Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albaalba

***do osób znających francuski******

Polecane posty

Gość albaalba

Proszę o pomoc w tłumaczeniu, dostałam takiego maila i nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc, przynajmniej z grubsza :) Mon nom est Manuel SAGOT, je travailles pour une companie de location d'automobiles. Premièrement, je voudrais vous dire que cette voiture était une de nos voitures de location. L'ancien propriétaire était incapable d'effectuer ses paiements alors notre firme Ă repris possession de la voiture. Maintenant nous désirons la vendre afin de récupérer le reste de l'argent. Le prix est final et ne comprend aucun frais cachés ou dettes envers notre companie. La voiture Ă été vérifiée par un mécanicien professionnel et il a été établi que l'état de la voiture est excellent. - Aucun accident ou défauts sur la carrosserie. - Kilométrage certifié. - Présentement la voiture est enregistrée en France. Notre companie offre 30 000 km garantie et vous offre aussi la posibilité de faire inspecter la voiture par le mécanicien de votre choix, su vous découvrez que la voiture ne correcpond pas Ă la description vous pouvez la refuser sans aucune pénalité. Si vous etes interesse par l'annonce repondez moi sur mon e mail pour en discuter. Merci

Gość albaalba
przynajmniej 5/10 pleaseee ;)

Gość albaalba
no :)

Gość albaalba
napisałam do niego po angielsku ale ja nie parle vous france ;)

wczesniejszy wlasciciel auta nie placil im, wiec oni mu go zabrali. teraz chca go sprzedac, zeby odzyskac reszte kasy. cena jest ostateczna i nie zawiera zadnych ukrytych kosztow ani dlugow wobec ich firmy. auto bylo sprawdzone przez profesnojnalnego mechanika i stwierdzil on,z e stan samochodu jest znakomity. - zero wypadkow i wad na karoserii - potwierdzona ilosc przebytych km - obecnie auto zarejestrowane jest we francji

ich firma oferuje 30 tys km gwarancji i daje ci mozliwosc sprawdzenia auta przez mechanika, ktorego sama sobie mozesz wybrac, jesli odkryjesz, ze auto nie odpowiada ich opisowi mozesz sie wycofac bez zadnych konsekwencji. jesli jestes zainteresowana, odpowiedz mu przez e mail zeby o tym porozmawiac

Gość albaalba
Dziękuje serdecznie

nie ma za co, jesli chcesz, to moge Ci napisac maila, tzn przetlumaczyc jak chcesz mu cos napisac po francusku. i przetlumaczyc odpowiedz. bardzo chetnie sie tego podejme, bo branża "handlowa" mnie interesuje wybitnie :) jak cos to moj mail: tolewymail@o2.pl

Gość albaalba
Turquoise jak moglabym mu napisać ze jestem zainteresowana i zeby podal wlasciwy numer tel. bo ten podany nie odpowiada . po francusku? Dzięki serdeczne ża przetłumaczenie

Gość albaalba
chciałam jeszcze pogratulować znajomości francuskiego, długo się uczyłaś?

Gość jopy
postaram sie doslownie...moze mi sie jakos uda dotyczy to jakiegos samochody... ...moje nazwisko..Manuel Sagot...pracuje w firmie Premia...zajmujacej sie wynajmem samochodow...podaje do wiadomosci ze ten samochod byl przez nas uzywany...poprzedni wlasciciel nie byl w stanie splacic tego auta...i dlatego auto to jest znowu nasza wlasnoscie....i chcemy go teraz sprzedac...cena jest ostateczna i nie zawiera zadnych innych ukrytych kosztow...auto zostalo sprawdzone przez mechanika i jest w bardzo dobryym stanie...bez wypadku...bez uszkodzen na karoserii...stan licznika zgodny z certyfikatem...wartosc auta odpowiada standardom francuskim....nasza firma proponuje gwarancje na 30000 km...istnieje mozliwosc sprawdzenia tego auta przez mehanika z twojego wyboru....jesli zostaly by odnalezione jakies wady mozesz wycofac sie z umowy bez poniesienia kary...jezeli jestes zainteresowany tym autem to prosze o kontakt mailowy.... to by bylo ny tyle.... mam madzieje ze moglam pomoc... pozdrowienia.. jopy

Gość albaalba
dzieki jopy :)

studiuje francuski :) wczesniej uczylam sie tylko w liceum napisz: Je suis interessee a cette offre. Est-ce que vous pouvez me donner le numero de telephone pour que je puisse vous joindre, parce que celui-ci XXXXXXXX ne repond pas. XXX - tam wpisz numer, ktory nie odpowiada (zeby nie podal ci jeszcze raz tego samego, to tak wg mnie)

votre numero de telephone - powinno byc, ale to nie jest duzy blad, i tak zrozumie ;)

Gość albaalba
jesteś WIELKA 🌼 Dziękuję ślicznie

albaalba napisz mu po ang (pewnie i tak zrozumie), bo tak to bedziesz musiala wszystko przez kafe tlumaczyc :P

nie ma sprawy ja CImoge naprawde wszystkoi przetlumaczyc, wiec jesli tylko chcesz, to nie ma problemu :)