Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

aha i temperature tez nie mam za wysokiej bo w sobote mierzyłam miałam 36.8 a jak miałam owulke to miałam 36.5 36,4 po owulce utrzymywała sie na poziomie 36, 6 Mierzyłam do tzreciego dnia po owulce i potem dopiero w sobote co wskazała mi 36,8... tak mi sie wydawało ze wtedy mam owulke....

Gość agunia_87
jolita trzymam kciuki żeby to byłp to:) a spóźnia ci się @ czy masz też inne objawy?

bola mnie sutki i cdzasami dół brzucha pobolewa Sutki nigdy mnie nie bolały przed @ tylko piersi .... sama nie wiem ....... jutyro chyba zrobie test... @ miałam dostac 13.06 ale przed owulka byłam chora i owlulka przesuneła mi sie o 5 dni wiec podejrzewam ze @ tez sie przesunie.... oby nie przylazła....jak przyjdzie do ok 17.06

Jolitko ja nawet nie wiem czy to bylo po godzinie czy nawet 4 godzinach :p A co do testu to ja bym zrobila a jak nie wijdzie to bym powtorzyla juz po maxymalnym okresie kiedy ma sie pojawic @

kurcze ale masz juz fajnego brzucholka...:) i juz wiesz co bezdziesz miała?? dziewczynke czy chłopca??

Gość agunia_87
na tempce to ja się wcale nie orientuję sama też radzę się koleżaneczek z forum:)

hej koleżanki! Ja właśnie pozegnałam męża, pojechał na długo... oby do nastepnego cyklu wrócił :) powiem Wam,że ani wczoraj ani dziś rano juz nie działaliśmy bo poprostu jakoś nastroju nie mieliśmy w związku z rozstaniem, moze jednak powinniśmy :( ale zapytam expertek hehhe: Dziś mam 17 d.c i już śluzu brak!!! czyli wczoraj był szczyt owulki jak sądzę. zaczął mi się ( ten śluz :) ) 10.06 czyli był to 12 d.c. fiki fiki było 09.06 czyli dzień wcześniej. potem 11.06. i 13.06 i tez sie bzykalismy. (co dwa dni) Cykle mam 30 dniowe , tak około. Laski powiedzcie mieliśmy szanse trafić???

chciałam bzyki bzyki częściej ale mężulek wziął sobie do serca by uzbrajać swoją armię, teraz mam wrazenie,że cholercia jakoś mało tego wyszło.... no moze o jakims jednym zapomniałam INCYDENCIE :P

Mnie sie tez wydaje mirelko ze szanse sa bardzo duze:) Jolitko sutki mnie bolaly bardzo szybko po zaplodnieniu czyli masz bardzo dobry objaw:) A ja jeszcze nie wiem co bede miala ale powiem wam ze mysle ze to bedzie dziewczynka;) To ze zaskoczylo z ciaza to tez sie nie mylilam :p Zobaczymy,ale najwazniejsze by bylo zdrowe i takie cudne jak moje dzieciaczki:)Ale bez przedluzanego jelitka bardzo bym sobie marzyla i nie ukrywam :)

Frecia życzę Ci ślicznej, małej, różowiutkiej panieneczki!!! A to chyba Ty o jakichś czarach marach pisałaś, że jak pzred owulką to dziewuszka a po to facet czy jak to tam było....

Mogę się z Toba zamienić,Ty przyjedz do mnie na słoneczko i plaże a ja pojadę do chłodnej polski,brakuje mi chłodu,teraz to ja się dusze,takie gorączki:) czasami nie wytrzymuje....

oj nie chcialabys.... zawsze lepiej ciepło niż pochmurno do zrzygania... Moj mąż leci do kalabrii w środę, okropnie mu zazdroszcze.... moj kochany blondasek znowu będą na niego laski się gapiły.

