Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

zonadamiana-idz do lekarza jak najpredzej.... on najlepiej ci powie lub cos przepisze....

kupiłam test jeszcze jeden jutro go robie....tym razem załoze okulary....;)hihihi

Jolita tylko rano zdaj nam relacje z testowania,bo umieram z ciekawosci!!! zonadamiana,nie wiem na jakiej podstawie podejrzewasz ze masz cykle bezowulacyjne. Najlepiej idz do lekarza,i to jak najszybciej! myszko czyli jest spora szansa ze spadniesz do dolnej tabelki:) OBY!!!

buffery ja sama jestem bardzo ciekawa co mi wyjdzie.... jakos nie dopusczam mysli ze moze sie udało... myszko trzymam kciuki:)

na instrukcji jest napisane ze po 12 godzinach od dwoch kresek nalezy sie kochac.... niektorzy mowia ze dopiero po 24 ...i wez tu czlowieku nie powariuj...

Gość agunia_87
hej dziewczyny. butterfly jak dobrze że z dzidzią wszystko w porządku, najlepiej to się nie zadręczać. Ja sama w miesięcznikach dla mam (mimo że w ciąży prawdopodobnie narazie nie jestem) to lubię sobie poczytać np. m jak mama,, tam pełno jest takich przykrych historii. ale trzeba myśleć pozytywnie. więc głowa do góry. Fretko ja również życzę ci zdrowej, sllicznej córuni. mirelka tzrymam kciuki żeby się tym razem udało. zonadamiana i jolita również trzymam kciuki. myszko mam nadzieję że @ nie przyjdzie i że po prostu było za wcześnie. Pozdrawiam was laseczki

dziewczyny udało sie Miałam dzis 2 grube krechy...:):) hip hip nhura..... choc ja i tak jeszcze mysli nie dopuszczam do siebie..... nie wierze...:):):):)

JOLITKO NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI JUPI JUPI JAJ:D:D:D:D:D SPADASZ W DOL W TABELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie ciesze:) ale ten nasz topik jest szczesliwy:) Wszystkie bedziemy lada moment na dole a pozniej zrobimy u gory te co juz urodzily :D

nie wytrzymam musze to zrobic jolitko!!! STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ............opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?.................... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04........ .............lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05........ ...........Warszawa mirellaaaa.....30............5...............ok 29.06...... ............wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06.............mazo wieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05...............Bydgoszcz xena64...........25..........4.............ok 4.07...............mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. ...............Lublin myszka2028....21...........2..............ok.14-19.06 ..............Łódzkie anna.s.1.....31..........3...................16.06...... ......................uk agunia_87....22..............2..............ok. 6.06................pomorskie bruska.......28................4..............24.06. ............podkarpackie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 4.07.......................Italia zonadamiana 24.............1...............30.06...................Warsz awa małpka73.........35..........0.............04.07........ ............Dolny Śląsk ZACIĄŻONE: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26..........22?................Listopad......... Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................18............... 21.11.............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........16.................6.12 . .................Śląskie 4arcia132.......25.........12...................11.12... .......mazowieckie 5)Pumka27...................14................14 grudzień. .............Lubin 6)Korin..........29..........10.................styczeń ..........wielkopolska 7)butterfly*.....28..........11................4 styczeń................śląskie 8)Jolitka84.........25...........4............luty?................wielkopolska

A ja sie zapomnialam pochwilic ze czuje moje malenstwo od soboty,tak delikatnie puka:) Wczoraj wkoncu moj mąż poczul:) Cieszyl sie bardzo:)Tak jak i ja:D

kurcze musze leciec do ginki aby jej powiedziec o tym:) Powiedzcie mi kiedy najlepiej......juz rozpozna płód??? wiesiołek i duphaston pomógł;) ale sie ciesze.....a moj mąż skakał z radości nawet nie wiedziałam ze tak zareaguje bo zawssze mi powtarał zebym sie nie martwiła bo moze jeszcze nie czas na dziecko... a tu ..jak sie dowiedział to... przytulił mnie z radoiscia;) Fretko to juz wiesz ze cos w tobie rosnie... Moje gratulacje;)

GRATULACJE!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) Ciekawe która z nas nastęna? :) widzę ,ze regu;arność jest w zachodzeniu hihihi!!! Zdrówka Jolitka!!!!

