Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciólka

do pani z rudy

Polecane posty

Gość przyjaciólka

witam.pisze tu anonimowo choć znamy się bardzo długo.mówiłaś mi o wszystkim i o niczym

Gość przyjaciólka
wiem o wszystkim:) rozmawiałyśmy o wszystkim i mówiłaś mi o wszystkich swoich problemach.rozmawiałam tez z twoim ;byłym;

Gość przyjaciólka
wiem ze to ciezka sytuacja dla ciebie i dla niego,ale kazda mazy o takim facecie jak ten twój,kazda chce być docieniana i kazda chce się czuć kochana a ty tak się mogłaś czuć!! tylko niektórzy tego niedoceniają!niepisze tu zeby ci dopiec ale poto aby ci uświadomić ze mimo jaka jesteś ktoś był w stanie zrobić dla ciebie wszystko i ty to wiedziałaś i czasami wykozystywałaś!!

Gość przyjaciólka
zal mi ciebie i jego bo wiem ze mogliście być dla siebie na zawsze i ze układało by się wam.ty niebyłaś świeta tak jak on ale zawsze mogłaś na niego liczyć i nikt ci chyba niepomógł tak jak on!!to tylko twoja decyzja ale pomyś dobrze czy niebędziesz załowała jak już zmądrzejesz!!dorośnij!!żeby niebyło zapuźno na to zeby go odzyskać!!bo tracisz coś co się już niepowtuży!!to jest niepoetażalny facet który odda wszystko dla kobiety bo niepatrzy na to jak ona wygląda a on jest naprawde przystojny i moze mieć każdą!!pomyśl!!twoja mam nadzieja przyjaciółka!!:)

Gość Upadly Aniol 82
gdzie ten facet?już lecęęęęęęęęęę :)

Gość Upadly Aniol 82
no i???? sytuacja jakby moja :)

Gość tak sobie myślę
co skłania do napisania postu o którym zainteresowana osoba może się nigdy nie dowiedzieć?jeśli miał to być przekaz,to chyba zainteresowana się nie odezwała...echhhh co też robią niewyjaśnione sytuacje...

Gość hiugu
Takie tematy sę potrzebne żeby nam przypominać jak urozmaicona jest społeczność internautów: prócz osób mieszczących się w normie są jeszcze np osoby, delikatnie ujmując, oderwane od rzeczywistości.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
przeczytałam...zmądrzałam...jestem...

Gość do przyjaciólki
witaj.piszę tu anonimowo choć się dłuuugo znamy.to dobrze że rozmawiałaś z moim;byłym;bo ja z nim nie miałam okazji porozmawiać i pewnie nie wiem tego,co ty wiesz.tak to ciężka sytuacja,ale tylko dla mnie,bo nie sądzę,żeby on jeszcze pamiętał,że byłam...czułam się doceniana,ale czy kochana...za dużo powiedziane...czy zrobiłby dla mnie wszystko?chyba nie...mogło się nam świetnie układać,ale wiesz,że on nie chciał być ze mną ...mogłam na niego liczyć ale on nie chciał liczyć na mnie...straciłam już człowieka,którego kochałam...i to się nigdy więcej nie powtórzy...a mogło być jak w bajce...było jak w bajce...może mieć każdą,masz rację-ale czy każda da mu to,co ja chciałam dać-szacunek,wyrozumiałość,miłość bez nakazów,zakazów ,dyspozycji jak ma żyć,zaufanie ?to on mnie odrzucił,dobrze to wiesz...

Gość zbaraniały
czytam i qźwa nie wiem o co kaman