Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***angie***

smsy

Polecane posty

wiem ze to glupiue ale ostrzegam wszystkich przed wysylaniem smsow na wrozbe bo to kretactwo, wyslalam dzisiaj takiego smsa z a 2,44 i mialam dostac konkretna odp na pytanie i dostalam jakies 3 smsya z jakas historyjka a ostatni z pytaniem czy jestem w zwiazku?oczywiscie nie odpisalam juz ,czy ktos wie, czy dadza juz mi spokój i nie beda do mnie pisac juz tych smsow?

Gość ir_is
A tam, jeden diabeł wie co w tych durnowatych głowach autorów tego rodzaju sms siedzi. Ja także co jakiś czas otrzymuje tego rodzaju kretynizm z sieci i prawde mówiac watpie czy to sie kiedyś skończy.

tylko czy jesli ja sama wyslalam tego smsa z haslem i moja data urodzenia i mial byc jeden za 2,44 to czy wiecej nie zaplace skoro wyslali mi 3 esy?

głupota nie boli, wiem ze bylam glupia i postaram sie juz nie byc taka naiwna, ale jak by ktos jeszcze wiedzial na ten temat to prosze o wpisy i ostrzegam wszystkich przed wysylaniem takich smsow

tzn co? prosze o realne odpowiedzi bo naprade mam ostanio mase probleow i teraz byle głupstwem sie przejmuje

Gość ir_is
Nie znam sie na wirusach w phonie, ale mysle, że da sie te historie odplatać. Wiec zamiast sie zadręczac poradź sie w tej kwestii kompetentnej osoby. Udaj sie do operatora, czy też serwisu. I przestań robic sobie wyrzuty. Czasem bardzo mądrym ludziom zdarzają sie chwile słabości.

Gość ir_is
trzymaj sie