Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytoduzooooo

Czy to dużo? Studia?

Polecane posty

to nie jest wygórowana cena, raczej taka standardowa a to mniej sfrustrowanych wykładowcach, to można sobie między bajki włożyć jak człowiek jest wredny, to nawet za pieniądze swojego nastawienia nie zmieni moja przyjaciółka studiuje zaocznie na prywatnej uczelni i czasem mi opowiada o swoich wykładowcach, strach ogarnia są i tacy, którzy studentów na prywatnej uczelni traktują jak debili ale tacy ludzie są wszędzie;)

Socjologia :) Zazwyczaj pracę pisze się jedną i trzeba ją oddać tak gdzieś 2 tygodnie przed sesją, ale to zależy. Czasami na zaliczenie napisać trzeba w ciągu semestru 2-3 krótsze prace, niektórzy nawet koło do tego dadzą. No a kolokwium to zazwyczaj jest jedno na koniec semestru. Z tego, co wiem, to kartkówki są popularniejsze na studiach technicznych, ale nigdy nic nie wiadomo :P różni dziwacy są :P

\"Jak są postrzegane osoby niepelnosprawne ?\" Normalnie są traktowani na równi z osobami pełnosprawnymi :) Nie bój się to nie podstawowka, gimnazjum czy liceum, gdzie uczniowie czasem zartuja z takich osob. Na studiach sa z reguly normalni ludzie :) U mnie na roku byla dziewczyna bez reki. Wiadomo pierwszego dnia wszyscy sie za nia ogladali, ale nikt jej nie dokuczal. Wydaje mi sie ze dobrze zrobila, bo od razu calemu rocznikowi powiedziala dlaczego tej reki nie ma ... to ucielo wszelkie spekulacje na ten temat. Po tygodniu nikt nie zwracal na brak jej reki uwagi. Oczywiscie ja ciebie nie namawiam do tego, bo to jest sprawa osobista i nikt nie powinien sie do tego wtracac :)

Gość czytoduzooooo
grancias - Jesli chodzi o mnie jestem po chorobie nowotowrowej

Gość czytoduzooooo
dziekuje Wam za rady - wszysciutkie.

Gość czytoduzooooo
a jakies testy, zaliczenia. Duzo jest egzaminów ustnych ?

Gość czytoduzooooo
Cherrygirl dziekuje Ci bardzo:) i całej reszcie. A jak jest z wF - czy na zaocznych tez jest wf?

Gość czytoduzooooo
Bo wiem ze są wykłady i jakieś ćwiczenia? O co chodzi z tymi ćwiczeniami? ;> co tam sie robi? Czy to jest obowiazkowe. ? I jesczze jedno co to jest termin zerowy? czy egzamin zerowy?:)

Z W-Fem to nie wiem jak jest na zaocznych, na ćwiczeniach może być różnie, np. mogą zadać jakiś tekst do przeczytania, a później to omawiacie, albo robicie jakieś zadania w grupkach itp. egzamin zerowy jest przed rozpoczęciem sesji, zwykle jak się go nie zda, to nic się nie dzieje i idzie się normalnie na pierwszy termin :)

Z W-Fem to nie wiem jak jest na zaocznych, na ćwiczeniach może być różnie, np. mogą zadać jakiś tekst do przeczytania, a później to omawiacie, albo robicie jakieś zadania w grupkach itp. egzamin zerowy jest przed rozpoczęciem sesji, zwykle jak się go nie zda, to nic się nie dzieje i idzie się normalnie na pierwszy termin :) a ćwiczenia są obowiązkowe, większość prowadzących pozwala na 2 nieobecności bez podawania przyczyn :)

Gość czytoduzooooo
acha rozumiem, dziekuje Wam wszystkim bardzo Dobranoc:)