Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogobella ze zbożami

Wiem, że nie jesteście lekarzami, ale może wiecie.

Polecane posty

Co moze być powodem włosów na piersiach? Wokół brodawek. Jest ich dużo, wyrywam, ale wrastają, robią się krostki, wygląda to okropnie. Wstydzę się komukolwiek o tym powiedzieć, mamie, chłopakowi. Tak strasznie tego nienawidze. Czy to moze byc wina hormonów? Nawet wstydze się iść z tym do lekarza. U mnie w mieście nawet nie ma endykronologa :(

Po pierwsze nie wyrywaj, po drugie idz do ginekologa albo lekarza pierwszego kontaktu skieruje cie dalej.

Gość może cos z hormonami
a jak bedziesz te włoski wyrywać to będą coraz dłuższe i twardze.Do lekarza musisz iśc

nie mogę nie wyrywać, wyrywam juz od kilku lat, ale co jakis czas, czasem nawet co kilka miesięcy. Do lekarza mi wstyd, wiem,że to głupie, ale to jest takie niekobiece :(

Gość olllllllllllka
Zbadaj poziom hormonów czyli wizyta u endokrynologa,ale powiem jedno ze kobiety miewają obsesję na jakims punkcie.Wydaje mi się ze Tój luby nawet tego nie widzi.Wiesz ja też mam włoski,tyle ze jasne i nic z nimi nie robię.

Gość olllllllllllka
z koleżankami kiedyś rozmwaiałam ,też ponoc maja:) wiec jesli nie wygladają jak zarosnięta meska klata to chyba nie ejst źle:)

Gość dobree
pojedyńcze włoski są normalne. No chyba, że jest ich dużo... Wyrywaniem pobudzasz je do odrastania. Idx do lekarza i nie wstydż się,bo na pewno nie ty jedyna tak masz a może to można wyleczyć

Mój luby nie widzi bo je wyrywam, ale pokazuje sie przed nim bardzo rzadko, raz na kilka miesięcy widzi moje piersi i to w nocy bo nawet po wyrwaniu widać, ze był tam włos, jest taka mała dziurka. Potem czesto wyskakują mi tam krosty wiec mija kilka tygodni, zeby sie zagoiły. Na tych krotskach wyrastaja kolejne włoski. Mam ich duzo, nie pojedyczne. Czarne i długie. Nie mam endykronologa w miescie. Musialabym daleko jechać, a wtedy beda sie wypytywac gdzie jade i po co :(

chcialam nie mieć faceta, chcialabym byc sama przez to bo to mnie doprowadza do szału. jak ja bym w przyszłośći karmila dziecko? :(

Gość niech się pytają
to nie ich sprawa!!!😡Tu chodzi przecież o Twoje zdrowie więc miej w dupie opinię innych!!!Niech się pytają ile chcą,tyle mają z tego:PZDROWIE JEST NAJWAŻNIEJSZE!Idź koniecznie do lekarza!Nie ma się czego wstydzić!

Gość nie zależy ci
Widać, że ci nie zależy, bo inaczej już dawno poszłabyś do lekarza. Nie musisz się nikomu tłumaczyć gdzie i po co, po prostu badania kontrolne i tyle. Wystarczy iść do ginekologa. A najpierw do laboratorium - zrób badanie poziomu testosteronu, prolaktyny i tarczycy. Włosków nie wolno wyrywać, idź do gabinetu kosmetycznego na zabieg elektrolizy, ale najpierw koniecznie badania. Może masz takie zaburzenia hormonalne, że nie będziesz mogła mieć dzieci? Nie zależy ci na zdrowiu?