej tabelce??? Szybciutko sie wpisywac!!! A propos tabelki ,to sobie ja wkleje,bo gdyby nie ona to nie wiedziałabym w ktorym jestem tygodniu:D STARAJĄCE SIĘ 🌻 Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość xena64...........25..........4............ .????????...............mazowieckie małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........6.............ok 25.07....... .............wielkop agunia_87........22..........5.............ok.29.08 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie ZACIĄŻONE ❤️ NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................24................ 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........24.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........21.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec....... .....mazowieckie

Gość agunia_87
I bardzo dobrze moim zdaniem butterfly że ruszyłaś w końcu swojego męża na rundę po sklepach. Masz rację kobieto. teraz jak jesteś jeszcze w pełni sił możesz sobie do woli śmigać po sklepach. odpoczywaj sobie ile dusza zapragnie bo już niedługo może nie być tak spokojnie:) pozdrawiam was dziewczynki:)

cześć kochane!Synek śpi, obiad juz praktycznie gotowy wiec mam chwilkę dla siebie...potem znów szalenstwa na dworze...ale korzystamy z każdej chwili, ze słonca...bo nieługo zateskni nam sie za taką pogodą... agunia-oby twoje kciuki pomogły...tylko nie zrób sobie krzywdy ;-) staram sie nie nastawiać, ale sama podświadomość mówi, ze może tym razem sie udało ;-) Jenefer-oby ta maść szybko ci pomogła...dzidzia rośnie...a wiadomo już jakiej płci...? butterfly-ja mam podobny charakter jak ty...wole miec wszystko wcześniej pozałatwiane jak później na ostatnią chwilę...a do tabelki z chęcią sie zaraz wpiszę... STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość xena64...........25..........4............ .????????...............mazowieckie małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........6.............ok 25.07....... .............wielkop agunia_87........22..........5.............ok.29.08 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................ok 5.09............dolnośląskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................24................ 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........24.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........21.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec....... .....mazowieckie

dzięki dziewczęta za doping ;) ale jak tu miec dobry humor... 15 d.c. jajniki bolą *owulka jak nic.... a mąż daleeeeko... butterfly ty juz półmetek minęłaś!!! cudownie! pozdrawiam kochane!

Dziewczyny jakie witaminy bierzecie i jak często w ciąży bo ten mój lekarz nic mi nie przepisał d. jeden! A zajady mi sie zrobiły... Zaczne brać na własna rękę chyba Ostatnio brałam Feminatal N

Gość kurczaczek86
ale fajnie macie kobitki:) ja juz bym chciala z moim dziecko miec ale najpierw trzeba troche zapracowac na zycie... zeby niczego dziecku nie brakowalo... i nie chcialabym zeby mi sie z moim nie ukladalo przez problemy z kasa... mam 23 lata wiec jeszcze mam te kilka lat do 30, zeby urodzic ale ja bym chciala juz ;-) dlatego zazdroszcze wam kobitki:) tylko jestem ciekawa jak wy rozmawialyslcie z partnerem na temat ciazy- ze to juz teraz czas sie starac itd? mi moj tylko mowil, ze jak bedzie mial porzadna robote to i tym sie zajmiemy:))) Powodzenia wam zycze i zdrowych dzieci:)

Gość agunia_87
Witaj, kurczaczek. My z moim mężem to też na początku uważaliśmy, że mamy jeszcze czas i najpierw praca, mieszkanie a potem dziecko. A potem doszlismy do wniosku, że po co czekać dłużej, skoro to największy skarb na świecie? Choćbyś miała masę pieniędzy i super dom a dzieci byś nie miała to na pewno byś nie była szczęśliwa. A że my mamy własną działalność, kupujemy w październiku dom to doszliśmy do wniosku, że po co czekać? Przecież w ciążę nie zachodzi się w 5 minut. A do 30 ja już bym chciała dwoje:) pozdrawiam gorąco:)

STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość xena64...........25..........4............ .????????...............mazowieckie małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........6.............ok 25.07....... .............wielkop agunia_87........22..........5.............ok.29.08 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................ok 5.09............dolnośląskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................24................ 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........26.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........21.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec....... .....mazowieckie Witam kobietki Zaczelam od tabelki:) Pisze do was bardzo malutko,ale was ciagle w biegu czytam ;) U mnie bardzo duzo zmian w tych tygodniach i objetosciowo na brzuszku :D i z moimi dzieciaczkami bo jeden zaczal zerowke,a tu zerowka jest juz w szkole a mlodszy zaczal przedszkole...no i musialam z nim siedziec przez 3 dni...takie maja tu reguly ze trzeba i koniec... Takze mialam troche latania i zalatwiania:O Ja tez mialam isc do szkoly uczyc sie jezyka szewdzkiego ale chyba z moich planow nici :( durnie zapisali mnie na zmiane popoludniowa a nie na ranna i moje biedne dzieci by musialy byc CALY dzien w przedszkolu i szkole-chore!!! Co do wakacji to nie pisalam bo to nic specjalnego,bylismy w PL u siebie w domu i oczywiscie kasy roztwonilismy w cholere a efektow przaktycznie zero :O A co do wozka i chodzenia po sklepach to wy jestescie "pikuś" w porownaniu do mnie,ja jestem w 26 tygodniu ciazy a mamy juz wozek,koyske i przewijak..nie mowiac o ubrankach :p tylko lozeczko kupimy na sam koniec :) Ja tam nie wierze w zabobony zeby nie kupowac wczesniej,kupilismy wszystko w PL przy okzaji wakacji ,a druga strona to to ze DUZO tazniej,wiec ja juz wszystko wsumie mam :) Moj maluszek rosnie jak cza...Kopie i sie kreci juz mam lewy bok tak skopany ze jak tam sie zabiera do "zabawy" to juz cierpne ;) Ale jakie to jest cudne!!! W tej ciazy to bym mogla chodzic i chodzic ,choc ciekawosc jaki jest juz siega zeniutu;) Ojej ale sie napisalam :O Gadula jak zawsze...;) Ale musze jeszcze dopisac ze bardzo mi przykro ze Pumka,Bruska i inne dziewczyny z poczatku topiku nie dawaja zadnego znaku zycia:( to jest nie ladnie tak zostawic internetowe kolezanki bez wiesci :( Kobietki starajace sie trzymam za was ciagle kciuki i wsumie najwiecej wchodze tu po to zeby sie dowiedziec czy kolejna kobietka bedzie mamusia... Zycze wam tego z calego serducha!!! Buziaki do was i tzrymajcie mążow mocno w lozku i nie wypuszczajscie za szybko ;) pa pa

Tyle sie napisałam i wszystko mi wcieło!!!😭 Jenefer ten twoj lekarz to jakis patałach! Nie rozumiem czemu nic nie wspomnial ci o witaminach,no chyba,ze masz super wyniki z krwi. Ja mino nienajgorszych wynikow biore "feminatal N" 1 tabletke dziennie,tak mi zalecił lekarz. Kurczaczek według mnie macie dobre podejscie do powiekszania rodziny. U mnie pierwsze dziecko nie do konca bylo planowane ale i tak mielismy juz wtedy swoje mieszkanie i prace,wiec nie było zle. O drugim nie myslałam wcale ale z czasem doszlismy z mezem do wniosku,ze nie chcemy,zeby nasz syn byl jedynakiem. Szymon jest juz dosc duzy a i warunki mamy jeszcze lepsze wiec na co czekac? Tym bardziej ,ze chcialam zdazyc z ciaza przed 30-stka. agunia zgadzam sie z toba,ze dziecko to najwiekszy skarb! Nie wyobrazam juz sobie zycia bez mojego łobuza:) I nie zgadzam sie z czestym zarzutem,ze dziecko ogranicza! To dziecko nas zmobilizowało do wielu zmian,to wlasnie teraz spedzamy wolny czas lepiej niz jak bylismy z mezem sami.Okazuje sie nawet ze potrafimy sie tak zmobilizowac,zeby spedzac jak najwiecej czasu razem. O czesc fretka! no widze,ze juz przygotowani jestescie na calego! My pewnie zaczniemy zakupowe szalenstwo za dwa tygodnie,jak moj maz bedzie mial urlop i w zwiazku z tym wiecej czasu;) ale juz mam upatrzony wozek a to wielki sukces!Ubranek nie bede duzo kupowała bo za jakis czas dostane od kuzynki.Ale jest jeszcze tyle rzeczy do kupienia i zrobienia!!!

Gość agunia_87
Hej dziewczyny. Poprosimy nowe zdjęcia brzuszków:) nie dajcie się długo prosić. Mi też się wydaje, że dziecko uskrzydla człowieka. Moja teściowa mówi, że dziecko to tylko płacze i nie daje spać. A wy mamusie, zgadzacie się z tą teorią? Bo ja mimo, że dzieci jeszcze nie mam to wogóle mi to nie podchodzi.