Czesc kobity! Bylam dzisiaj u lekarza. Wszystko wyglada dobrze,serducho pieknie bije a przeziernosc faldu karkowego wyszla prawidlowa. A wiecie jak mialam robione usg to malenstwo machalo sobie raczka!!! Taki widok jest niesamowity! Teraz juz wszystkim w rodzinie moge oficjalnie powiedziec,ze jestem w ciazy. mirellaaaa bede mocno trzymala kciuki,zeby tym razem Wam sie udalo! madziaraxx ty uwazaj na to sloneczko,bo bedziesz wygladala jak skwarek:P Jeszcze na nowo dopisze sie do tabelki bo mnie ktos z niej usunał:( Zeby mi to bylo ostatni raz:P 🌻 STARAJĄCE SIĘ 🌻 Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ............opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?.................... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04........ .............lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05........ ...........Warszawa Jolitka84.........25...........6............13.0 6 ................wielkopolska mirellaaaa.....30............5...............ok 29.06...... ............wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06.............mazo wieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05...............Bydgoszcz xena64...........25..........4.............ok 4.07...............mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. ...............Lublin myszka2028....21...........2..............ok.14-19.06 ..............Łódzkie anna.s.1.....31..........3...................16.06...... ......................uk agunia_87....22..............2..............ok. 6.06................pomorskie bruska.......28................4..............24.06. ............podkarpackie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 4.07.......................Italia zonadamiana 24.............1...............30.06...................Warsz awa małpka73.........35..........0.............04.07........ ............Dolny Śląsk 😍 ZACIĄŻONE: 😍 NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26..........22?................Listopad......... Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................18............... 21.11.............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........16.................6.12 . .................Śląskie 4arcia132.......25.........12...................11.12... .......mazowieckie 5)Pumka27...................14................14 grudzień. .............Lubin 6)Korin..........29..........10.................styczeń ..........wielkopolska 7)butterfly*.....28..........11................4 styczeń................śląskie

ojej butterfly!!! Twoja niunia ma już karczek? oj oj słodkie to bardzoooooooooooooooo!!! gratuluję z całego serca!!!

Nooooooooooooooo:D az mi lezki polecialy jak sie okazalo,ze jest wszystko dobrze i sobie malenstwo wesolo fika. Mam nadzieje,ze niebawem ty tez zobaczysz na usg swoja kruszynke.Zycze Ci tego z calego serca. To badanie troszke mnie uspokoilo,bo jakos sie balam,ze cos jest nie tak.Chyba za duzo sie naczytalam gazetek i ksiazek a potem rozne gluie mysli chodza po glowie.

Gość fvddgvdsf
😭

butterfly, miała fajną historię hehehhe, bo byłą przekonana,ze w ciaży nie jest... :) a tu niespodzianka nie?

Nam udalo sie za 4 razem. Ale pierwsze dwa miesiace sie tak nakrecalam,ze ciagle mialam mdlosci i inne objawy.Jak juz sie udalo i rzeczywiscie mialam mdlosci to stwierdzilam,ze znowu sobie wmawiam! Na dodatek test ciazowy w dniu ,kiedy miala pojawic sie miesiaczka,byl negatywny! Druga baaaaardzo slaba kreseczka pojawila sie chyba tydzien pozniej. Ile ja kasy wywalilam na te testy!!! Dopiero pozniej umowilam sie do gina i on potwierdzil ciaze,to byl 6 tydzien.

a wiesz musze ci powiedziec,ze nie mam zadnych objawow!!! nawet niedawno stwierdzilam,ze moze jednak nie jestem w ciazy skoro nic mi nie dolega :D ale dzisiaj lekarz rozwial moje watpliwosci.Za pierwszym razem tez tak mialam,wzorcowa ciaza byla. Jedyne co sie u mnie zmienilo odkad jestem w ciazy to apetyt. Wczesniej jadlam ile wlazlo a teraz w ogole nie chce mi sie jesc,wrecz wmuszam cokolwiek w siebie,zeby choc trzy posilki zjesc w ciagu dnia.I nie moge patrzec na zadne owoce ,chociaz wiem,ze powinnam je jesc dla dobra dziecka. Moze jeszcze mi to przejdzie.

ja powinnam dostać @ wczoraj i nic a test wyszedł negatywnie ale może jeszcze jest nadzieja hihi.powiem wam szczerze że nie wierze tym sikańcom za bardzo.