Gość agunia_87
jolitko, gratulacje kochana. wszystkie się bardzo cieszymy że ci się udało. trzymam kciuki za udaną ciążę i zdrowego bobaska:) a te leki co wymieniłaś to na co one są? długo się staraliście?

Gość agunia_87
frytka to super, że już czujesz ruchy dziecka. ja szczerze myślałam że to dopero ok 5 miesiąca są wyczuwalne ruchy dziecka. Ale jeśli już cię kopię, to jest znak że jest zdrowe, silne i chce z tobą się porozumieć:)

Jolitka GRATULACJE!!! ale super! ja bym poszła do gina powie ci co i jak.bardzo sie ciesze i jeszcze raz GRATULUJE!

staralismy sie od grudnia;) wiec nadziei juz nie miałam ... a wiesiołek jest na wieksza ilosc sluzu-choc ja jej nie zaobserwowałam a duphaston na zagniezdxzenie sie zarodka i sprawy hormonalne... pisałam wam wczeniaj jak wychodziły mi ciagle testy owulacyjne dodatnie...poszłam wtedy do ginki i przepisała mi duphaston powiedziała ze powinien pomoc i pomogł:)

STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ............opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?.................... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04........ .............lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05........ ...........Warszawa mirellaaaa.....30............5...............ok 29.06...... ............wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06.............mazo wieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05...............Bydgoszcz xena64...........25..........4.............ok 4.07...............mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. ...............Lublin myszka2028....21...........2..............ok.14-19.06 ..............Łódzkie anna.s.1.....31..........3...................16.06...... ......................uk agunia_87....22..............2..............ok. 6.06................pomorskie bruska.......28................4..............24.06. ............podkarpackie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 4.07.......................Italia zonadamiana 24.............1...............30.06...................Warsz awa małpka73.........35..........0.............04.07........ ............Dolny Śląsk ZACIĄŻONE: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26..........22?................Listopad......... Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................18............... 21.11.............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........16.................6.12 . .................Śląskie 4arcia132.......25.........12...................11.12... .......mazowieckie 5)Pumka27...................14................14 grudzień. .............Lubin 6)Korin..........29..........10.................styczeń ..........wielkopolska 7)butterfly*.....28..........11................4 styczeń................śląskie 8)Jolitka84.........25...........4............23luty..... ...........wielkopolska

Gość agunia_87
dzięki za info. ja dziś zaczęłam brać na wywołanie @. już tak długo czekam, a w ciąży raczej nie jestem. a dziewczyny mówiły że to może coś poważnego. czekam teraz na @ i potem zaczynamy staranka:)

Agunia pierworodki czuja ruchy ok 20 tyg a ja z 1 dzieckiem czulam juz w 18 tyg z drugim byl szok bo byl to 14,15 tydzien i lekarz to stwierdzil,ale dodam ze bylam wtedy bardzo szczupla no a teraz 16 tydzien czy li pozniej troche ale to juz jest w normie nic za wczesnie ani za szybko ;) Tak jest napisane na stronkach w necie o ciazy ;) Ale to sa sporadyczne jeszcze ruchy,wiecej cos tam czuje w brzuszku niz wyczuwalne jest reką ;) ale jest:D:D:D:D:D:D:D Ide na podorko z malym bo wreszcie fajna pogoda:)

Gość agunia_87
dobrze że między nami jest osoba obcykana w tych sprawach. Ja to jestem zielona dopiero nabieram doświadczenia:)

Fretka a co powiesz na żylaki w ciazy? Bo mi chyba jeden wyskoczył Pisze do gina Na razie nie odpowiada